ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστίες της προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Μεσσηνίας - Κυπαρισσίας για όσους τίμησαν την εκδήλωσή τους - (Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Σελούλης - 42 φωτογραφίες)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστίες της προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Μεσσηνίας - Κυπαρισσίας για όσους τίμησαν την εκδήλωσή τους - (Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Σελούλης - 42 φωτογραφίες)




Αγαπητές φίλες και φίλοι, συμπατριώτες Αρμεναίοι και Μεσσήνιοι, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο σύλλογος των Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας έκοψε την πίτα στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης. Ο σύλλογος μας είναι (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ) σύλλογος το τονίζω, για όσους δεν το ξέρουν.
Καλέσαμε τις παρατάξεις του δήμου μας στην πίτα μας καθώς και βουλευτές από το Ελληνικό κοινοβούλιο την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφέρεια Αττικής .Εκ μέρους του ΔΣ θέλω να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους συμπατριώτες μας Αρμεναίους και Μεσσήνιους τους φίλους από  την Ηλιούπολη και όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν.









Επίσης θέλω να πω ένα  μεγάλο ευχαριστώ στο ( Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Χατζηδάκη!) που έχει σταθεί δίπλα στο σύλλογο μας από την πρώτη στιγμή που μας γνώρισε και σε όσους είναι χορηγοί στις δραστηριότητες μας.




Στους βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλο, και Μιλτιάδη Χρυσομάλλη που η παρουσία τους όλα τα χρονιά είναι τιμή για εμάς.




Τον βουλευτή Αθηνών κο Βασίλη-  Πέτρο Σπανάκη ο οποίος μας έχει γνωρίσει πρόσφατα και μας μαθαίνει κάθε φορά και καλύτερα.





Τον Αντιπεριφερειάρχη υγείας Πελοποννήσου κο Άγγελο Χρονά.  Ο οποίος είναι ο πιστός φύλακας Άγγελος μας Χρόνια τώρα και μας στηρίζει.



 
Τον Αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αττικής κο Βλάχο Γεώργιο και την πρώην Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Κουρή.



Επίσης εκτός από τον Δήμαρχο έδωσαν το παρών.. ο πρώην Δήμαρχος Κος Γιάννης Αναγνώστου,!!
Ο Αντιδήμαρχος Κος Ατζινάς ,ο Αντιδήμαρχος Κος Πούλος ο πρώην ειδικός συνεργάτης Κος Θάνος Κατσώνης,η Αντιδήμαρχος κα Χριστίνα Σερέτη, και ο διευθυντής και πρώην πρόεδρος της  πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής  του Δήμου Κος Νικόλαος Κυρίτσης (του φροντιστηρίου Κυρίτση)
Η Πρόεδρος του Σωματείου η "Πρόοδος" κα Αναστασίου Έφη Το μέλος του ΔΣ του ΚΑΦΑΔΗΛ Κος Νίκος Κσραβαγγέλης και ο εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης Κος Φασόης.και το μέλος του ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ Ηλιούπολης Κος Λαμπαδάκης ο ηθοποιός Κος Σίσκος Γεώργιος και η πρώτη Η από τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" κα Τσακογιάννη Γωγώ.







Σε όσους εδόθη ο λόγος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο μας για τις δραστηριότητες μας και για τις πολιτιστικές του διοργανώσεις .Αγαπητοί φιλοι είναι σκοπός του συλλόγου μας να προάγουμε τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας μας και της Μεσσηνίας . Οι ρίζες του δέντρου που είναι ο τόπος μας είναι βαθιά μέσα μας γιατί αν δεν υπάρχουν ρίζες το δέντρο δεν θα αντέξει στον χρόνο και θα πέσει , προσπάθεια μας είναι την ιστορία της πατρίδας μας να μπορέσουμε να την κρατήσουμε ζωντανή μόνο αν κρατάμε τις παραδόσεις μας . Για άλλη μια φορά θα ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν, δεν θα τους ξεχάσουμε για την τιμή που μας έκαναν!




Και υπόσχεση από το ΔΣ σαν Πολιτιστικός σύλλογος θα προσπαθήσουμε οι εκδηλώσεις μας να κάνουν την Ηλιούπολη Πιο μεγάλη από ότι είναι στα πολιτιστικά δρώμενα.

Αδαμοπούλου Αργυρώ
Προέδρος του συλλόγου
































Δεν υπάρχουν σχόλια: