ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (6/1/2023)

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (6/1/2023)



  • Σε μια πόλη που πιστεύουν αίολες καταγγελίες για έλλειψη νερού σε δημοτικό σχολείο και που επαινούν δημόσια τα διαφημιστικά τρικ είναι σίγουρο πως ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει. Έρχονται βουλευτικές εκλογές και οι ακραίοι και από τα δύο άκρα θα καταλάβουν και πάλι πως σκηνικό 2015 δεν είναι δυνατόν να στηθεί οι "δήθεν" αλληλέγγυοι κοινώς ΛΑΜΟΓΙΑ θα ηττηθούν και πάλι. Το κράτος - πατερούλης τους πληρώνει με το δικό τους "νόμισμα" τάζει στους πάντες τα πάντα και θα σαρώσουν όσοι από την επομένη των εκλογών θα εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις που καθυστερούν στη χώρα μας επί μία 12ετία. Όσο για τον δήμο μας που αφορά και τους περισσότερους από όσους μας διαβάζουν είναι ξεκάθαρο πως η πόλη από 1/1/2023 δεν θα έχει ΣΥΡΙΖΑΙΟ δήμαρχο αφού η εδώ τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προτιμά να παίξει τον ρόλο του αείμνηστου Κονδύλη και να χαρίσει την δημαρχία σε όποιον μπει στο δεύτερο γύρο αντίπαλος του νυν δημάρχου που έχει δίπλα του όλα τα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από Νίκο Παππά έως Ραλλία Χρηστίδου!  Πάνω που πάει να γεμίσει το πορτοφόλι μας δεν θα ξαναγυρίσουμε σε capital cotrol και άγρια φορολογία των μικρομεσαίων ας το κατανοήσουν αυτό όσοι ποντάρουν σε μία νέα πενταετία της νυν διοίκησης του δήμου μας και ονειρεύονται Τσίπρες και Ανδρουλάκηδες σε θέσεις ευθύνης. Ποιο πιθανό είναι να δουν σε θέση υπουργού τον Κυριάκο Βελόπουλο παρά η χώρα να ξαναγυρίσει και πάλι σε χέρια "ψεκασμένων". 

  • Έως το τέλος του μήνα προσέξτε πολύ ιώσεις και covid-19 αφού με την αλλαγή του καιρού και την πτώση της θερμοκρασίας θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα όσοι δεν προσέχουμε τους εαυτούς μας. Και δεν είμαστε και λίγοι όσοι δεν προσέχουμε η πλειοψηφία είμαστε για αυτό και η εικόνα είναι κακή σε κρούσματα και θανάτους. Δεν είναι καν θέμα ατομικής ευθύνης αλλά χαζομάρας όσων θεωρούν πως η covid-19 είναι μια απλή γριπούλα. Έως τώρα έχουν πεθάνει πάνω από 6.500.000 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο συν 2.500.000 στην Κίνα που το κομμουνιστικό καθεστώς κρύβει αλλά κάποιοι μάλλον θέλουν να εγκαταλείψουν γρηγορότερα αυτόν τον μάταιο κόσμο και σας μιλάνε για "γριπούλες". Χιλιάδες είναι όσοι θα έχουν χρόνια προβλήματα που θα τους αφήσει η covid-19 αλλά είπαμε η λίστα Πέτσα ήταν "ψίχουλα" για έναν λαό που έτσι και αλλιώς εάν δεν του κάνεις πλύση εγκεφάλου 24ώρες το 24ωρο δεν παίρνει χαμπάρι! 


  • Το τι θα βγει τους επόμενους δύο μήνες για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον αστικό τύπο και στα ΜΜΕ δεν το φαντάζεστε καν θα ζήσουμε μέρες του "βρώμικου" 1989 με την διαφορά πως τώρα θα έχουμε περισσότερα στελέχη τους στη φυλακή για να μην νιώθει και μοναξιά η Εύα Καϊλή στις φυλακές του Βελγίου. Η "κάθαρση" θα πάρει μπάλα και 1-2 της ΝΔ που μετακόμισαν στο κόμμα από το 2016 και μετά από όταν δηλαδή την ηγεσία του κόμματος πήρε ο σημερινός και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Φωνάζουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ομογενείς μας πως θα είναι και πάλι πρώτη η ΝΔ και οι "ψεκασμένοι" του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντί να εντείνουν ρυθμούς εάν θέλουν να δουν καρέκλα κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν αυτοδύναμο και πάλι! Οι καλύτεροι διαφημιστές του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι "ψεκασμένοι" κάθε πόλης με τέτοιους οπαδούς η πουτσ@ στις δεύτερες εκλογές του Μαίου θα είναι τεράστια! 


  • Γράφουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πως τάχα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους επειδή όσοι απέμειναν να ακολουθούν την δημοτική παράταξη "ΗλιούΠόλις - Ανθρώπινη Πόλη" θα συγκεντρωθούν με τον νέο τους "ηγέτη" που θα έχανε και εκλογές όπου θα ήταν ο μοναδικός υποψήφιος! Μην μας τρελάνετε βρε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ με την επιλογή αυτή του κ. Παπαδάτου οδηγήθηκαν δεκάδες απευθείας στα ψηφοδέλτια της νυν διοίκησης και εσείς πανηγυρίζετε για αυτό ΑΝΤΙ να γράψετε ξεκάθαρα πως ο κος Παπαδάτος δεν κάνει! Μονοψήφιος θα είναι και απορούμε εάν και εφόσον είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιατί δεν τον διαγράφουν και τον αφήνουν να απαξιώνει ακόμα περισσότερο ένα κόμμα που παλεύει να πάρει θέσεις ευθύνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: