ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοπή Βασιλόπιτας για τους Μεσσήνιους την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 (κλείστε θέσεις έως 31/1/2023)

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας για τους Μεσσήνιους την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 (κλείστε θέσεις έως 31/1/2023)

 


Στο προφίλ της δραστήριας προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας βρήκαμε την παραπάνω πρόσκληση για την κοπή Βασιλόπιτας της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών. 

Την ανάρτηση της παραπάνω πρόσκλησης συνόδευε η παρότρυνση της προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Μεσσηνίας - Κυπαρισσίας να δώσουν το ΠΑΡΩΝ όσοι Μεσσήνιοι βρίσκονται στο Νομό Αττικής και μπορούν να παραστούν σε μια εκδήλωση ενός συλλόγου που παλεύει για τα ήθη και τα έθιμα του Νομού ενώ βρίσκεται πάντα μπροστά στους αγώνες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Μεσσηνίας. 

Εάν και δεν είμαστε Μεσσήνιοι παρακολουθώντας τις δράσεις του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων που πλέον έχει την έδρα του στην πόλη μας αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι όλοι οι σύλλογοι ίδιοι και για να επιμένουν και να το προτείνουν από τον Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας αξίζει να πάτε. 

Για να κλείσετε θέσεις επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα με τον κ. Γεώργιο Μουνδρέα , Ελένη Κομπότη ή Φλωρεντία Ρήγα. 


Για όσους δεν το γνωρίζουν νέος πρόεδρος του της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών από τον Ιούνιο του 2022 είναι ο κος Γιώργος Μουνδρέας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: