ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 9/1/2023)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 9/1/2023)



  •  Αυτή την στιγμή η υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης που ΔΗΜΟΣΙΑ έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι 9. Όταν και εάν ανακοινωθεί 10η υποψηφιότητα ή αποσύρει την δική του κάποιος από τους εννέα θα το πληροφορηθείτε ΠΡΩΤΑ από εδώ. Έως τότε πορευόμαστε με αυτούς και συγκρίνουμε τις θέσεις που έχουν εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ. Το τι λένε πίσω από κλειστές πόρτες ή τι σκέφτονται δεν μας αφορά εμάς μας αφορούν οι διαχρονικές θέσεις τους στα προβλήματα της πόλης και η ΑΝΟΧΗ τους σε "Τασούλες"! 

  • Τον ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί Δριμυλή ξεχνώντας προφανώς πως επί μήνες χαρακτήριζε ως ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ όσους δημοσιογράφους σας πληροφορούσαν πως καθηγητής της πόλης μας πηδούσε μαθήτριά του πουλώντας της έρωτες και γάμους! Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης που γνώριζε τον καθηγητή - παιδεραστή όχι μόνο δεν έβγαλε ανακοίνωση για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ , την ΣΗΨΗ και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ του "ψεκασμένου" που έκανε ερωτικά μαθήματα στα παιδιά σας αλλά ο πρόεδρός της κος Τασούλας χαρακτήριζε σκουπίδια τους δημοσιογράφους που κάνοντας το λειτούργημα τους αποκάλυπταν την ΔΥΣΩΔΙΑ του καθηγητή αλλά κυρίως την ανυπαρξία προστασίας στα ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία από κάθε λογής ανώμαλο! Τα παιδιά του σχολείου ήξεραν πως ο καθηγητής είχε "σχέση"  με την μαθήτρια κάποιοι γονείς και καθηγητές επίσης αλλά ουδείς σε μια πόλη που τάχα κάποιες είναι ΕΔΩ για να σας "προστατέψουν" δεν έβγαλαν ούτε ΜΙΣΗ ανακοίνωση! Και δεν έβγαλαν ανακοίνωση γιατί οι ίδιες δείχνουν ΑΝΟΧΗ σε μέλη τους που βρίσκονται σε δικογραφίες εγκληματικών οργανώσεων που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για σωματεμπορία ανθρώπων. Όσο η πόλη ανέχεται την ΔΙΑΦΘΟΡΑ την ΣΗΨΗ και κυρίως την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ θα παρακολουθεί στα social media ανέξοδες κόντρες μεταξύ "συντρόφων" που θεωρούν πως έχει αρνητικό πρόσημο το επώνυμο του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου και θετικό όσοι φέρουν επώνυμο ποινικών που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς διωκτικές αρχές τις οποίες ΛΑΔΩΝΟΥΝ. Σύντομα θα τους δουν και αυτούς σε κελιά φυλακών αφού οι ΕΠΟΧΕΣ άλλαξαν και η κυβέρνηση ΠΡΙΝ τις εκλογές θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το αρνητικό για αυτή κλίμα με συλλήψεις αλά Χρυσή Αυγή και με καταδίκες επίορκων αστυνομικών που θα συζητούνται για χρόνια.

    • Ένας ακόμη δημοσιογράφος πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Αφού ευχηθούμε καλό κουράγιο στη σύζυγο του και το παιδί του να πούμε πως ο πατρινός δημοσιογράφος  Παναγιώτης Τζένος υπήρξε μαχητικός σε όσα πίστευε και είχε συρθεί αρκετές φορές κατηγορούμενος αφού δεν ωραιοποιούσε τα κείμενα του στην εφημερίδα που αρθρογραφούσε και δεν φιμώνονταν από τις μηνύσεις όσων θεωρούν ενοχλητική την κριτική και τις αποκαλύψεις μέσω του ραδιοφώνου και του ομίλου των "Παραπολιτικών" όπου ο εκλιπών είχε διευθυντική θέση. Εάν και μας χώριζαν πολλά μας ένωνε η πίστη μας στην ελευθεροτυπία και επειδή εμείς πάντα λατρεύουμε τις ΔΥΝΑΤΕΣ φωνές θεωρούμε την απώλεια του συναδέλφου μεγάλη. Ο αδόκητος χαμός του σκόρπισε θλίψη σε όσους δημοσιογράφους δεν βάζουν ταμπέλες και εξετάζουν κάθε καταγγελία με βάση τα στοιχεία και όχι με το ποιος την κάνει. Και ο Παναγιώτης είχε βγάλει αρκετές φορές θέματα που είχαν συζητηθεί αποκαλύπτοντας πράγματα που κάποιοι δεν θέλετε να μαθαίνετε επικαλούμενοι τα προσωπικά δεδομένα. Αυτά που καλύπτουν απατεώνες και που αποτελούν τροχοπέδη για το μέλλον της πόλης μας αφού όπως θα σας αποδείξουμε και προεκλογικά κάποιοι κρυπτόμενοι πίσω από αυτά με θράσος θα διεκδικήσουν ακόμα και την ψήφο σας!

  •  Το να αποκαλείς κάποιον "Αριστερό Μαρίνη" δείχνει πρωτίστως την ανοησία σου αφού χιλιάδες είναι οι αναγνώστες αυτού του ιστολογίου που τρέχει ήδη στον 11ο χρόνο του επειδή ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης και 1-2 ακόμη θέλησαν το μακρινό 2013 να σας αποκαλύψουν το 10% όσων γνωρίζουν για αυτή την πόλη. Στην προεκλογική περίοδο και με δεδομένο πως στα ψηφοδέλτια πολλών δημοτικών παρατάξεων θα σας παρουσιαστούν "άγγελοι" που θα διεκδικούν την ψήφο σας εδώ θα είμαστε για τα "ξεβρακώματα". Μην ανησυχείς ουδείς ψηφοδέλτιο που να έχει υποψήφιο τον κ. Τασούλα δεν θα υπάρξει σε αυτή την πόλη. Ουδείς  θα ρισκάρει να έχει υποψήφιο τον υβριστή όσων με στοιχεία αποκαλύπτουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που για τον κύριο αυτό αποτελεί τροχοπέδη για την πορεία που ο ίδιος φαντάζονταν για τον εαυτό του. Σύντομα και σίγουρα μετά τις βουλευτικές εκλογές( εάν τον  "καθάριζαν" νωρίτερα θα ήταν καλό και για το κόμμα) ο αναπληρωτής συντονιστής  της Α΄ Οργάνωσης  μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης κος Τασούλας θα αποτελεί παρελθόν για ένα κόμμα που εξ΄ ανάγκης θα αναγκαστεί να ξεφορτωθεί τα βαρίδια του. Άλλωστε Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης και Βαρουφάκης έχουν ήδη "ξεφορτωθεί" από ένα κόμμα που ως αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να παίζει τον θεσμικό του ρόλο στεκόμενο στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όχι απέναντι. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε απαλλαγεί νωρίς από "Τασούλες" θα είχε κάποιες πιθανότητες να γίνει και πάλι κυβέρνηση και εάν φυσικά η ΝΔ είχε απαλλαγεί από τους δικούς της τώρα δεν θα μιλούσαμε για αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες αλλά από τις πρώτες ( αυτές με την απλή αναλογική) θα είχε πετύχει να την κατακτήσει. 
  • Ήταν σαφές αυτό που γράψαμε για την εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη του κ. Αραμπατζή για την κοπή της βασιλόπιτάς της με κάποιες συλλογικότητες και πολιτιστικά σωματεία της πόλης μας δεν χρειάζεται να επανέλθουμε. Άλλωστε σε 9 μήνες από σήμερα στις πρώτες κάλπες για τις δημοτικές εκλογές οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όσων θεωρούν πως ξεγελούν τους πολλούς θα παύσουν. Το εκλογικό αποτέλεσμα και το ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό που θα λάβουν στις κάλπες θα τους αποκαλύψουν ό,τι "φωνάζει" η συντριπτική πλειονότητα των συνδημοτών μας και εμείς απλώς μεταφέρουμε. Και αυτό είναι πως ο ακροδεξιός λαϊκισμός δεν θα κερδίσει έστω και εάν σε αυτόν βρεθούν "συνεργοί" με δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες! Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως η ΝΔ οφείλει να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ μια για πάντα τις σχέσεις της με φιλοχουντικούς δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε να συγχρωτίζεται ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος με κάθε λογής "Κασιδιάρηδες"!  Η δημοτική παράταξη στην οποία πήγατε κ. Γαϊτάνη για να τιμήσετε φιλοξενεί υποψηφίους με τις παρακάτω απόψεις και φυσικά οφείλατε να γνωρίζατε τι εκπρόσωπος του κόμματος είσαστε εάν διαβάζετε μόνο ΜΜΕ φιλικά προς τη ΝΔ και στην συγκεκριμένη περίπτωση ούτε αυτά! 

Δείτε τις παρακάτω αναρτήσεις και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!

Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !


Δεν συνηθίζω αγαπητέ κ. Κάνδηλα να πηγαίνω σε κοπές πίτας ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΩΝ για τον λόγο αυτόν δεν θα παραστώ και σε άλλες. Έτσι όσο θεωρείς πως κάνεις καλό μη βλέποντας τον συμφερτό των 150 περίπου ατόμων που "τίμησαν" την χθεσινή εκδήλωση και δεν καταδικάζεις τον φασισμό που βγάζει ΜΑΤΙ προφανέστατα και δικαίως θα σε προκαλούμε να πάρεις ΘΕΣΗ για ένα σωρό θέματα που ΣΙΩΠΑΣ. Στις κάλπες του Οκτωβρίου του 2023 τα απολειφάδια της ΧΟΥΝΤΑΣ θα πάρουν για πολλοστή φορά την απάντηση που τους πρέπει. Εμείς δεν θα σχολιάζαμε καν την χθεσινή εκδήλωση εάν δεν έδιναν το παρών ένα πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Το κείμενο γράφτηκε και "πληρώθηκε" για να πάρουν αυτοί το μήνυμα εμείς δεν ασχολούμαστε με αμετανόητους νοσταλγούς της επταετίας ούτε φυσικά θεωρούμε πως η πόλη μας ( εσείς την γράφετε με Π κεφαλαίο) κινδυνεύει από τα φαντάσματα που πήγαν χθες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για να ακούσουν τους ομοϊδεάτες του Λαδά! Αυτά και συνεχίστε έτσι "δυναμικά" το ραντεβού μας είναι για τις κάλπες του Οκτωβρίου του 2023 αφού αυτές του Απριλίου έχουν ήδη κριθεί με πρώτη πολιτική δύναμη τη ΝΔ και γιατί όχι και αυτοδυναμία αφού ήδη το κόμμα καταδεικνύει πως η ψήφος σε ακραίους συνδυασμούς είναι μια ΧΑΜΕΝΗ ψήφος. Όπως χαμένη είναι και κάθε ψήφος που θα δοθεί από συνδημότη μας στον κ. Αραμπατζή τον ΥΜΝΗΤΗ του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα που θεωρεί λογικό να τιμηθεί από τον δήμο μας προφανώς για την δουλικότητά του να υπηρετήσει ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ καραβανάδες! 

Μάλλον 300 ήταν κάτι σαν τους "300" του Λεωνίδα! Στις εκλογές επικρατούν βέβαια οι περισσότεροι δεν θα μπείτε στο δημαρχείο με τις ερπύστριες οι εποχές άλλαξαν! 

Θα βάζαμε και μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση του κ. Αραμπατζή μαζί με τα ίδια πρόσωπα που συνωστίζονταν στις συγκεντρώσεις του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα αλλά το αφήνουμε για προεκλογικά για να εκθέσουμε ΜΟΝΟ όσους ήταν υποψήφιοι εάν και για εμάς δεν φταίνε οι "Κασιδιάρηδες" αλλά οι αμετανόητοι που τους ακολουθούν. Άλλωστε Βουλή ετοιμάζεται να δει ο καταδικασθέντας πρωτόδικα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλίας και ήταν και ο μοναδικός που έλειπε από την χθεσινή εκδήλωση αυτών που ενδιαφέρονται να τιμήσουν έναν δήμαρχο που φίλησε κατουρημένες ποδιές ξεφτιλισμένων ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ. 


Και βέβαια δικαίως πανηγυρίζει ο Ενεργός Φασίστας κος Κάνδηλας αφού στην εκδήλωση του κ. Αραμπατζή που έφτυσε την ΝΔ πριν μερικές εβδομάδες και δεν παρέστη σε συνάντηση στο αναψυκτήριο της πόλης μας όπου συζητήθηκε η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ όλων των κεντροδεξιών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές πήγαν οι κύριοι Θεοχάρης και Γαϊτάνης! Εάν θεωρεί η ΝΔ πως με τέτοιες κινήσεις δεν θα ηττηθεί στις βουλευτικές κάλπες στον δήμο μας ας τις συνεχίσει. Για εμάς είναι άστοχες , προκλητικές και οδηγούν σε απογοήτευση χιλιάδες νεοδημοκράτες της πόλης που φυσικά και δεν επιθυμούν να συγχρωτιστούν με τους τζάμπα "πατριώτες" και συνοδοιπόρους του Χρυσόγελου! Είναι εμφανές πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή ποντάρει σε "πατριδοκάπηλους" φιλοχουντικούς και αναζητεί Χρυσόγενους θεωρώντας πως έτσι καλύπτει και όσους την κατηγορούν ευθέως για τις ρατσιστικές αντιλήψεις υποψηφίων της. Μπορεί οι κύριοι Γαϊτάνης και Θεοχάρης δεν μην εκλεγούν βουλευτές στις προσεχείς κάλπες αλλά φυσικά και η επιλογή τους να παραστούν σε αυτή την εκδήλωση εκθέτει πρωτίστως το κόμμα και όχι τους ίδιους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: