ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απουσίαζε από το πρώτο Τακτικό Συνέδριο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο δημοτικός της σύμβουλος κος Κωστής Παπαδόπουλος

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Απουσίαζε από το πρώτο Τακτικό Συνέδριο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο δημοτικός της σύμβουλος κος Κωστής Παπαδόπουλος


Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών ειδήσεων για την παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου, που εάν και διατήρησε το όνομα "Πρώτα η Ηλιούπολη" "βάπτισε" το πρόσφατο συνέδριό της ως πρώτο ΤΑΚΤΙΚΟ! 

Τα προηγούμενα  ήταν άτακτα προφανώς καθώς από την παράταξη έχει παρελάσει κατά καιρούς όλο το "προοδευτικό" staff της πόλης. 

Σε αυτό λοιπόν το Τακτικό συνέδριο της παράταξης Ψυρρόπουλου δεν παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που παρέμεινε προφανώς στα προηγούμενα "άτακτα" κος Κωστής Παπαδόπουλος , και μάλλον οδεύει προς άλλη δημοτική παράταξη όπως λένε οι "κακές" γλώσσες. 

Έχουμε προτάσεις αντικατάστασης αλλά τις αφήνουμε για προεκλογικά ,αφού οι κοπελίτσες του συνδυασμού αγνοούν εάν και θέλουν να κατέλθουν στην πολιτική και να ασχοληθούν με τα κοινά πως καλά τα δελτία τύπου για την δήθεν κακοποίηση γυναικών από την νυν διοίκηση αλλά πολύ καλύτερο το ρεπορτάζ που τρέχει και που θα "σκάσει" ως "βόμβα" προεκλογικά αφού έως τότε , δηλαδή τον Οκτώβριο του 2023 θα έχει "ξεπαγώσει" όπως φαίνεται από τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου, και έτσι θα έχουμε να δημοσιεύσουμε πολλά και προς πολλούς αποδέκτες. 

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον κ. Παπαδόπουλο που δεν γνωρίζουμε προσωπικά ,να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τον εαυτό του ,αφού έτσι και αλλιώς όλα αυτά τα γενικόλογα και χωρίς ουσία για το "κοινό" καλό ή το "καλό" της πόλης μας άφηναν πάντα παγερά αδιάφορους. 

Άλλωστε το καλό ή το κακό της πόλης δεν είναι και δεν ήταν και ποτέ ,θέμα προσώπων αλλά πολιτικών που όσο δεν αλλάζουν προς άλλη κατεύθυνση η πόλη ( με μικρό π και όχι με κεφαλαίο όπως την προτιμούν πλέον αρκετοί) θα βουλιάζει μέσα σε δύο σταγόνες βροχής! 

ΥΓ: Το ιστολόγιο αυτό ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ συγγενικές σχέσεις ή άλλες κοινωνικές και έτσι χρεώνει πράγματα ΜΟΝΟ σε όσους υποψηφίους έχουν ΑΜΕΣΗ εμπλοκή σε κάτι. Βέβαια εάν κάποιος ή κάποια δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν κακοποιό από έναν επιχειρηματία ,είναι προφανές για εμάς πως δεν κάνει για πολιτική ,ακόμα και εάν δεν εμπλέκεται με την εγκληματική δράση κάποιου η αφέλεια να την αγνοεί ή να προσποιείται πως την αγνοεί ( κουτοπονηριά) είναι φυσικά καταδικαστέα από εμάς τουλάχιστον. Σε μια πόλη που λατρεύει τον φανταστικό χαρακτήρα του Τόνυ Μοντάνα κάποιοι άσχετοι μάλλον γοητεύονται από τέτοιους χαρακτήρες, και προσπαθούν εμάς που δεν είμαστε ούτε αδαείς αλλά ούτε δειλοί ,να μας φοβίσουν. Καλά εμάς βρήκαν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: