ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (27/1/2023)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (27/1/2023)



  •  Ο δήμαρχος του δήμου μας κος Γιώργος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Χρυσουλάκης συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο της εταιρίας ΚΤΥΠ (Κτιριακών Υποδομών) κ. Τιμολέων Κατσίπο και συζήτησαν πως θα αντικατασταθούν τα προκάτ αιθουσών σε δημοτικά και γυμνάσιο της πόλης μας και αόριστα μίλησαν και για την κατασκευή νηπιαγωγείων σε αναξιοποίητα οικόπεδα του δήμου μας! Το κλίμα αποτυπώθηκε σε φωτογραφία που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του δήμου μας στο facebook και όσοι δεν είναι αφελείς κατάλαβαν πως το επικοινωνιακό show στήθηκε μετά τις χθεσινές αντιδράσεις συλλόγου γονέων της πόλης μας για τις απαράδεκτες εικόνες σε δημοτικό όπου πλημμύρισαν με δύο σταγόνες βροχή! 

  • Από την μία πλευρά το σημερινό δελτίο τύπου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" για την σημερινή παγκόσμια μέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος από τους Ναζί και από την άλλη ΑΝΟΧΗ της ίδιας παράταξης σε αυτό και αυτό

  • Αυτές που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν ένα θύμα βιασμού από μια πορνοστάρ δεν θα τις εμπιστευθούμε , εμείς τουλάχιστον για να μας υποδείξουν ποιοι υποβαθμίζουν τη γυναίκα και ποιοι όχι. 

  • Όταν το σύνολο σχεδόν ( πλην 1-2) δημοτικών παρατάξεων της πόλη μας διαφημίζουν ως θέσφατο το σλόγκαν πάνω από κόμματα και χρώματα είναι "λογικό" να βλέπετε τους επικεφαλής τους σε κοπές βασιλόπιτας διαφόρων κομμάτων. Άλλωστε όταν θα δείτε ολοκληρωμένα και τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων αυτών θα κατανοήσετε πως συστραυτεύονται στον κοινό αγώνα για την κατάληψη της καρέκλας συνδημότες μας με τελείως διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Τι τους ενώνει; Μα φυσικά η δίψα για Εξουσία αφού μόνο αφελείς πιστεύουν ακόμα πως ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τα διαχρονικά χάλια αυτής της πόλης. Δεν λέμε πως κάποιοι ίσως έχουν και αγαθές προθέσεις αυτό που λέμε και γράφουμε χρόνια είναι πως το καράβι - δήμος θα πρέπει να κινηθεί προς κάποια κατεύθυνση και χωρίς ΣΑΦΗ ιδεολογικό προσανατολισμό θα παραμείνει να ταξιδεύει σε "θολά" κεντροαριστερά νερά και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα βασιλεύει εις βάρος όσων δεν επιθυμούμε την ύπαρξή της. Εάν θυμήθηκαν πρώην Αντιδήμαρχοι πως ο Χατζηδάκης είναι "ελλιποβαρής" και δεν κάνει για δήμαρχος θα πρέπει να εξηγήσουν πως αυτοί τόσο έξυπνοι δεν το διαπίστωσαν όταν ήταν μαζί στην ίδια παράταξη και το είδαν όταν ο "πονηρός" Γιώργος μάζεψε 4-5 και στηριζόμενος εκμεταλλευόμενος το "ρεύμα" της εποχής οδεύει προς δεύτερη πενταετία αυτή την φορά χειροκροτούμενος από κάποιες που ανέδειξε ο πρώην δήμαρχος που μάλλον είχε πρόβλημα στο να ξεχωρίσει τις κυρίες από τις πουτάνες! Δεν βαριέσαι μαθήματα ζωής είναι αυτά και σε μια εποχή που όλα είναι επικοινωνία απέτυχε να πείσει τους πολλούς για το τι έρχεται. Και τελικά ήρθαν και ήταν λιγότερο κακοί από όσο εμείς εδώ περιμέναμε είμαστε απόλυτα σίγουροι πως υπάρχουν και χειρότερα αλλά εμείς προσωπικά δεν επιθυμούμε καμία αλλαγή για την αλλαγή και έτσι δεν σκοτιζόμαστε και πολύ εάν αλλάξουν κάποιοι καρέκλες αφού ουδείς μας έχει πείσει ως τώρα πως είναι διατεθειμένος να υιοθετήσει έστω και μισή πρόταση από την δική μας πολύ συγκεκριμένη ατζέντα. Έτσι παρόλο που είναι απόλυτα ΞΕΚΑΘΑΡΟ από εμάς τουλάχιστον πως επιθυμούμε έστω για αισθηματικούς λόγους ΔΕΞΙΟ δήμαρχο δεν θα τρελαθούμε εάν αυτό δεν συμβεί αφού έχουμε πειστεί πως και με ΔΕΞΙΟ στο τιμόνι η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν θα διαλυθεί όπως εμείς επιθυμούμε. Έχουμε ακόμα λίγο χρόνο μπας και προκύψει υποψήφιος να υιοθετεί έστω και μισή αράδα από την δική μας ατζέντα και για τον λόγο αυτό έχουμε κόψει ΤΕΛΕΙΩΣ αναρτήσεις που αφορούν δράσεις του δήμου μας. Εάν αυτό δεν συμβεί θα προβάλλουμε όσους μας στεναχωρούν λιγότερο με τις πράξεις τους και αυτό θα αποβεί μοιραίο για όσους θέλουν να "σώσουν" την πόλη! Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές απευθυνόμενοι προς τους επικεφαλής μην προκαλείτε την ΤΥΧΗ σας αφού εμείς δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν από αυτούς που κατέρχονται ή θα κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι η στάση μας απέναντι σε ΟΛΟΥΣ έχει πρωτίστως να κάνει με την δική τους στάση απέναντι στα γνωστά σε όλους προβλήματα της πόλης για τα οποία εμείς έχουμε πάρει εδώ και καιρό και όχι προεκλογικά σαφή θέση προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις. 


    • Σε εκδήλωση υποψήφιας βουλεύτριας του κόμματος Κασιδιάρη που έγινε στο Μενίδι, παραβρέθηκε συνδημότης μας όπως μας πληροφόρησε  πρώην συναγωνιστής μας. Από το βίντεο της κοπής πίτας που είχε ηχητική παρέμβαση και φυλακισμένου νεοναζί  Ηλία Κασιδιάρη έχουμε απομονώσει το σχετικό stop καρέ και ελπίζουμε να μην είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η συγκεκριμένη γιατί θα πέσει πολύ γέλιο. Και μια και αναφερθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση , μας λύπησε ιδιαίτερα η συμμετοχή της υποψήφιας αυτής στο κόμμα "Έλληνες" αφού τυγχάνει σύζυγος ατόμου με αγώνες στον εθνικιστικό χώρο που πλέον κηλιδώνονται από την δική της κάθοδο με το κόμμα Κασιδιάρη,  αφού άλλο εθνικισμός και άλλο εθνικοσοσιαλισμός. Από το βίντεο άλλωστε ακούσαμε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς , για όσους αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον και δεν στάθηκαν τυχεροί να γεννηθούν στον δυτικό κόσμο του οποίου οι αρχές και αξίες δοκιμάζονται.  Το υλικό που έχει ανέβει σε κανάλι ρατσιστικού περιεχομένου στο youtube ,ίσως θα έπρεπε να απασχολήσει και τις διωκτικές αρχές. Τους λόγους σε άλλη ανάρτηση εάν έως τότε δεν έχουν κινηθεί κάτι που θεωρούμε πως θα συμβεί για να μην χρειαστεί να επανέλθουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: