ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι ο "Τασούλας" αλλά οι χιλιάδες όμοιοι του στην πόλη μας!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι ο "Τασούλας" αλλά οι χιλιάδες όμοιοι του στην πόλη μας!

 


Κανείς που δεν είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ δεν "έπεσε από τα σύννεφα" με την παραπάνω ανάρτηση του κ. Τασούλα. Κυρίως δεν έπεσαν από τα σύννεφα οι πρώην σύντροφοι του, στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ  αλλά και οι τωρινοί του στον  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Όσο για την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης της οποίας είναι επικεφαλής , ως πλειοψηφία τα μέλη της  αφού τον εκλέγουν  αρέσκονται σε τέτοιες "εξυπνάδες". Από την άλλη εμείς δεν θα κολλήσουμε στην "ευγένεια" ή όχι ενός συντονιστή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Άλλωστε το πρώτο βιολί εκεί είναι γυναίκα που δεν είδαμε να ενοχληθεί με χειρότερα που έχει γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Τασούλας ενώ έχουμε μαζέψει εκατοντάδες like του κ. Δριμυλή για αντίστοιχες μ@λ@κίες του Μιχάλη εναντίον της νυν διοίκησης Χατζηδάκη και συγκεκριμένου Συριζαίου Αντιδήμαρχου. 

Άλλωστε στο κόμμα των Πολάκηδων δεν μπορούν να σώσουν την κατάσταση βουλευτές όπως ο Νίκος Παππάς , ο Αλέξης Χαρίτσης και μερικοί ακόμη με τους οποίους μπορείς να ανταλλάξεις πέντε κουβέντες. Οι Μιχάληδες στο ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες σέχτες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση για τον λόγο αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση και όχι στην Εξουσία. 

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ιδίως οι προερχόμενοι από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν διαφέρουν και σε πολλά από τον Μιχάλη απλώς ο τελευταίος λέει δημόσια ( και ορθώς πράττει για να έχουμε και εμείς λόγο ύπαρξης και να καυτηριάζουμε την ουσία και όχι τις λέξεις) ό,τι σκέφτονται χιλιάδες οπαδοί της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε όλη την χώρα. Σιγά δηλαδή μην σέβεται και κανείς αριστερός τον ιερέα που θέλει να τιμήσει η πόλη μας τον ΧΟΥΝΤΟΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ και που θεωρεί πως έχουμε "χούντα" Μητσοτάκη επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ είπε να κόψει τα μεροκάματα σε ιερείς τύπου πατέρα - Αντώνιου. Δηλαδή ιερείς με δύο- τρεις ανήλικους γκόμενους , τζιπάρες και υπευθύνους gay στις δομές της επιχείρησής τους. Γιατί η Κιβωτός του Κόσμου ήταν το μαγαζί του πατέρα- Αντώνιου και όχι η σωτηρία για παιδιά προβληματικών οικογενειών όπως πίστευαν αφελείς ή πρόβατα που δεν πιστεύουν ούτε όσα βλέπουν! Και όμως αυτοί θα κληθούν να ψηφίσουν και είναι καλύτερο να κάτσουν σπίτι τους γιατί μην έχεις καμία ΑΠΟΡΙΑ τον Ηλία Κασιδιάρη θα ψηφίσουν! Τον Ηλία με το ευαγγέλιο από το ένα χέρι και την σβάστικα από το άλλο! Τον "πατριώτη" , τον διωχθέντα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτός που θα μας "σώσει" από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους Αντιχρίστους που μας "μπόλιασαν"!  Και βέβαια χιλιάδες και σε αυτή την πόλη όσοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τα συστημικά τάχα ΜΜΕ και το χάραγμα του Αντιχρίστου! 

Γιατί η ηθική της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,  όσο και εάν στεναχωρούνται κάποιοι , είναι αυτή του Άρη Βελουχιώτη που προσπάθησε σε όλη του την ζωή να ντύσει με ιδεολογικό μανδύα την ποινική του φύση!

Για εμάς είναι υποκριτής ο κος Δριμυλής που ενοχλήθηκε από το παραπάνω ποστ , ενώ ΣΙΩΠΗΣΕ σε τόσα προηγούμενα όταν μαζί με τον Μιχάλη καυτηρίαζαν τα "κακώς κείμενα" της νυν διοίκησης. 

Μαζί παλεύανε τον "φασισμό" στην πόλη! αυτοί που με δυσκολία αποδέχονται την Αστική  μας Δημοκρατία όταν τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ωφελούν τις ιδεοληψίες τους. 

Έτσι το να πάρει θέση ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ή η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης που δεν έβγαλε μισή ανακοίνωση για τον παιδεραστή καθηγητή της πόλης μας επειδή ήταν και παραμένει "αντιμνημονιακός" και "ψεκασμένος",  είναι κάτι απλό στο να συμβεί. Λίγο να τους τσιγκλήσει ακόμα και θα βγάλουν για να υπερασπίσουν το δικαίωμα του συντρόφου τους να γράφει ελεύθερα τις μαλακίες του στο αμερικανικό facebook και παράλληλα να παλεύει για να μας κάνει μαζί με με τους "Δριμυλήδες" Βενεζουέλα! 

Εάν  πάρει θέση  κ. Δριμυλή η Ένωση ή ακόμα και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ  θα δικαιολογήσει το ΘΑΡΡΟΣ του συντρόφου Μιχάλη που ξεμπροστιάζει όσους έχουν διαφορετική άποψη,  και με τα ίδια αριστερά επιχειρήματα που είναι πλέον τόσο παλιά όσο και τα παραμύθια τους περί σοσιαλιστικών παραδείσων. 

Θα σας βάλει στη θέση σας κάπου εκεί στο μεταίχμιο μεταξύ άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς σε μια κόκκινη γραμμή που σας επιτρέπει να υπερασπίζεστε ελέω Αστικής Δημοκρατίας το δικαίωμά σας να πρεσβεύεται ένα ΤΙΠΟΤΑ που κάποιοι ίσως αποκαλούν κάτι! 

Ο συνεργός με την Ηλιούπολη κος Δριμυλής ενώ δεν είπε τίποτα όταν οι τελευταίοι συνέργησαν ( το έλεγε και το όνομα της παράταξής τους άλλωστε) με την αριστερή σημερινή διοίκηση,  μήνες μετά και ενώ παραιτήθηκε χωρίς να εξηγήσει τους λόγους είδε πως τελικά είχαμε δίκιο εμείς όταν γράφαμε πως η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ θα αναλάβει θέσεις ευθύνης εάν οι πολλοί αποφασίσουν να δώσουν με την ψήφο τους αυτή την δυνατότητα. 

Και την έδωσαν γιατί οι πολλοί αυτής της πόλης κ. Δριμυλή , δεν είναι αθώοι αλλά παντελώς διεφθαρμένοι. Ρωτήστε και τις "πουτάνες" που είχατε προεκλογικά δίπλα σας,  εάν δεν πιστεύετε εμάς που παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας,  και δεν θα σας πούμε ποτέ πως υπάρχει "κοινωνία αγγέλων". Δεν θα σας κρύψουμε ποτέ πως με ενοχλούν και εμάς οι "Γαλάζιες Ακρίδες",  και σε καμία περίπτωση δεν "τρώμε παπά" για να πιστεύουμε πως η Ιστορία της πόλης μας είναι φωτεινή και πως οι δημότες μας αξίζουν κάτι καλύτερο! 

"Στόχος" αυτή την φορά του "συντρόφου" Μιχάλη ,  ιερέας που αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας και που για εμάς αποτελεί "βαρίδι" για την Ελλαδική Εκκλησία. "Βαρίδι" όχι τόσο για τον δημόσιο λόγο του ,αλλά για τον καιροσκοπισμό του,  που κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν ,όπως άλλωστε δεν βλέπουν πως υπάρχουν και φαινόμενα ΦΑΣΙΣΜΟΥ στην πόλη μας. 

Το ό,τι πείραξε τον Δριμυλή το ύφος του Μιχάλη αλλά όχι το γεγονός πως η πόλη μας έχει την ατυχία και έχει "ψεκασμένους" και ιερείς , για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο είναι κάτι που του συγχωρούμε αφού με τα δόγματα δεν τα πάει καλά και δεν γνωρίζει έως που φτάνουν τα όρια ενός ιερωμένου. 

Θα το βάζαμε και σε εισαγωγικά το ιερωμένος εάν δεν είχαμε δει και χειρότερα από αυτά που μας συμβαίνουν με σέρβους που τους στείλαμε στην χώρα τους και με τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουμε πάντα στην κατοχή μας μην τυχόν και επιστρέψουν! 

Έτσι είναι αστείο ο κος Δριμυλής να ενοχλείται από την κακή συμπεριφορά ενός "συντρόφου" του,  και όχι από τις πάγιες απόψεις του που είναι καταστροφικές για την πόλη. 

Απόψεις που κατά βάση είναι κοινές με του τωρινού επικριτή του κ. Δριμυλή  που έχει λανθασμένη πληροφόρηση και για τον ιερέα πως τάχα δεν είναι πλέον στην αυλή του Χατζηδάκη και κυρίως για τον σύντροφό του Μιχάλη Τασούλα που δεν θα τον δει σε ψηφοδέλτιο της παράταξης της νυν διοίκησης , ας μην ανησυχεί ανέξοδη κριτική θα συνεχίσει να κάνει και να υπερασπίζεται την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοτικών υπαλλήλων , θα καταγγέλλει με πάθος την ΔΕΞΙΑ και ως "Άρης Βελουχιώτης" ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς να κρύβεται ( τι λόγους έχει άλλωστε δεν είναι μόνος σε αυτή την πόλη;) θα χρησιμοποιεί "σεξιστικό λόγο" όπως λέει ο σύντροφος Δριμυλής , αλλά ας γνωρίζει επειδή δεν γνωρίζει τα της Εκκλησίας,  πως η τελευταία θεωρεί αμαρτία το να είσαι πούστης και δεν μπορείς να συμμετέχεις ως κληρικός σε αυτή,  έτσι και αποδειχθείς "Παπα-Λάμπραινα". 

Τώρα βέβαια ο συκοφάντης Μιχάλης Τασούλας και η "Παπα- Λάμπραινα" δεν θα λύσουν διαδικτυακά τις διαφορές τους,  και επειδή και ως ΑΚΡΑΙΟΙ σέβονται τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μας πουν και τι κάνουν στο κρεβάτι τους!  Σε εσάς δεν θα πουν , από εμάς δεν μπορεί να κρυφτεί ο οποιοσδήποτε! 

Αυτή η επικρατούσα αντίληψη πως δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ή τι πράττει κάποιος στον ιδιωτικό του χώρο προφανέστατα και θα "απειληθεί" τα επόμενα χρόνια,  από μια πραγματικότητα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ανεκτική σε λανθάνουσες συμπεριφορές. 

Άλλωστε για όσους ακόμα έχουν αυταπάτες η ιδιωτικότητά σας είναι κενό γράμμα,  και το αδύνατο ή δυνατό σημείο σας,  όταν αποφασίσετε να ορθώσετε το ανάστημά σας εναντίον οιασδήποτε εξουσίας. 

Γιατί για εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων ενώ είναι φασίστες και θα πανηγυρίζουν όταν το καπιταλιστικό οικοδόμημα ίσως κάποτε καταρρεύσει μαζί με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας,  καμώνονται τους τάχα  δημοκράτες και μιλάνε εκ μέρους ενός λαού που δεν υπάρχει. 

Γιατί κ. Δριμυλή οι "Τασούλες" στην πόλη μας είναι χιλιάδες , εάν εσάς σε ενοχλεί αυτός που μας δείχνει ΔΗΜΟΣΙΑ τι πρεσβεύει , μάλλον σας είχαμε υπολογίσει για λιγότερο υποκριτή από όσο πραγματικά είσαστε. 

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ γράφουν να αγιάσει το στόμα και η πένα του παπά , σε σημερινό τους πόνημα! Αναφέρονται στον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που με επί 9 χρόνια λύσσαξε να φύγει ένας μέτριος δήμαρχος ή καλός για άλλους, για να έρθει ένας χειρότερος,  και πανηγυρίζουν επειδή ευκαιριακά δεν του αρέσουν κάποια πράγματα! 

Η αξιοπιστία του πατέρα Σεραφείμ που βγήκε να υπερασπίσει ΔΗΜΟΣΙΑ τον κίναιδο πατέρα Αντώνιο,  για εμάς είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ,  είναι ντροπή για την πόλη μας η ύπαρξή του και φυσικά δεν πρόκειται να πατήσουμε ποτέ το πόδι μας στην Ενορία Αγίας Μαρίνας , όσο ακόμα ο ίδιος ιερουργεί. 

Αυτά και σίγουρα δεν θα αγιάσει ούτε το στόμα αλλά ούτε η πένα του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου κ. Κάνδηλα! 

Οι πρώην συνοδοιπόροι και σύντροφοι της "ηθικής αριστεράς" των γκουλάγκ και του Μαδούρο τα έσπασαν επειδή για αυτούς οι εσωκομματικές διαδικασίες και οι εκλογές είναι απλώς πρόφαση για να καλύψουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Και οι δύο δεν θα ζήσουν το Αμερικανικό όνειρο γιατί έχει φτιαχτεί για όσους το πιστεύουν και μερικές φορές τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται ΠΟΤΕ όπως πολύ καλά γνωρίζουμε εμείς οι "αμετανόητοι" οπαδοί της Αστικής μας Δημοκρατίας, Τίτλος τιμής οι υποδείξεις του κ. Δριμυλή ακόμα και εάν είναι για εμάς  προς την σωστή κατεύθυνση,  αλλά πολύ καθυστερημένες! 

Η πλειοψηφία των συνδημοτών μας είναι με τους "Μιχάληδες" και όχι με τους "Δριμυλήδες" ας το κατανοήσουν καλά όσοι συμπορεύτηκαν μαζί τους πως εμείς δεν φωνάζουμε ΠΟΤΕ άδικα για κάποιους και δημοσιεύουμε το 10% όσων γνωρίζουμε. 

Γιατί όταν δεν πολεμάς με την ΑΛΗΘΕΙΑ τον κόκκινο ή μαύρο φασισμό καταλήγεις μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ. Πάντως σε ό,τι μας αφορά σίγουρα ο κος Δριμυλής είναι περισσότερο συνεπής και έχει πληρώσει αυτά τα οποία πιστεύει , όμως η συναναστροφή του με τους πάντες τον οδηγεί στο να γίνει εύκολος στόχος ενός προπαγανδιστή του παραλόγου. 

Στα δικά μας μάτια βέβαια και σε αυτά των περισσότερων συνδημοτών μας ο Μιχάλης έχει 5 οπαδούς και ο Δριμυλής έναν. Και όμως η αλήθεια είναι πως είναι παντελώς παράλογο αντί να απαντάς σε συγκεκριμένα να το παίζεις "Μεσσίας" , και να αναδεικνύεις τις εμμονές του άλλου για θέμα που τον αφορά προσωπικά μη απαντώντας επί της ουσίας σε μια επιθετική συμπεριφορά που αφορά την δική σου "κωλοτούμπα" γιατί στα ψηφοδέλτια της παράταξης Χατζηδάκη χώρος για "Τασούλες" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εκτός και ο δήμαρχος θέλει να χάσει άλλους υποψηφίους του που μπορούν να προσφέρουν με έργα και όχι με λόγια. 

Ο Τασούλας άλλωστε ήταν και θα παραμείνει άνθρωπος των λόγων και ως γνήσιος Πασόκος θα αλλάξει πολλά κόμματα ακόμα έως ότου βρει αυτό που θα εκπροσωπεί τις "αρχές" και τις "αξίες" όσων την περίοδο 1946-1949 πολέμησαν για να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ και ευτυχώς για την χώρα μας ηττήθηκαν. 

Η μη απάντηση του κ. Τασούλα στον σύντροφό του κ. Δριμυλή. Προσέξτε τα εισαγωγικά στην ηθική Αριστερά και την πόλη μας γραμμένη  με κεφαλαία γράμματα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: