ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήταν θέμα χρόνου να "ενοχληθεί" ο χουντοβασιλικός κος Δημήτρης Μωραίτης που μέσα από ιστολόγιο μηδενικής απήχησης θεωρεί πως μας απειλεί!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ήταν θέμα χρόνου να "ενοχληθεί" ο χουντοβασιλικός κος Δημήτρης Μωραίτης που μέσα από ιστολόγιο μηδενικής απήχησης θεωρεί πως μας απειλεί!


Ενεφανίσθει  διαδικτυακά και πάλι ο κος Δημήτρης Μωραίτης  να υπερασπίσει ψεύτικους πρίγκηπες και να μας πληροφορήσει πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! λες και ήταν και ποτέ υποψήφιος δήμαρχος κάπου , πέρα από την φαντασία του! 

Και βέβαια δεν ξέρουμε καν σε τι αναφέρεται το νέο πόνημά του , αφού εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το ήθος και την κομψότητα της τέως βασιλικής οικογένειας παρά μόνο με την δική του ΨΕΥΤΙΑ, ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ και τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ του αντιλήψεις. Άρα η εκ νέου επίθεση στον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου Σταύρο Μαρίνη είναι μια ευκαιρία για να ασχοληθεί και πάλι με έναν "πούστη" όσο οι "εκδιδόμενες" της πόλης "κόβουν" εισιτήρια και εκμαυλίζουν συνειδήσεις που ήταν έτσι και αλλιώς έτοιμες από καιρό για την "μοιραία" συνάντηση. 

Τις αντιλήψεις του κ. Μωραίτη και δη τις ρατσιστικές  δεν τις έχει βεβαίως η τέως βασιλική οικογένεια που σκέπασε το φέρετρο του έκπτωτου βασιλιά με σημαία του τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών. Άρα ίσως  ο κος Μωραίτης να θεωρεί τον εαυτό του είναι Ναϊτη Ιππότη , και για αυτό είδε κομψότητα , ευγένεια και ήθος την οποία βέβαια εμείς ουδέποτε υπονομεύσαμε αφού δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα ,ούτε αναφερθήκαμε στην κηδεία του τέως Βασιλιά! Πάντως και μόνο η ύπαρξη σημαίας Τάγματος Ναϊτών Ιπποτών σε ορθόδοξο ναό καταδεικνύει πως οι εκεί παραβρισκόμενοι  επιφανειακά γνωρίζουν ακόμα και τα του δόγματός τους,  αφού δεν αντέδρασαν! Και ορθώς για εμάς, άλλωστε δεν υπάρχει χώρος για ανόητους διαχωρισμούς ανάμεσα σε χριστιανούς. 



Για το εάν τα δημοσιεύματα του ιστολογίου αυτού είναι αληθή έχουν την ικανότητα να το  κρίνουν όσοι γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση. Κάθε δημότης που διαθέτει κοινή λογική. Μπορεί να ψάξει και να μάθει εάν έστω και μισή ανάρτησή μας ήταν ψευδής Ποτέ δεν συκοφαντήσαμε τον Δημήτρη Μωραίτη , απλώς γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτόν. Ποτέ δεν αδικήσαμε κάποιον χωρίς στοιχεία όπως έπραξε ο ίδιος με δύο ιστολόγια "κατεβασμένα" για τον λόγο αυτό. 

Γράψαμε για τον κ.Μωραίτη πως δεν κατέχει πτυχίο νομικής και αυτό είναι αληθές, και μπορεί ο καθένας να το "ανακαλύψει" . Δεν έχει εγγραφεί σε κανέναν δικηγορικό σύλλογο της χώρας και δεν υπάρχει αποφοίτησή του από κρατικό πανεπιστήμιο της χώρας μας. Άλλωστε τι πιο απλό για τον ίδιο να αναρτήσει το πτυχίο του εάν το κατείχε; Δεν το κατέχει αλλά προκαλεί βγάζοντας τρελό τον δημοσιογράφο που ανέδειξε την ΨΕΥΤΙΑ του. 

Δεν έχει καμία επιχείρηση στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . Και αυτό είναι αληθές αφού εάν είχε δεν θα υπήρχε λόγος να την κρύβει. Εμείς το ψάξαμε ,δεν υπάρχει τίποτα στο όνομα του ή σε συγγενικού του προσώπου , στην κατοχή μας έχουμε και τις φορολογικές του δηλώσεις των τελευταίων 10 ετών επειδή προκληθήκαμε πως τάχα έχει πληρώσει και περισσότερους φόρους από τον δημοσιογράφο που τον "ξεβράκωσε". 

Τέλος όσον αφορά το ενδιαφέρον του κ. Μωραίτη για την στοματική  υγεία του ανθρώπου που ανέδειξε και τόλμησε να αποκαλύψει τα ψέματά του, τον πληροφορούμε πως τα δόντια του κ. Μαρίνη είναι φυσικά (δεν έχει μασέλα!)  και υγιή, και  δεν ξέρουμε τι τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως χρήζουν φροντίδας! 

Άλλωστε πριν μερικούς μήνες ο φασίστας "Ερμής" ενδιαφέρονταν για την ψυχική υγεία του κ. Μαρίνη, μη απαντώντας σε όσα τον αφορούν και είναι εύκολα στην ΑΠΑΝΤΗΣΗ εάν δεν λες επί δεκαετίες ΨΕΜΑΤΑ σε όσους αφελείς αναζητούν "Μεσσίες". 

Το ό,τι θα πετσοκόψουν και χωρίς εισαγωγικά τον Σταύρο Μαρίνη ,  ο Μπούλης η Κούλα και η Δημητρούλα είναι μια αστεία απειλή που μόνο μια αδελφή θα μπορούσε να ξεστομίσει.

Σε κάθε περίπτωση επειδή ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα και για τις οικονομικές απολαβές του δημοσιογράφου αλλά και για την καθαρότητα του σώματος του!  να σας ξεκαθαρίσουμε πως ο Σταύρος Μαρίνης έχει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό είναι straight και του προκαλεί αηδία ακόμα και το "ενδιαφέρον" πούστηδων! 

ΥΓ: Εμείς δεν λέμε σε κανέναν εάν θα πάει σε μια κηδεία ή όχι ο ίδιος κρίνει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Εάν υπήρχε προσωπική φιλία με την οικογένεια όπως συνέβη με την περίπτωση του κ. Βορίδη (εμείς δεν το γνωρίζουμε εάν ισχύει κάτι τέτοιο)καλώς πήγε και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ όπως και δεκάδες άλλα , κρίναμε απλώς ως σωστή την επιλογή να μην τιμηθεί ως αρχηγός κράτους ένας έκπτωτος μονάρχης ,πόσο μάλλον όταν αυτός είχε όπως αποκάλυψαν οι μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας συμμετοχή σε αποτυχημένο σχέδιο δολοφονίας του ιδρυτή του κόμματος της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή. Άλλωστε οι  βασιλιάδες , οι πρίγκηπες και οι Λουκρητίες δεν έχουν θέση σε έναν δυτικό κόσμο όπου κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι ΗΠΑ και ο πολιτισμός τους.

Κάποιες βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης αργά αλλά σίγουρα θα αποτελούν "ήρωες" μόνο για παιδικά παραμύθια. Η διαφθορά των βασιλικών οίκων της Ε.Ε και η συμμετοχή τους σε ποινικά κολάσιμες πράξεις έχει απαξιώσει άλλωστε έναν θεσμό,  στον οποίο μπορούν να πιστεύουν ακόμη  μόνο όσοι αναζητούν "πατερούληδες" . Εμείς δεν τους έχουμε ανάγκη , και προφανέστατα και εάν ήθελε βασιλιάδες η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών λαών θα τους είχε. 

ΥΓ: Για να μην έχουν κενά οι αναγνώστες μας απαντάμε στο παρακάτω ποστάρισμα από το site της "πριγκίπισσας Λουκρητίας",  Τώρα που είδε ο Μπούλης Κώστας Δήμου και ο Δημήτρης Μωραίτης  πως εμείς ενοχληθήκαμε από την ευγένεια και την κομψότητα των Γλύξμπουργκ δεν γνωρίζουμε. Άλλωστε η βασιλεία είχε τελειώσει για την πατρίδα μας από το 1974 και εάν κάποιος αρέσκεται σε τίτλους τέως είναι δικαίωμά του. Οι Έλληνες Πρίγκηπες και τα άλλα  αστεία έχουν και αυτά λυθεί και σε αυτό συμφωνούν όλα τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου. Τώρα άμα θέλει η Κούλα , ο Μπούλης και ο πούστης να τον αποκαλούν και ΒΑΣΙΛΙΑ τον Παύλο Γλύξμπουργκ  κανένα θέμα για εμάς αρκεί να μην είναι! Δηλαδή για τους φασίστες είμαστε ψυχανώμαλοι επειδή δεν πιστεύουμε σε βασιλιάδες, πρίγκηπες και πραγματικά ΛΑΜΟΓΙΑ που έζησαν και ζουν παρασιτικά εις βάρος του ελληνικού λαού. Δεν πειράζει το ακούσαμε και αυτό άλλωστε η Βασιλεία τρέφει πολλές φαντασιώσεις σε αγοράκια που είχαν την ατυχία να παίζουν με κούκλες και να κατοικούν σε μια πόλη που λατρεύει τους γκάγκστερ. Όσο για την ευταξία στην αρχή του κειμένου τους,  μάλλον τον ΛΑΜΠΡΟ ΕΥΤΑΞΙΑ είχαν στο μυαλό τους! 


Διαβάστε επίσης:

Με μια απλή αναζήτηση στο Google ο καθένας μπορεί να καταλάβει το ψέμα του θηλυπρεπή Δημήτρη Μωραίτη - Συκοφάντης είναι ο ίδιος και το γνωρίζουν πολύ καλά όλες και όλοι

Αναπαράγοντας παλιά δημοσιεύματα και μην έχοντας απάντηση για ΤΙΠΟΤΑ θεωρεί πως θα δοξαστεί ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ

Η "Λουκρητία" της Ηλιούπολης ασχημονεί και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: