ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υπάρχει ένα πάνω από 15% στον δήμο μας που ψηφίζει ακραίους σχηματισμούς - Ψήφοι χαμένοι ονειροπόλων φασιστών που θεωρούν πως η Ιστορία μπορεί να γραφεί και πάλι από τους ηττημένους

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Υπάρχει ένα πάνω από 15% στον δήμο μας που ψηφίζει ακραίους σχηματισμούς - Ψήφοι χαμένοι ονειροπόλων φασιστών που θεωρούν πως η Ιστορία μπορεί να γραφεί και πάλι από τους ηττημένους

 

Ακόμα και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 που η ΝΔ σάρωσε στον δήμο μας αποσπώντας την πρώτη θέση από όλα τα κόμματα με ποσοστό 35.27% και 13.530 ψήφους στα "δεξιά" της βρέθηκε ένα περίπου 5,5% που μεταφράζετε σε 2.020 ψήφους και μιλάμε για εκλογές όπου τα άκρα συρρικνώθηκαν μετά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έβαλε τέλος στις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ αυταπάτες. 

Έτσι ένας ΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος θα μπορούσε εύκολα να εκλεγεί στον δήμο μας αφού οι 13.530 ψήφοι είναι υπεραρκετοί για να του δώσουν την θέση του δημάρχου. 

Ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης πήρε πολύ λιγότερους στον δεύτερο γύρο και σήμερα είναι δήμαρχος προερχόμενος από ένα κόμμα ( ΠΑ.ΣΟ.Κ ) που στις βουλευτικές κάλπες του 2019 στον δήμο μας τερμάτισε τέταρτο πίσω από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αποσπώντας μόλις το 6,71% των ψήφων των συνδημοτών μας που όσοι ήταν κεντροαριστεροί μετακινήθηκαν μαζικά στο νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Αυτό θα συμβεί και στις κάλπες του 2023 ιδίως στις δεύτερες κάλπες όπου το "παιχνίδι" θα παιχτεί ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όλοι οι υπόλοιποι θα συρρικνωθούν αφού ούτε ο λαός τους θέλει αλλά ούτε τους ευνοεί το εκλογικό σύστημα που είναι προσαρμοσμένο στο να δίνει ισχυρές κυβερνήσεις τετραετίας. 

Έτσι τα "άκρα" στην πόλη ξεπερνούν το 10% αφού υπάρχει και από την άλλη πλευρά ένα 10% ( ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας) που έχει οδηγήσει διαχρονικά τον δήμο μας στον λάθος δρόμο. 

Ένα δρόμο όπου μπράβοι , πουτάνες και συλλογικότητες με δεξιά τσέπη και αριστερή συνείδηση οδηγούν τον δήμο μας στην πλήρη παρακμή. 

Σε εμάς τα "αυτονόητα" παραμένουν αυτονόητα μόνο για ένα 40% και το υπόλοιπο 60% είναι έτοιμο να υπηρετήσει από Παπαδόπουλους έως Μαδούρο! 

Σε αυτή την πόλη είναι "θαύμα" και που υπάρχουμε και φυσικά οι κόντρες μας πρωτίστως με τους κεντροδεξιούς ήταν και θα παραμείνει για εμάς ΚΕΝΤΡΙΚΗ μας επιλογή αφού αλλαγές χωρίς ΡΗΞΕΙΣ δεν γίνονται. 

Και μπορεί οι δημότες μας να είναι ανεκτικοί σε δοτούς , πουτάνες και ανθρώπους της νύχτας που το παίζουν επιχειρηματίες αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει τόσο όσο να βρίσκονται νεκροί ή στις φυλακές όσοι μέχρι χθες ήταν πιο ισχυροί και από ένα κράτος που λατρεύει τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βοηθάει την Ε.Ε να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει και το ΑΥΡΙΟ μας μπορεί να είναι περισσότερο φτωχικό αλλά σίγουρα καλύτερο από ένα χθες όπου μπορούσαν να προκαλέσουν τον ΤΡΟΜΟ μαριονέτες ενός παρακράτους με εγχώρια χαρακτηριστικά και πολύ πατριδοκαπηλία. 

Το μοντέλο αυτό πλέον είναι ισοπεδωμένο έχουν μεγαλύτερη απήχηση οι Drag Queens παρά διάφοροι υπηρέτες των ρωσικών συμφερόντων που οσονούπω θα μείνουν και χωρίς δικά τους ΜΜΕ αφού από την άκρα αριστερά έως και την άκρα δεξιά τους έχουν μείνει μόνο οι πλήρως ελεγχόμενες διαδικτυακές πλατφόρμες έτσι ώστε εύκολα το σύστημα να μπορεί να παρακολουθεί τις όποιες παραφωνίες. 

Έτσι παρά το σκάνδαλο των υποκλοπών η  ΝΔ δεν κινδυνεύει με δεύτερη θέση στις προσεχείς κάλπες και τα απανωτά "χτυπήματα" στο ΠΑ.ΣΟ.Κ κάνουν να μην φαντάζει πλέον ως θαύμα ακόμα και η αυτοδυναμία εάν και για εμάς πιθανότερη μελλοντική κυβέρνηση είναι αυτή ανάμεσα στους δύο Κυριάκους!

Επομένως το 3%-4% που θα πάρει η Ελληνική Λύση στον δήμο μας θα είναι σημαντικό ποσοστό για κάποιων υποψήφιο δήμαρχο  που θα θέλει να υπερκεράσει τους άλλους και να μπει στον δεύτερο γύρο. 

Εάν και γνωρίζουμε προς τα που θα κατευθυνθούν οι ψήφοι των ακραίων εκ δεξιών δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να το αποκαλύψουμε αυτό που σίγουρα θα πούμε είναι πως θα πάνε ΧΑΜΕΝΟΙ και δεν θα οδηγήσουν τον εκλεκτό τους στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Έτσι καλό θα ήταν η ηγεσία του κόμματος ο κος Κυριάκος Βελόπουλος δηλαδή να συστήσει στα τοπικά στελέχη του να μην παρίσταται σε συγκεντρώσεις ή εκδηλώσεις υποψηφίων δημάρχων έστω τώρα προεκλογικά πριν τις βουλευτικές εκλογές αφού αυτό θα του στοιχίσει σε ψήφους ιδιαίτερα τώρα που έχει να παλέψει με το κόμμα Έλληνες του κ. Ηλία Κασιδιάρη που θα ήταν καλό για τον Τόπο να μείνει εκτός Βουλής. 

Άλλωστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι απόψεις ακόμα ενός φιλορωσικού κόμματος θα υπάρχουν και στην επόμενη Βουλή δεν χρειάζεται να μπουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Ηλία μέσα υπάρχουν πολλοί ακόμα Πουτινολάγνοι που είναι λιγότερο επικίνδυνοι για την Αστική μας Δημοκρατία. 

Σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν γίνει στον Νότιο Τομέα της Αθήνας το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ξεπερνάει κατά πολύ το 3% ενώ οριακά μπροστά του βρίσκεται η Ελληνική Λύση. Εάν μπει στις πρώτες κάλπες με την απλή αναλογική ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή με ποσοστό άνω του 3% θα είναι ασφαλώς και μια μεγάλη ήττα για όσους ακόμα πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία και σίγουρα δική μας δικαίωση αφού γράφουμε και ξαναγράφουμε πως με τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν έχουμε τελειώσει. 

Το γεγονός πως οι ¨΄Ελληνες" διατηρούν πυρήνες και στην πόλη μας και έχουν καλές σχέσεις με τις αστυνομικές αρχές καταδεικνύει πως όπως και το 2012 μόνοι μας πάλι θα παλέψουμε έως την τελική μας ΝΙΚΗ όσους καπηλεύονται την δική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ συγχρωτιζόμενοι με μπράβους για μεροκάματα. 

Και επειδή καλά το έχουν καταλάβει δεν τους συμπαθούν οι σύμμαχοί μας ας μην αναμένουν πλέον "σηκώματα" και φυλακές αλλά μια πραγματική μάχη όπου ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ όπως συμβαίνει σήμερα και στην Ουκρανία όχι μόνο δεν θα λυγίσει αλλά θα είναι και ο μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ!

Οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" της πόλης δεν μπορούν να αλλάξουν για να βολέψουν μέσα τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους την Ιστορία που έχει αποφασίσει τελεσίδικα πως ακόμα και εάν μία Μελόνι βρεθεί σε θέση πρωθυπουργού η πορεία μιας χώρας δεν θα αλλάξει εξαιτίας κανενός "ψεκασμένου". 

Μην πετάτε λοιπόν την ψήφο σας σε κόμματα που είναι "λαγοί" και "φόβητρα" και που δεν έχουν καμία δυνατότητα να αλλάξουν το οτιδήποτε σε αυτή την χώρα προς την σωστή κατεύθυνση. 

Βασικά ούτε προς την λάθος μπορούν να αλλάξουν κάτι απλώς θα το κατανοήσουν εάν ποτέ προσαρμοστούν και λάβουν με την ψήφο σας θέσεις ευθύνης! 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι κοντά στο να αναλάβει θέση ευθύνης και εκεί θα κριθεί για όσα κατά καιρούς σας λέει μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: