ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάλι σανό σας πούλησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης για δήθεν ακαταλληλότητα του νερού σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Πάλι σανό σας πούλησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης για δήθεν ακαταλληλότητα του νερού σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας



 "Τρόμο" σε αφελείς γονείς και δικαιολογημένη ανησυχία σε όλες και όλους μας είχε δημιουργήσει ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης του γνωστού για τις παπαρολογίες του συνδημότη μας κ. Μιχάλη Τασουλα για δήθεν ακαταλληλότητα του νερού σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας. Μάλιστα στο δελτίο τύπου που έβγαλαν ξέχασαν όπως βλέπετε να αναφέρουν και ποιο δημοτικό σχολείο είναι ώστε τα τοπικά ΜΜΕ να καλούν τον παντογνώστη Πρόεδρο για να τους αποκαλύπτει το "μεγάλο" μυστικό!

Κάποια τοπικά ΜΜΕ "τσίμπησαν" και έδωσαν βάση στις αόριστες καταγγελίες ενώ "πονεμένος" οπαδός της νυν διοίκησης βγήκε να σχολιάσει διαδικτυακά την "σπουδαία είδηση" για να βγάλει την χολή του για ανθρώπους που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης μας και είχαν και έχουν ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά στη θέση ευθύνης  που τους είχε  ανατεθεί. Μάλιστα έπιασαν και στο στόμα τους για ακόμη μια φορά το δικό μας ιστολόγιο επειδή δεν έπεσε στην παγίδα να διακινήσει μια "είδηση" της οποίας η ΜΟΝΑΔΙΚΗ "πηγή" ήταν μια Ένωση που και στο παρελθόν μας έχει συνηθίσει σε αναληθή δελτία τύπου. 

Θέλετε να μάθετε τι τελικά συμβαίνει; Τα ευρήματα του τέστ που έκανε η ΕΥΔΑΠ στο 10ο Δημοτικό Σχολείο ( περί αυτού ο λόγος και εσκεμμένα δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Ένωσης) ήταν ΚΑΘΑΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ευρήματα! 

Για ακόμη μια φορά η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης εμφανής όπως προφανείς και κατανοητοί σε εμάς τουλάχιστον και οι λόγοι που στάζει χολή ο "εθελοντής" Συριζαίος συνδημότης μας για όσους έχουν διαφορετική ιδεολογική και κομματική ιδιότητα από την δική του και προσπαθούν να συνδράμουν μια διοίκηση δίνοντας της πόντους με την έμπρακτη αλληλεγγύη που αποδεικνύουν και την κοινωνική τους προσφορά σε μια πόλη που η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κυριαρχεί! 

Γιατί όταν κ. Παύλο μας μαζεύονται τρεις δηλαδή Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης , τοπική ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλιούπολης και συνδράμει και ο δήμος για να προσφέρουν ( και καλώς έπραξαν μερικές μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συνδημότες μας) νιώθουν άβολα όταν μια τοπική επιχείρηση προσφέρει περισσότερα και τους γίνεται και εμμονή όταν αυτό προβάλλεται αφού στόχος και σκοπός τους είναι να προωθούν "Τασούλες" εις βάρος ΙΚΑΝΩΝ! 

Εμείς προβάλλαμε και την δική σας εξαιρετική πρωτοβουλία και προφανέστατα σίγουρα για την Παιδεία ενδιαφέρονται και προσπαθούν επί δεκαετίες όσους εσείς δεν σας "κάθονται" καλά για ανεξήγητους αλλά εμφανείς στους πολλούς λόγους (δεν είναι ροζ πρόβατα και αγαπούν αρκετά παραπάνω την πατρίδα τους από εσάς) και φυσικά δεν θα υπήρχε και ιδιαίτερο πρόβλημα εάν η παραπληροφόρηση περιορίζονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν γίνονταν "θέμα" ακόμα και σε τοπικά ΜΜΕ που εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε κάτι να προσάψουμε στους ιδιοκτήτες τους εκτός από την εξωφρενική αφέλειά τους να μεταδίδουν χωρίς κριτική σκέψη δελτία τύπου από όπου και εάν αυτά προέρχονται. 

Περισσότερο προσοχή λοιπόν πριν γεμίσουμε το facebook με αναρτήσεις για "θανάτους" από "επικίνδυνη" ακτινοβολία από το ΚΥΤ Υμηττού ή τρομάξουμε γονείς για την καταλληλόλητα του νερού σε ένα δημοτικό σχολείο και φυσικά εμείς κανένα θέμα δεν θα είχαμε στην με στοιχεία κριτική έστω και κακοπροαίρετη ( για εμάς άλλωστε η κριτική συγκεκριμένων προσώπων είναι τιμητική για το ιστολόγιό μας) αλλά κάποιοι που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και δεν έχουν επαγγελματική πορεία και καριέρα και δεν αποζητούν καρέκλες είναι άδικο να λοιδορούνται από "εθελοντές" που αφού μας "έσωσαν" από την Βαλασοκρατία θέλουν να επιβάλλουν και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όσων θεωρούν πως με δελτία τύπου και βρίζοντας την Παπαλάμπραινα προσφέρουν θετικά για την πόλη μας και τον δήμο μας ενώ απλώς δημιουργούν ΘΟΡΥΒΟ σαν τενεκέδες που είναι! 

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή έπραξε τα δέοντα και αναμένουμε από τους "συνωμοσιολόγους" τα αναδείξουν εκείνες τις δυνάμεις και τα συμφέροντα που κρύβουν την δική τους "αλήθεια" από το λαό της πόλης μας! 

Είναι οι δυνάμεις εκείνες για να μην ψάχνουν άδικα που δεν αρέσκονται στο ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αναδεικνύουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ πέρα από ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και κομματικές αγκυλώσεις. 

Για τον λόγο αυτό εδώ βρίσκεται αναρτήσεις που ομιλούν θετικά για δράσεις Αντιδημάρχων που είναι πρωταθλητές στις σέλφι φωτογραφίες αλλά κάνουν δουλειά εξαιρετική στους τομείς ευθύνης τους και βέβαια ο "εθελοντής" θα πρέπει να ενθυμείται και πως και την δική τους δράση έχουμε από εδώ διαφημίσει τονίζοντας όμως την πάγια άποψή μας πως οι τύχες μας δεν μπορούν να εξαρτώνται από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! 

Επειδή και φέτος θα χιονίσει και για να μην αποκλειστούμε και πάλι για πέντε μέρες όπως πέρισυ ας αναζητήσουν από τώρα λύσεις από επαγγελματίες και ας αφήσουν για τους εθελοντές δράσεις που δεν χρειάζονται ειδικές δεξιότητες για να βρίζουμε μετά όλοι μαζί την κακή μας τύχη που θα ήταν καλύτερη εάν επιλέγαμε ΙΚΑΝΟΥΣ για δημοτικούς συμβούλους και δεν περιπλανιόμασταν από δελτία τύπου Ενώσεων που μοναδικός στόχος τους ήταν και παραμένει η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ τους  μέσω της ανάδειξης  "σκανδάλων"! 

Σ.Μ 

ΥΓ: Στείλτε τους κάνα μπουκαλάκι νερό εκεί στην Ένωση να συνέλθουν αφού θεωρούν πως έχουν και κανένα ηθικό ανάστημα να λένε ντροπή σε όσους αποδεδειγμένα έχουν επιδείξει και κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για αυτό που για δεκαετίες υπηρετούν. Γιατί κάποιοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν πως κάνουν λειτούργημα και δεν περιορίζονται στο να μεταφέρουν στείρες γνώσεις στα παιδιά μας προσπαθούν να τα βοηθήσουν να ποιούν και ΗΘΟΣ σε μια πόλη που ακόμα δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τις κυρίες από τις .... 



Από ποιους εξακριβώθηκε η ακαταλληλότητα δεν αναφέρουν πάντως μάλλον από "ψεκασμένους"



Δεν υπάρχουν σχόλια: