ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου με ομιλήτρια τη βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Στην εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου με ομιλήτρια τη βουλεύτρια Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα Άννα Καραμανλή η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"



Για την εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά εδώ  Όσο λοιπόν κάποιοι αναζητούν χρίσματα που θα αργήσουν να δοθούν  ( εάν τελικά υπάρξουν) κάποιοι αγωνιστές της παράταξης διαχρονικά και όχι ευκαιριακά,  στηρίζουν την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που έχει πάρει τις πιο δύσκολες και παράλληλα σωτήριες αποφάσεις για την χώρα μας. 

Έτσι στη σημερινή ομιλία με θέμα "Στο δρόμο προς τις Εκλογές για την Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας" με ομιλήτρια την βουλεύτρια του κόμματος κα Άννα Καραμανλή το παρών έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας κος Τάσος Ευσταθίου, μαζί  με τον δημοτικό σύμβουλο  και πρώην πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Μιχάλη Κουρή καθώς και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και άλλοι υποψήφιοι κεντροδεξιοί δήμαρχοι όπως ο κος Χρήστος Γώγος (Βύρωνας)  και είχε εξαιρετική επιτυχία. 

Σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου κος Κώστας Αλάσσας αλλά και ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ κος Μίλτος Μπαντής , με την κα Ζωή Βασιλάκη ( Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου) αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ της τοπικής να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους τους. 

Στην ενδιαφέρουσα ομιλία της η κα Καραμανλή τόνισε τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλες οι συναγωνίστριες και οι συναγωνιστές να δώσουν ενωμένοι  την μάχη ώστε η χώρα μας να μην γυρίσει και πάλι πίσω στην αβεβαιότητα και τους πειραματισμούς που μας στοίχισαν πολύ  ακριβά στα 4,5 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ 



Ο κος Τάσος Ευσταθίου με τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Β3 ΔΕΕΠ κ. Κωνσταντίνο Χαψούλα 


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) κος Νικόλαος Τηλεβερίδης με τον κ. Χαψούλα




Δεν υπάρχουν σχόλια: