ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρές κουβέντες για να μην παρεξηγούμαστε

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Καθαρές κουβέντες για να μην παρεξηγούμαστε


Φυσικά και δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιβάλλουμε σε όσες και όσους μας διαβάζουν το σύνολο της δικής μας ατζέντας για την λύση των προβλημάτων της πόλης μας. 

Άλλωστε 10 χρόνια παλεύουμε να ενώσουμε την πλευρά όσων θεωρητικά μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εμάς και δεν το καταφέρνουμε αφού τα συμφέροντα πολλών συνδημοτών μας μπαίνουν ΠΑΝΩ από την όποια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους. 

Και μιλάμε για όσους έχουν και όχι για αυτούς ακόμα και επικεφαλής παρατάξεων που είναι πάνω από ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ ένα βήμα πριν αγκαλιάσουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ φασισμό του απολιτίκ και του ΟΛΟΙ ίδιοι είναι! 

Γιατί όπως θα έχετε καταλάβει εμείς δεν παίρνουμε στην "πλάτη" μας να μεταφέρουμε κανέναν και καμία ούτε θεωρούμε λογικό να σας "διδάσκουμε" ως σε μικρά παιδιά την "προπαίδεια". 

Είσαστε αρκετά μεγάλοι οι περισσότεροι για να γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις για τους μικρότερους σε ηλικία αναγνώστες μας δεν έχουμε θέμα άλλωστε για εμάς η νέα γενιά κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. 

Από την μουσική που ακούει έως τον τρόπο που ντύνεται όλα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως το ΑΥΡΙΟ θα είναι καλύτερο από ένα χθες που πουλούσε "επανάσταση για την επανάσταση" και που είχε ως "ήρωες" παντελώς ανήθικα άτομα. 

Το μέλλον της χώρας μας είναι οι νέες και οι νέοι μας που σε πείσμα των κομμουνιστών της πόλης δεν βγαίνουν πλέον με κόκκινες παντιέρες στους δρόμους, δεν ονειρεύονται "σοσιαλιστικούς παραδείσους" δεν πιστεύουν σε ψευδεπίγραφα συνθήματα και το κυριότερο έχουν περισσότερες γνώσεις από όσους έμειναν με τις οξείες και τις δασείες και έχασαν την ΟΥΣΙΑ. 

Καλούν οι φασίστες την νέα γενιά να συμμετέχει στις προσεχείς κάλπες και να μην απέχει. Θεωρούν μάλιστα πως οι νέες και οι νέοι είναι η δύναμή τους. 

Κάνουν λάθος οι νέες και οι νέοι , παραδείγματος χάριν η σπουδάζουσα νεολαία είναι η ΚΑΤΑΔΙΚΗ τους. 

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που γράφουν το ΑΙΛΗΝΕΣ κάπως έτσι ( Έλληνες για να καταλάβουν και να μην μπερδευτούν οι αναγνώστες μας) που ετοιμάζονται εάν δεν τους κάτσει η κάθοδος του κόμματος Κασιδιάρη η επιλογή κάποιου άλλου δήθεν "αντισυστημικού"! 

Βασικά είναι ανοησία να το παίζεις αντισυστημικός και να συμμετέχεις σε εκλογές , είναι τεράστια αφέλεια να θεωρείς πως θα επιβάλλεις ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με κάλπες! 

Έτσι στα δικαιολογημένα μηνύματά σας γιατί φιλοξενούμε εκδηλώσεις που κάνουν όσοι έχουν τελείως διαφορετική άποψη από εμάς για πρόσωπα της πόλης σας λέμε πως ο καθένας και η καθεμία φέρει προσωπική ευθύνη για όσα λέει ΔΗΜΟΣΙΑ και όσον μας αφορά θα προσέχουμε στο μέλλον να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί σε όσους αδυνατούν να κατανοήσουν τα κείμενά μας θεωρώντας τα ακαταλαβίστικα! 

Εμείς άλλωστε δεν θα αφήσουμε κάτι για το οποίο δεν θα σας ενημερώσουμε πριν τις δημοτικές κάλπες την ΚΥΡΙΑ ευθύνη για το που βαδίζει ο δήμος μας την φέρει μια πλειοψηφία που για εμάς όχι μόνο δεν ξεγελάστηκε το 2019 αλλά είναι περισσότερο διεφθαρμένη  από τους νυν διοικούντες και ετοιμάζεται να σας προτείνει άλλη ενναλακτική αφού δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα φέουδα που πήρε τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2019 μετά τις προηγούμενες κάλπες και την "νέα" διοίκηση έως και σήμερα. 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όλες και όλους σας..... 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή κοπή Βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" όπου δεν ήταν "τρεις και ο ακροδεξιός κούκος" αλλά όσοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως ο δήμος μας βαδίζει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Ανάμεσα σε όσους πήγαν χθες στην κοπή της Βασιλόπιτας δύο πρώην δήμαρχοι και δύο βουλευτές της ΝΔ! Εάν και οι κύριοι Καλλιάνος και Θεοχάρης δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή με δεδομένη τη ΝΙΚΗ της ΝΔ κάπου θα βολευτούν κανείς δεν πάει χαμένος! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: