ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κ. Ραβάνη κάντε καλύτερα ποδήλατο αφού δεν σας ενοχλούν οι παρακάτω αναρτήσεις του συνυποψηφίου σας !

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Κ. Ραβάνη κάντε καλύτερα ποδήλατο αφού δεν σας ενοχλούν οι παρακάτω αναρτήσεις του συνυποψηφίου σας !

 


Κύριε Ραβάνη συνεχίστε να συγχρωτίζεστε με ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και αφήστε εμάς να κάνουμε ό,τι θα όφειλαν να κάνουν ΟΛΟΙ. Απογοητευτική και η απάντηση από όσους ευελπιστούν πως μη βλέποντας,  θα αναλάβουν θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ! 

Μερικά από τα παλιά ΔΗΜΟΣΙΑ ποσταρίσματα στο facebook του υποψηφίου της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή , που μάλλον είναι ΑΟΡΑΤΕΣ για τους συνυποψηφίους του. 




Μάλλον ο κος Ραβάνης που θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης ΑΓΝΟΕΙ την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη του θέλω" να τιμηθεί ο ΔΟΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας , αλλιώς δεν θα έβγαινε σε ομάδα στο facebook του κ. Καραμαγκάλη να μας γράψει πως κάνουμε ανυπόστατους χαρακτηρισμούς. Μάλλον για τον κ. Ραβάνη όποιος θέλει να τιμηθούν ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ είναι φουλ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!

Ξώφαλτσα φαίνεται πως πέρασε από τους Πράσινους του κ. Χρυσόγονου ,  ουδείς εκεί έχει ως πρότυπό του τον Παττακό! 

Ας δει και τα παρακάτω , για προεκλογικά αφήνουμε τα μεταγενέστερα ποσταρίσματα συνυποψηφίων του κ. Ραβάνη , που ως "οικολόγος" αγαπάει το ΠΡΑΣΙΝΟ αλλά δεν βλέπει τον ρατσισμό που "ξερνάει" ο συνοδοιπόρος του,  που μοιράζει "εφημεριδάκια" του  κ. Αραμπατζή! 





Απαντάμε σε αυτό


Μέσα στα like και αυτό "εμπειρικού ιστορικού" , που μάλλον θεωρεί τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο επαναστάτες και για αυτό υπερθεματίζει γιατί του θίξαμε τον ΦΑΣΙΣΤΑ! 

Μάλλον για αυτό δεν τον πολυαγαπούν και οι κομμουνιστές της πόλης,  αφού τον θεωρούν πως φλερτάρει με τον μαύρο φασισμό έχοντας εγκαταλείψει από καιρό τους κόκκινους συντρόφους του! 

Στο επόμενο πόνημά του,  ας έχει και μια αναφορά για το "ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" άλλωστε ανιστόρητα και ιδεοληπτικά είναι και τα προηγούμενα πονήματά του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: