ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η αφίσα του συνεδρίου της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Η αφίσα του συνεδρίου της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Φωνάζουμε χρόνια στις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις να κάνουν συνέδρια έτσι ώστε εκεί να δημιουργηθούν οι συμμαχίες για ανατροπή της εκάστοτε διοίκησης. 

Τα αποφεύγουν για λόγους ακατανόητους σε εμάς ενώ το κόμμα στο οποίο ανήκουν μέσω αυτών έχει πετύχει πολλές διευρύνσεις κυρίως προς το κέντρο ,και έχει φέρει μετά το 2016 κοντά στο κόμμα ανθρώπους που το ψήφισαν πρώτη φορά στις κάλπες του 2019. 

Είτε μας αρέσουν οι διευρύνσεις είτε όχι είναι αυτές που δίνουν πλειοψηφίες και θέσεις ευθύνης επομένως θεωρούμε ΛΑΘΟΣ το γεγονός πως δεν κάλεσαν ποτέ τους συνδημότες μας σε ένα τέτοιο συνέδριο ώστε να μάθουμε τι θέλουν οι πολλοί κεντροδεξιοί σε θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία , οι ιδιωτικοποιήσεις, το ΚΥΤ Υμηττού, τα ωράρια των καταστημάτων στην πόλη μας, την διαχείριση των ΝΠΔΔ του δήμου μας και το κυκλοφοριακό που καθημερινά μας υπενθυμίζει πως είναι έντονο στην πόλη σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. 

Δεν ξέρουμε την επιτυχία που θα έχει το 1ο Τακτικό Συνέδριο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και εάν μέσω αυτού καταφέρει ο κος Ψυρρόπουλος να αντιστρέψει το κακό για την παράταξή του κλίμα. 

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως κερδισμένος θα βγει και για τον λόγο αυτό αντίστοιχη δράση θα δούμε και από την διοίκηση που έχει να ενώσει στο δικό της πολλούς περισσότερους κάτω από την ομπρέλα του κοινού συμφέροντος. 

Εάν μας περίμεναν  με μπλε γραμματοσειρά ίσως και να πηγαίναμε με πράσινη εάν και παναθηναϊκοί μάλλον στις 22 δεν θα πάμε αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας υπάρχει και κοπή πίτας στην πόλη μας στην οποία θα παραστούμε. 

Μαζί με τον Στάθη λοιπόν και όσοι πιστοί στην παράταξη που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος ιδίως αυτοί που σας γέμισε τις τσέπες οφείλετε τα πάτε. 

Εμείς που δεν θα πάμε αλλά με τόσες φίλες και φίλους υποψηφίους με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα είναι σαν να είμαστε εκεί θα σας ενημερώσουμε για τα τεκταινόμενα. 

Ιδίως εάν ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε αφού εμείς προφανέστατα έχουμε ακόμα δόξα τω Θεό ισχυρή μνήμη κάτι που θα θέλαμε να έχουν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων την ώρα που καταρτίζουν τα ψηφοδέλτιά τους για τις προσεχείς δημοτικές κάλπες . 

Γιατί όπως λέμε και στους φίλους που θα κατέβουν με οιαδήποτε συνδυασμό αυτούς τους χαρακτηρίζουν κυρίως οι λάθος επιλογές τους και όχι οι σωστές αφού με αυτές θα ασχοληθούν κυρίως τα τοπικά ΜΜΕ όσα ακόμα ασκούν κριτική και δεν έχουν αφεθεί στις λογικές "Τασούλα" αυτές δηλαδή που οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά του χάλια. 

Ευτυχώς δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της διοίκησης και έτσι δεν ανησυχούμε για τον ίδιο προσωπικά αλλά για τα χιλιάδες "αντίγραφα" του που θα παραστούν και στο συνέδριο του κ. Ψυρρόπουλου και κάποιοι θα είναι υποψήφιοι όπως μαθαίνουμε στα ψηφοδέλτιά του. 

Ελπίζουμε να μαθαίνουμε λάθος πράγματα από κακεντρεχείς αλλιώς η αρνητική έκπληξη των δημοτικών του 2019 θα είναι τα ποσοστά μιας παράταξης που για 9 χρόνια διοίκησε τον δήμο μας.

Και βέβαια η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ως διοίκηση έκανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τον θάνατο του δοτού δημάρχου της χούντας δεν πρεσβεύει το ΝΕΟ αλλά όσα δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. 

Για τον λόγο αυτό οι Κυρ - Παντελήδες της πόλης από χθες σκούζουν που δεν τίμησε η ΝΔ τον έκπτωτο βασιλιά και απειλούν πως θα το βρει μπροστά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις κάλπες! 

Μακάρι να πάτε στο κόμμα Κασιδιάρη όλοι εσείς που θέλετε δόξες και τιμές για έναν έκπτωτο βασιλιά μπας και καταφέρει η ΝΔ και πάρει και πάλι αυτοδυναμία αφού βλέποντας χουντοβασιλικούς στο κόμμα κάποιοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο έχουν δεύτερες σκέψεις! 

Δεν πιστεύουμε να στεναχωρήθηκαν στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για τις μη τιμές αρχηγού κράτους στον τέως; Ρωτάμε επειδή οι ίδιοι έκαναν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσουν έναν δοτό δήμαρχο! 

Και βέβαια όλα αυτά για τα ψηφαλάκια οπαδών των ΑΝΕΛ και άλλων ακροδεξιών της πόλης με αποτέλεσμα και σήμερα κάποιοι επίδοξοι δήμαρχοι να τολμούν να ζητούν μέσα σε δημοτικά συμβούλια να τιμηθεί ένας χουντικός! 

Αυτά ελπίζουμε να κατάλαβαν τι πρέπει να προσέξουν αλλιώς θα καταριούνται αυτό το ιστολόγιο που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν να προσποιείται τον δημοκρατικό και στο πορτοφόλι του να έχει τον Φοίνικα της χούντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: