ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (14/1/2023)

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (14/1/2023)



  • Σε καφετέρια της πόλης μας έγινε χθες η κοπή βασιλόπιτας της Νομαρχιακής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Νοτίου Τομέα. Οι φωτογραφίες που είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πασόκους που συνέρρευσαν επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας πως το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα δεν έχει ΣΩΤΗΡΙΑ στις βουλευτικές κάλπες που έρχονται και είναι "παιχνίδι" για δύο. ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις και απλώς οι υπόλοιπες συμπληρώνουν το παζλ και αναμένουν μη αυτοδυναμία του πρώτου για να κερδίσουν κάποιες θέσεις υπουργών σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση. Στην πόλη μας , στον δήμο μας το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα διατηρηθεί σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό αφού όπως έλεγε και ο ιδρυτής του Κινήματος που κατέστρεψε την χώρα μας "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"

  • Δεν εξαρτάται προφανέστατα από εμάς η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου Ηλιούπολης για τις δημοτικές κάλπες του 2023. Εμείς συνεχίζουμε να "εκβιάζουμε" όσο μπορούμε , και εάν ο στόχος δεν επιτευχθεί , δεν έχουμε ούτε ζημία αλλά ούτε όφελος πέρα από το ότι εάν επιτευχθόταν  ο στόχος της ΜΙΑΣ υποψηφιότητας κεντροδεξιού δημάρχου,  θα πανηγυρίζαμε μετά από 17 χρόνια και μια ΝΙΚΗ!  Γιατί από το μακρινό 2006 και την ΝΙΚΗ του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου τόσα χρόνια πέρασαν! 


  • Φαντασίες έχουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σχετικά με τα ποσοστά της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" που θα είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ακόμα και εάν δεν υπάρξει και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα. 


  • Συνέδριο για την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με τον επικεφαλής της κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να αγωνιά περισσότερο για το δικό του μέλλον παρά για αυτό της πόλης μας που έτσι και αλλιώς είναι προδιαγεγραμμένο αφού εάν έρθει ΣΩΤΗΡΙΑ για τον δήμο αυτή θα έρθει από τα δεξιά του πολιτικού φάσματος και ΟΧΙ από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Άλλωστε 9 χρόνια διοίκησης άσκησαν οι "μαθητευόμενοι μάγοι" και του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και το μόνο που θυμόμαστε πλέον είναι πως φεύγοντας πήραν ακόμα και το βιβλίο επισκεπτών του δημάρχου μην τυχόν και μάθουν και οι δημότες μας τους "υψηλούς" καλεσμένους του ή όσους ζητούσαν ραντεβού μαζί τους για θέματα που προφανώς αφορούσαν δικές τους υποθέσεις. Εάν δει κανείς μπαίνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τους προμηθευτές του δήμου μας την τελευταία 12ετία η εικόνα παραμένει ίδια ενώ δομές που ενοικιάζει με χαμηλά τιμήματα ο δήμος παραμένουν στους ίδιους ενοικιαστές. Το θέμα είναι πως δεν ακούσαμε και από κανέναν υποψήφιο δήμαρχο πως θα επανεξετάσει όλα αυτά αφού ουδείς προτιμά τις ΡΗΞΕΙΣ και θεωρεί πως θα βγει δήμαρχος στο χαλαρό χωρίς να στεναχωρήσει ΚΑΝΕΝΑΝ! Αυτά δεν γίνονται και η πολιτική δεν γίνεται μέσω facebook από "ψεκασμένους" αλλά από όσους κινητοποιούν τους πολίτες και τους βγάζουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για όσα μας συμβαίνουν. Εμάς δεν μας έπεισε κανείς να κατέβουμε μαζί του στους δρόμους και στους μήνες που απομένουν θεωρούμε δύσκολο να αλλάξει η εικόνα. Εκτός και κάποιοι θεωρούν αλλαγή αυτό που συνέβη το 2019 και πάνε για μια ακόμα επανάληψη της φαρσοκωμωδίας. Μόνο τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να δείτε που θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει πυξίδα και σχέδιο για το αύριο της πόλης παρά ΟΥΤΟΠΙΕΣ που ο δήμος μας έχει πληρώσει πολύ ακριβά και στο παρελθόν. 


  • Προφανέστατα και θα ασχοληθούμε προεκλογικά με όσους ενοχλούνται από εμάς επειδή αποκαλύπτουμε ό,τι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ. Φωτογραφίες , υλικό και ντοκουμέντα για να μην λένε και οι διάφοροι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως βλέπουμε  φαντάσματα. Θα τα δείτε και εσείς και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας άλλωστε 10 χρόνια τώρα πάντα αλήθεια σας γράφουμε και για τον λόγο αυτό "εξαφανίσαμε" όσους επί δεκαετίες σας πουλούσαν ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. 



  • Η Ελληνική Λύση μετά τις βουλευτικές εκλογές όπως πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο της κ Κυριάκο Βελόπουλο θα παρέχει στηρίξεις ΜΟΝΟ σε ορισμένους δήμους ανά την Ελλάδα σε συνεννόηση πάντα με τα τοπικά της στελέχη. Εκεί θα υπάρχουν και υποψήφιοί της σε συγκεκριμένους συνεργαζόμενους συνδυασμούς. Στη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πιστεύει πως το κόμμα του μπορεί να βγάλει ακόμα και δημάρχους! Όσον αφορά την συνεργασία του μετά τις βουλευτικές εκλογές μας ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει το κόμμα που θα την προτείνει να υιοθετήσει μέρος της δικής τους ατζέντας αφού σε εθνικά θέματα και στο "λαθρομεταναστευτικό " η Ελληνική Λύση όπως μας υπογράμμισε δεν μπορεί να κάνει βήμα πίσω. 


  • Ό,τι συνέβη στον Άλιμο με το έντυπο που διακινήθηκε μπορεί να συμβεί σε οιοδήποτε δήμο όταν η αντιπολίτευση είναι σε απόγνωση και προσπαθεί να κόψει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ενός δημάρχου από τον πρώτο γύρο! Πάλι ο Κονδύλης θα βγει στον Άλιμο αφού πλέον οι δημότες δεν τσιμπάνε με αυτά , ιδίως όταν δεν υπάρχει ενναλακτική που να δείχνει άλλον δρόμο! Δεν έχουμε καν το έντυπο στην κατοχή μας για να αναλύσουμε ή να διασταυρώσουμε τα όσα γράφει αλλά μόνο και μόνο που έβαλαν ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ εκδότη παραπέμπει σε φοβικούς ή ποινικούς που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουν κρυπτόμενοι να ΔΟΞΑΣΤΟΥΝ! Βγες μπροστά και πες την άποψή σου ως ΠΑΡΑΤΑΞΗ ακόμα και εάν μηνυθείς μην θεωρείς πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σου πάρει το κεφάλι! Βέβαια άμα διακινείς τέρατα ίσως πάρεις καμία ποινή της τάξεως των 5-6 χρόνων καταδίκη με ΑΝΑΣΤΟΛΗ βέβαια αφού ουδείς κατέληξε στις φυλακές έστω και για αναληθή δημοσίευμα. Δεν είμαστε Ρωσία του Πούτιν ή Τουρκία του Ερντογάν για να κρύβεται κάποιος και να μην μπορεί να δημοσιεύσει όσα αυτός θεωρεί επιβαρυντικά για μια διοίκηση στοιχεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: