ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνωρίζει κανείς από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους τι είναι αυτά;

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Γνωρίζει κανείς από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους τι είναι αυτά;

 


Προστασία της λαϊκής κατοικίας δηλαδή του "λαού" μέσα στον οποίο περιλαμβάνονται οι πάντες  και δεν θα αναφέρουμε ποιοι για ευνόητους λόγους.  Άλλωστε τι να πρωτογράψεις για τον Κυρ Παντελή της διπλανής πόρτας; 

 "Όχι άλλα λεφτά στους εφοπλιστές" εννοεί προφανώς ο ποιητής πως αυτοί που δίνουν χιλιάδες θέσεις καλοπληρωμένης εργασίας στο λαό δεν δικαιούνται κρατική ενίσχυση ή φορελαφρύνσεις αυτές πρέπει να δίνονται αποκλειστικά σε όσους διαχρονικά έπεφταν πάνω στο όριο των 12.000 ευρώ που ήταν παλιότερα το τεκμήριο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δεν ΠΛΗΡΩΝΑΝ καθόλου φόρο! 



"Το καλάθι του Άδωνη έχει τρύπες" κάτι είχαμε καταλάβει και εμείς αλλά αυτό μας ενοχλεί πολύ λιγότερο από άλλα επιβαρυντικά για τον ίδιο . Άλλωστε τα "καλάθια" τρύπια είναι χρόνια στην χώρα μας και ο σανός πουλιέται και καταναλώνεται από "πρόβατα" διαφόρων "δογμάτων"! 


Τέλειο και το "λουκέτο" αλλά το κλειδί δεν το έχει η διοίκηση του δήμου αλλά..... 

Μήπως γνωρίζει κάποιος από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους να μας ενημερώσει τι συμβαίνει με τον χώρο αυτόν; Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ο χώρος που είχε παραχωρηθεί από την προηγούμενη διοίκηση σε ιδιωτική επιχείρηση της πόλης μας βρέθηκε "καθαρός" και στα χέρια του "λαού"! 

Αλλά το λαός πάντα θα είναι σε εισαγωγικά σε αυτή την πόλη γιατί ό,τι είναι προς όφελος κάποιων είναι καταστροφή για κάποιους άλλους. Για εμάς η εικόνα είναι επιεικώς απαράδεκτη και δείχνει την ελαφρότητα με την οποία η διοίκηση του δήμου μας αντιμετωπίζει το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ αυτή που έκλεψαν από έναν βοσκό για να καταλήξει προς πώληση ή ενοικίαση στην ΕΤΑΔ και τους δανειστές μας. 

Η διοίκηση και όλες οι αντιπολιτευόμενες δημοτικές παρατάξεις με την στάση τους στο θέμα της δημόσιας περιουσίας που μέρος της ίσως κάποτε δοθεί στο δήμο μας για "αξιοποίηση" είναι υπεύθυνη για πολλές από τις παραπάνω φωτογραφίες ενώ διαχρονικά παραχωρεί μπιρ παρά αθλητικές τρόπος του λέγειν εγκαταστάσεις σε αθλητικά σωματεία με προέδρους ενίοτε και εν ενεργεία αστυνομικούς! 

Γιατί η πόλη μας είναι ασφαλής και τα "σκυλιά" δεμένα εμείς "χορεύουμε" όσο "χορεύουμε" επειδή είμαστε "γάτες" με ηλεκτρονική διεύθυνση "μαγαζιού" στις ΗΠΑ! 

Εκεί δηλαδή που έχουν εδώ και δεκαετίες κατανοήσει πως είτε ο καπιταλισμός αφήνεται να λειτουργήσει με τους δικούς του κανόνες είτε έχουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και εδώ στην Ελλάδα όχι μόνο έχουμε στηρίζουμε τις "ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ" κάθε μορφής αλλά βάζουμε εμπόδια σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Και για το κλείσουμε εάν θέλετε να προσφέρετε κάπου τον "δημόσιο" αυτό χώρο δώστε τον στον "Ρουβίκωνα" αυτός που δεν έχει αυταπάτες πως ο λαός θα σώσει τον λαό θα τον αξιοποιήσει σίγουρα καλύτερα από όσους ενώ επί δεκαετίες είχαν κάνει καταλήψεις σε πολλούς ιδιωτικούς χώρους όχι μόνο δεν μας έσωσαν αλλά μας κατάντησαν τον παρία των Νοτίων Προαστίων όπως μας αποκάλεσε πρόσφατα σε δημοτικό συμβούλιο και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Στάθης Ψυρρόπουλος . Ξέχασε να πει πως παρίας δεν γίνεσαι από την μια μέρα στην άλλη "δούλεψαν" με πάθος και αγωνίστηκαν με ζέση όλοι αυτοί που κατηγορούν εμάς για διχασμό αλλά πρώτοι χωρίζουν τον λαό σε προνομιούχους και μη και βέβαια μέσα στους μη βάζουν νταβατζήδες , εκβιαστές και επίορκους ένστολους αφού είπαμε είτε είσαι με τον "λαό" είτε με την "χούντα" Μητσοτάκη! 

Αυτά και θα επανέλθουμε στο θέμα "σύντροφοι" ! 

Να βάλουμε και ένα ωραίο τραγούδι και όχι τις μικροαστικές μ@λ@κίες και τις λαϊκές καψούρες για να τονώσουμε την "επαναστατικότητα" της πόλης μας. 

Γιατί χωρίς δύο μυτιές αμφέτα πάνω σε iphone 8 "επανάσταση" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Και βέβαια ο λαός δεν θα σωθεί από όσους έχουν στολές με το εθνόσημο πάνω αυτοί το πολύ- πολύ να κάνουν καμία δικτατορία γιατί τους πολέμους τους αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι και όταν το 1974 μπλέξαμε όπως ήταν φυσικό ηττηθήκαμε από τους γείτονες που όλο διεκδικούν και στο τέλος κάτι κερδίζουν!  Από τις "διανομές" άλλωστε περιμένουν πολλοί σε αυτή την πόλη και το μόνο τους εμπόδιο παραμένουν τα ΟΠΚΕ που "φωτίζουν" με τους φακούς τους μια σκοτεινή από κάθε άποψη πόλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: