ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμος Ηλιούπολης εξαφάνισε από δελτίο τύπου τις σχολές οδηγών που συμμετέχουν στη δράση της Κυριακής!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ο δήμος Ηλιούπολης εξαφάνισε από δελτίο τύπου τις σχολές οδηγών που συμμετέχουν στη δράση της Κυριακής!

 


Μετά την ερώτηση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (δες εδώ) η διοίκηση του δήμου μας αντί απάντησης απέσυρε από το δελτίο τύπου της τα ονόματα των τεσσάρων σχολών οδήγησης της πόλης μας που συμμετέχουν στη δράση της Κυριακής. 


Μία εκ των τεσσάρων ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ της παράταξης του νυν δημάρχου και το αποκαλύψαμε ως κομμάτι μιας "ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" που εξυφαίνεται εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πολλοί υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" έγιναν συμβασιούχοι στο δήμο μας και αρκετοί ( αυτοί εμάς δεν μας αφορούν γιατί θα φύγουν φεύγοντας αυτή η διοίκηση ,έγιναν εντεταλμένοι σύμβουλοι και ειδικοί  συνεργάτες του δημάρχου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητάς μας) ακόμα "βολεύτηκαν" σε συλλογικότητες των οποίων ο δήμος μας ως μη όφειλε καλύπτει την στέγαση των γραφείων τους fax, τηλέφωνα ενώ συνδιοργανώνει μαζί τους δράσεις με τα χρήματά μας! 

Από εμάς δεν περνάει απαρατήρητο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως στέγασαν σε δημοτικούς χώρους σωματεία και συλλόγους που ασκούν επιχειρηματική δράση εκτός και εάν είναι τόσο αφελείς που θεωρεί πως οι "εθελοντές" αυτή σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους για την "αλληλεγγύη"! 

Σε κάθε περίπτωση επειδή έως τις δημοτικές κάλπες θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά λίστες με ονόματα υποψηφίων που βρέθηκαν να υπηρετούν σε δομές του δήμου μας ΝΠΔΔ αλλά και ως συμβασιούχοι εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως όλα αυτά είναι τυχαία και πως οι διαδικασίες στη χώρα μας είναι αδιάβλητες. 

Και αυτό αφορά και τους διαγωνισμούς που διοργανώνει η κεντρική κυβέρνηση με τον τελευταίο που θα γίνει τον Μάρτιο να έχει ήδη απασχολήσει τα ΜΜΕ αφού μιλάμε για 10.000 περίπου νέους διορισμούς ΜΟΝΙΜΩΝ δημοσίων υπαλλήλων σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! 

Η διοίκηση του δήμου προφανέστατα θορυβημένη από το δελτίου τύπου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" απέσυρε τα ονόματα των τεσσάρων σχολών οδήγησης που διαφήμιζε εις βάρος συναδέλφων τους που δεν είχαν την δυνατότητα και όπως μαθαίνουμε δεν είχαν ενημερωθεί καν για την συγκεκριμένη δράση! 

Άρα τίθεται θέμα ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αφού από τις 15 επιχειρήσεις της πόλης μας ενημερώθηκαν ΜΟΛΙΣ τέσσερις και μόλις το θέμα πήρε έκταση εξαφανίστηκαν από το δελτίο τύπου που τους έκανε και ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση με ενεργά link που οδηγούσαν στις σελίδες των επιχειρήσεών τους στο facebook. 

Αυτά προς το παρόν ...... 

Δείτε ΞΑΝΑ και το δελτίο τύπου όπου έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα των επιχειρήσεων (σχολές οδηγών)  ως "απάντηση" σε ένα δελτίο τύπου που απλώς ρωτούσε με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν έναντι των υπολοίπων που έχουν την ίδια ακριβώς δραστηριότητα



Όσο για την ΕΟΔΠΗ τα έχουμε γράψει αρκετές φορές, όλα τα οχήματά τους ΕΧΟΥΝ πληρωθεί με χρήματα του δήμου μας, άρα με ΔΙΚΑ μας ΛΕΦΤΑ και προφανέστατα όταν πάτε να ψηφίσετε θυμηθείτε όσοι  δεν θεωρείτε αναγκαία την ύπαρξή της πως κάποιοι χωρίς να σας ρωτήσουν πετάνε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να χορηγούν την ΔΡΑΣΗ της! Όταν υπήρχε ακόμα πυκνό  δάσος,  δεν είχαμε ΕΟΔΠΗ , τώρα που είναι φαλακρό την διατηρούν όσοι ευελπιστούν πως μπορεί ο εθελοντισμός να μας σώσει από τις φυσικές καταστροφές ή τους εμπρησμούς! Βασικά την διατηρούν γιατί η συντήρηση οχημάτων είναι πάρα πολύ επικερδής επιχείρηση γιατί και αυτή γίνεται με τα δικά σας χρήματα για να μην έχετε αυταπάτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: