ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χυδαία ρατσιστική επίθεση της κα Διαμαντή στο ilioupolinews.gr και στον εκδότη δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καραμαγκάλη

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Χυδαία ρατσιστική επίθεση της κα Διαμαντή στο ilioupolinews.gr και στον εκδότη δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καραμαγκάλη

 

Ξεπέρασε κάθε όριο αυτή την φορά η υβρίστριά μας κα Ευαγγελία Διαμαντή. Αντί ως δημόσιος υπάλληλος (ΔΥΠΑ)  να ασχολείται να βρει δουλειά σε ανέργους , ασκεί ρατσιστική  κριτική στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας που έτσι και αλλιώς κρίνονται καθημερινά από τους αναγνώστες τους. 

Αφορμή για να δείξει τον ρατσισμό της ήταν το δημοσίευμα του site ilioupolinews.gr που καταδεικνύει την διαφορά αντιμετώπισης που είχε προς τα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο νυν επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Στάθης Ψυρρόπουλος , με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του site ilioupolinews.gr του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Καραμαγκάλη. 

Η αλήθεια είναι πως δεν θα είχαμε πάρει καν θέση για το χθεσινό ρεπορτάζ ,και για την μετέπειτα διάψευση με δελτίο τύπου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" εάν δεν βλέπαμε τα παρακάτω. 


Η κα Διαμαντή προφανέστατα ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ της σελίδας του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Καραμαγκάλη , και μην έχοντας επιχειρήματα (όπως άλλωστε δεν είχε και ποτέ) θεώρησε ποιος απαξιώνει το ilioupolinews.gr παρομοιάζοντας τον εκδότη και δημοσιογράφο Γιάννη Καραμαγκάλη με τον Στέφανο Χίο! Τι σχέση έχει τώρα ο κος Καραμαγκάλης με τον κ.  Χίο προφανώς και δεν σας εξήγησε,  άλλωστε δεν είχε και κάτι να σας πει και να γίνει πιστευτό. 

Και βέβαια επειδή ο πόνος της ήταν και παραμένει,  ο εμπνευστής αυτού του ιστολογίου δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης είπε να τον "κολλήσει" και αυτόν δίπλα στην απέλπιδά της προσπάθεια να υπερασπίσει την απερισκεψία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" να αντιδράσει με στυλ Παττακού,  σε δημοσίευμα που τον έθιγε. 

Όμως στις Αστικές Δημοκρατίες οι πολιτικοί εάν θίγονται από άρθρα μπορούν να καταφύγουν στην Αστική Δικαιοσύνη ( καμία τύχη δεν θα έχουν , η Ελλάδα δεν καταδικάζει απόψεις χρόνια τώρα) για να "δικαιωθούν" οι αφελείς πολιτικοί, γιατί οι δημοκράτες και κυρίως οι έξυπνοι απαντάνε όπως απάντησαν πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας,  και δεν επιδιώκουν κατέβασμα αναρτήσεων αφού έτσι και αλλιώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιοι από την παράταξή τους μπορεί να μετέφεραν  λάθος πληροφορίες ή ευσεβείς πόθους στον οιοδήποτε εκδότη ή δημοσιογράφο. 

Το ilioupolinews.gr είτε μας αρέσει είτε όχι κα Διαμαντή , είναι ένα τοπικό ΜΜΕ που έχει βραβευτεί για την έως τώρα πορεία του. Διαβάζετε από τους συνδημότες μας και ανήκει στο χώρο της κεντροαριστεράς χωρίς να ταυτίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ με κανένα πολιτικό κόμμα. 

Λάθη κάνουν όλες και όλοι και η κριτική σας θα ήταν αποδεκτή εάν περιορίζονταν σε "γεγονότα" που αυτό αναφέρει και δεν πέρναγε στο επίπεδο της γνωστής λάσπης που εξαπολύεται κάθε φορά που δεν έχετε επιχειρήματα. Και φυσικά κ. Ψυρρόπουλε αυτό που ενοχλεί δεν είναι η "εξυπνάδα" αυτή της κα Διαμαντή που βγήκε διαδικτυακά για να  σας "θάψει".  Το παρακάτω για το οποίο φυσικά και πρέπει να πάρουν θέση όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά , είναι φυσικά κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει από εμάς απαρατήρητο. 



Η "Άρεια" λοιπόν και "αριστερή" κα Διαμαντή (και κομψή γιατί μας έπιασαν οι αστικές μας ευγένειες )  απαξιώνει τους Ρομά , και θεωρεί πως θα κάνει "γλέντι" με τέτοια ακροδεξιά ποσταρίσματα,  θεωρώντας πως ένας γύφτος δεν μπορεί να πολεμήσει αλλά γεννήθηκε για  να παίζει τα νταούλια! Κάποιοι συνοδοιπόροι της από το άλλο άκρο θα συμπλήρωναν πως γεννήθηκε και για να κλέβει αλλά με αυτούς έχουμε ασχοληθεί άλλες φορές. Το θέμα μας σήμερα είναι το ρατσιστικό παραλήρημα της κα Διαμαντή εναντίον του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Καραμαγκάλη που δεν έχει και δεν θα έπρεπε να είχε σε μια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ κοινωνία ενοχές για την καταγωγή του. 

Θα σας "χορέψει" καλά ο εκδότης και δημοσιογράφος κος Γιάννης Καραμαγκάλης που άλλωστε δεν κρύβει την καταγωγή του,  παρά τους πολλούς "Κασιδιάρηδες" της πόλης , και που δεν είναι τόσο αφελής όπως ο επικεφαλής σας για να πιστέψει σε τυχαίες παροιμίες. 

Και επειδή βέβαια το θέμα είναι περισσότερο σοβαρό από όσο κάποιοι "διαδικτυακοί χαβαλέδες" νομίζουν , η μη καταδίκη από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" της μητέρας υποψηφίου τους την θέτει μαζί με τα άλλα σταγονίδια της πόλης μας σε ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ. 

Και επειδή εδώ εμείς δεν είμαστε για ευχολόγια , απευθυνόμαστε στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και του ζητάμε να καταδικάσει το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό,  και παράλληλα  τον ρωτάμε αφού όπως ισχυρίζεται  εκφράζει το ΝΕΟ για την πόλη μας , πως ένιωσε και εάν συμμετείχε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που συνεκάλεσε ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος για να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας

Πιστεύουμε να το θυμάται ως νέος τότε δημοτικός σύμβουλος επειδή εμείς έχουμε και τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης πρόχειρα! 

Εάν θεωρεί λοιπόν πως σωστά αντέδρασε η όψιμη οπαδός του κα Διαμαντή ( φήμες λένε πως ο γιος της θα είναι υποψήφιος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ας βγει εάν δεν ισχύει να το διαψεύσει εμείς έχουμε καταγράψει παράνομα και όσους το ισχυρίζονται) και πως σωστά ο δήμος μας έκανε δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσει έναν χουντικό , ε τότε καλά του τα γράφει και ο Γιάννης ας μας εξηγήσει  ποιες οι διαφορές τους με τον κ. Αραμπατζή; 

Τουλάχιστον επειδή ο κος Αραμπατζής βγαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ και λέει να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας , ας πάει ο κος Ψυρρόπουλος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ και τον ρατσισμό της κα Διαμαντή αλλά και κινήσεις του πρώην δημάρχου που απαξίωσαν την εικόνα του στους δημοκρατικούς πολίτες, μαζί του. 

Όχι δεν μας είπε κάποιος πως θα ενωθούν άλλωστε τι να ενώσουν από τις δυνάμεις τους; Εμείς το προτείνουμε διαβάζοντας το ρατσιστικό παραλήρημα της μητέρας υποψηφίου του! 

Ίσως από κοινού να πετύχουν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό πόλο εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας , που μία ντύνονται τον μανδύα των "αγανακτισμένων" , μία των "ψεκασμένων" οπαδών διαφόρων θεωριών συνωμοσίας και τώρα τελευταία απροκάλυπτα μάλιστα σήκωσαν κεφάλι και οι  ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ! 

Εάν ανήκει σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες , λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να ξέρει πως οι εποχές άλλαξαν , και ακόμα και οι "ψεκασμένοι" εάν  βρεθούν σε θέση ευθύνης με την ψήφο αφελών  η ΕΞΟΥΣΙΑ τους μετατρέπει εν μια νυκτί σε οπαδούς της λογικής και της πολιτικής ορθότητας. Τα παραδείγματα πολλά και στη χώρα μας και στο εξωτερικό. 

Αυτής της πολιτικής ορθότητας  που πρέπει να ακολουθήσει και ο ίδιος , αφήνοντας πίσω του όσους του προκαλούν περισσότερη ζημιά παρά  όφελος. 

ΥΓ: Να ευχαριστήσουμε τέλος της κα Διαμαντή που μας "βρήκε" πίσω από το άρθρο "Εκείνος Που Σεβόταν Τη Δημοκρατική Λειτουργία Των ΜΜΕ Και Ανεχόταν Την Σκληρή Κριτική" αλλά να την ενημερώσουμε πως σε εμάς και στον Σταύρο Μαρίνη που αναφέρει  δεν λείπει ο κος Βαλασόπουλος και η στάση του απέναντι στα τοπικά ΜΜΕ,  δεν νιώθουμε αδύναμοι μπροστά σε όσους ασκούν εξουσία , αφού γνωρίζουμε πως η δική μας έστω και ως τέταρτη ήταν και παραμένει πάντα περισσότερο ισχυρή .

Αφού ΜΟΝΟ μέσω αυτής οι δημότες μας έχουν την ευκαιρία να "ξεγυμνώνουν" όσους πραγματικά δεν τους απέμεινε και τίποτα να κρύψουν,  στερούμενοι κάθε ηθικής. Μπορείτε άνετα να μας αποκαλέσετε τσιγγάνους , γύφτους , Ρομά , διαπλεκόμενους και ό,τι σας κατέβει  ελλείψει επιχειρημάτων.

Οι  πολλοί είναι αυτοί που θα μας κρίνουν,  και φυσικά εάν ο κος Ψυρρόπουλος επιλέξει να συμπορευτεί μαζί σας ανακοινώνοντας σε μερικούς μήνες την υποψηφιότητα του γιου σας στο ψηφοδέλτιό του θα καταλάβουν και οι πολλοί πως ξαφνικά ανακαλύψατε πως ο κος Καραμαγκάλης είναι γύφτος , και να γελάτε μαζί με τους ρατσιστές κολλητούς σας σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει και σας έχει αφήσει πίσω του. 

Κάντε κριτική στο κείμενο και όχι στο χρώμα του δέρματος ή στην Φυλή.  'Έχουμε δει πολλούς αθιγγάνους που είναι λιγότερο "γύφτοι" από κάποιους κυρίους και κυρίες όπως εσείς! 

Αναμένουμε να μαζέψει ο κος Ψυρρόπουλος την μητέρα υποψηφίου του  που τον εκθέτει ,  για να μην χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας να εξηγούμε σε έναν εκπαιδευτικό τα αυτονόητα. 

Και αυτονόητο είναι η καταδίκη κάθε μορφής ρατσισμού κάτι που δεν το είδαμε σε μια πόλη που ό,τι και εάν σας λένε ζέχνει από φασισμό. 

Ευθύνη για αυτό έχουν πρωτίστως όσοι ασχολούνται με τα κοινά, το έχουμε γράψει δεκάδες ή και εκατοντάδες φορές,  και θα συνεχίσουμε αφού δεν είμαστε ένα χθες που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε,  αλλά ένα αύριο που είναι ΗΔΗ εδώ!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: