ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ... (2/1/2023)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ... (2/1/2023)



  •  Υπάρχει και ένα υψηλό ποσοστό συνδημοτών μας που κάνει πως δεν καταλαβαίνει τις αναρτήσεις μας. Λογικό αφού αυτοί που δεν ξέρουν να ανοίξουν τον υπολογιστή τους έχουν κληθεί να "ψηφιοποιήσουν" το γαλατικό μας χωριό! 

  • Η Πολιτεία πέτυχε να απαλλαγεί από τις αίολες κατηγορίες των "ψεκασμένων" για μείωση των ατομικών μας ελευθεριών. Μας άφησε να πεθάνουμε με δική μας ευθύνη από την covid-19 και παράλληλα επειδή δεν είμαστε και τίποτα Ταλιμπάν να καταπιέζουμε την κάθε κραγμένη είπε να διασκεδάσει τα παιδιά με τραβέλια που διαβάζουν παραμύθια! Άλλωστε ένα παραμύθι είναι όλη η χώρα που βγάζει επιθετικότητα εναντίων των γειτόνων της και οραματίζεται να πάρει την Πόλη πίσω την στιγμή που κινδυνεύει να χάσει το ακριτικό Καστελόριζο. Γιατί με Φλώρους επικεφαλής μάχες ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ. 

  • Τώρα που θα αρχίσουν να κόβουν τις βασιλόπιτες τους δημοτικές παρατάξεις, σύλλογοι, συλλογικότητες και αθλητικά σωματεία ευκαιρία να δουλέψουν και οι φούρνοι της πόλης που είναι υπερβολικά πολλοί για το μέγεθός της. 



  • Κάνει δράση ο ΕΣΗ και το μαθαίνουμε μόλις τελειώσει! Αυτό είναι μια ακόμα επιτυχία όσων θεωρούν πως ο καπιταλισμός δεν έχει κανόνες. Και βασικός του είτε το θέλουμε είτε όχι είναι το κέρδος. Έτσι ευτυχώς που υπάρχει και το αμερικανικό facebook για να "πληροφορούνται" οι συνδημότες μας τι έγινε γιατί δεν βλέπουμε πρόθυμα να τοπικά ΜΜΕ να χτίσουν και άλλες πολιτικές καριέρες. Άλλωστε κάποιοι παραποιούν και ωραιοποιούν την Ιστορία της πόλης μας ακόμα και για γεγονότα που έχουμε ζήσει φανταστείτε τι θα λένε οι επόμενοι για όσα τραγικά τους παραδώσαμε αφού η δική μας γενιά έμαθε να ζει με δανεικά και αγύριστα και να ονειρεύεται Κούβες και Βενεζουέλες ζώντας αλά Χόλυγουντ! 



  • Με την αύξηση που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του στον κατώτατο μισθό προφανέστατα και πανικοβλήθηκαν όσοι γνωρίζουν πως η Ελληνίδα και ο Έλληνας έχει αφήσει στην άκρη τις ιδεολογίες και ψηφίζει με γνώμονα την τσέπη του. Άλλωστε οι μνήμες του εμφυλίου είναι πολύ μακρινές και όσοι ασχολούμαστε ακόμα δεν έχουμε καμία απήχηση αφού η νέα γενιά τραπάρει και θέλει να γίνει πουλώντας κόκα! Δεν το λες και άσχημη εξέλιξη όταν η προηγούμενη γενιά πάλευε για να μας κάνει μια ανελεύθερη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Ας τους αφήσουμε να ζήσουν το αμερικανικό τους όνειρο άλλωστε οι φυλακές είναι γεμάτες από όσους αγάπησαν το εύκολο χρήμα! 


  • Την Κυριακή των εκλογών οι νέες και οι νέοι μας ξενυχτισμένοι θα ¨κοιμούνται" όσο οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα δίνουν ακόμα μια τετραετία ψηφίζοντας τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλωστε άμα έχεις εκπαιδεύσει τη νέα γενιά πως όλα είναι "στημένα" και πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθορίζει τα πάντα σιγά μην πάνε να στηθούν σε ουρές εκλογικών τμημάτων για να αλλάξουν το μέλλον τους! 


  • Μάθαμε από φίλο που ασχολείται με το μάνατζερ τραπ καλλιτεχνών τα ποσά που διεκδικούν από εμφανίσεις τους σε νυχτερινά μαγαζιά και ξαφνιαστήκαμε θετικά αφού παίρνουν περίπου όσα με έναν χειρουργό πριν τον χειρουργείο! Το λες και πρόοδο να μπορούν και οι έως χθες παρίες να συναγωνίζονται σε αμοιβές τους "σπουδασμένους". Έτσι το ό,τι γράφουν είναι πλατίνα που μας ακούγονταν η αλήθεια είναι γελοίο απέκτησε άλλη έννοια αφού κάποιοι συντηρούνται με αυτό το είδος της μουσικής και με διάφορες άλλες παραβατικές συμπεριφορές απλώς ρισκάρουν για να γίνουν Κροίσοι. Τα ΟΠΚΕ να μην υπήρχαν και σίγουρα η επιτυχία τους στην "μικροπαραβατικότητα" θα τους εξασφάλιζε ένα καλύτερο μέλλον με κότερα , ελικόπτερα , οικόπεδα και όλα τα συναφή όπως τραγούδαγε και ο μακαρίτης Mad Clip. 

  • Και μια και αναφέραμε για οικόπεδα αργεί πολύ ο αγώνας για την διεκδίκηση από τους δημότες μας της "δημόσιας" περιουσίας που πρέπει λένε να δοθεί στο δήμο μας για την "αξιοποιήσει" όπως διαχρονικά έχει "αξιοποιήσει" και όσα έκλεψε από τον βοσκό Νάστο που έγινε τσιφλικάς και ενώ αρχικώς τον είχαν κάνει και οδό ή μάλλον λεωφόρο Αλέξιου Νάστου κατάντησε να είναι το πιο μισητό πρόσωπο της πόλης μας. Οι λόγοι απλοί. Η ταπεινή καταγωγή του δεν του επέτρεψε να είναι ένας από αυτούς που με τα ίδια ακριβώς συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους χιλιάδες στρέμματα γης είναι "ευυπόληπτοι" επιχειρηματίες και μάλιστα ιδιοκτήτες τηλεοπτικών μέσων. Για αυτούς τα χρυσόβουλα όπως και για την Ελλαδική Εκκλησία είναι αποδεκτά για να κατοχυρώσουν την περιουσία τους αφού ελέγχουν τους αρμούς της Εξουσίας και ξέρουν να λαδώνουν μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που έτσι και αλλιώς είναι η τελευταία της Ε.Ε και που θα δοκιμαστεί έως ότου κατανοήσει πως στην παγκόσμια σκακιέρα οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ηττώνται. Αυτό συμβαίνει και τώρα στην Ουκρανία και άσε τα εδώ πουτινόσκυλα να θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει αντίπαλον δέος στην μοναδική υπερδύναμη που ετοιμάζεται μαζί με τους πιστούς συμμάχους της να χωρίσει και πάλι τον κόσμο από την αρχή. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να αλλάξει γεωστρατηγικό προσανατολισμό είναι τόσο εξαρτημένη από τη Δύση που χωρίς αυτή δεν μπορεί να "αναπνεύσει" και εάν ποτέ άλλαζε ρότα θα "πέθαινε"! 


  • Μην μας πρήζετε άλλο με τις φωτογραφίες με τους γεμάτους κάδους. Εάν θέλετε ΚΑΘΑΡΗ πόλη ψηφίστε Βαγγέλη Βερβερέλη που με τις ΣΔΙΤ θα σας έχει καλύτερη εικόνα στον τομέα της καθαριότητας. Με ποιον θα κατέβει που να ξέρουμε εμείς; Ρωτήστε τον εάν και δεν νομίζουμε πως θα σας έχει από τώρα απάντηση. Πάντως κάπου θα είναι υποψήφιος και από εμάς τουλάχιστον θα έχει προβολή αφού η δημόσια τοποθέτησή του για το ΚΥΤ Υμηττού μας έδειξε πως τελικά δεν είναι όλα χαμένα υπάρχουν και νέοι που έχουν θάρρος να πουν πραγματικότητες που δεν αλλάζουν με "ψευτοεπαναστάσεις" που μας έχουν άλλωστε οδηγήσει στα σημερινά μας χάλια. 



  • Διαβάζουμε με ενδιαφέρον είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τις αναπλάσεις που θα γίνουν εδώ στη γειτονιά μας την Αγία Μαρίνα με χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής και μέσω προγραμμάτων όπως το "Αντώνης Τρίτσης" και "παρακαλάμε" να ζήσουμε μερικές δεκαετίες ακόμα για να τα δούμε να γίνονται και πράξεις μη μείνουμε στις μακέτες και χρεοκοπήσουμε και πάλι,  με όλες αυτές τις σπατάλες του χειρότερου Περιφερειάρχη Αττικής που μας κάνει ακόμα και τη Δούρου να αποζητήσουμε ! Γιατί για τον Σγουρό δεν τίθεται καν θέμα,  ήταν μακράν καλύτερος και δεν θέλησε να "εξασφαλίσει" έως και τα δισέγγονά του με μία θητεία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΞΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ,  που θεωρούν πως μετά τα όσα έκαναν στην Περιφέρεια θα βγουν και δήμαρχοι σε δήμους της Αττικής για να συνεχίσουν το φαγοπότι! Κάτι πολιτικοί "νάνοι" , κάτι gay θεατρίνοι και γενικότερα αρκετοί που κουβαλήθηκαν στη ΝΔ από το 2016 και μετά ενώ στο ενδιάμεσο είχαν ψηφίζει και μία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να γλιτώσουν από τα μνημόνια! 


  • Και μια και είπαμε για Γιώργο Πατούλη , του ετοιμάζουν "χτύπημα" από τον όμιλο Μαρινάκη για λόγους που εμείς δεν κατανοούμε , αλλά ούτε και μας ενδιαφέρουν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: