ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το πρωί για καφέ με τους "γκρινιάρηδες" και πάντα "διασπασμένους" σε κομμάτια και το απόγευμα στην κοπή Βασιλόπιτας με τον δήμαρχο!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Το πρωί για καφέ με τους "γκρινιάρηδες" και πάντα "διασπασμένους" σε κομμάτια και το απόγευμα στην κοπή Βασιλόπιτας με τον δήμαρχο!


Δύο επικεφαλής κεντροδεξιών παρατάξεων είδε σε αυτή την φωτογραφία ο συνδημότης μας κος Γιώργος Παπαμώκος. Εμείς είδαμε ΕΝΑΝ αφού προφανέστατα και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με υποψηφίους τον Τσοπόκη και τον Ραβάνη και με ακροδεξιούς τύπου Χριστοφίδη σίγουρα δεν εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι οξύμωρο να συμπεριλαμβάνεις στην κεντροδεξιά όσους ανέχονται υποψηφίους που απειλούν με ειδικά δικαστήρια υπουργούς της νυν κυβέρνησης που το ΜΟΝΟ τους ατόπημα είναι πως δεν είναι ρατσιστές και φασίστες. 

Τι άλλο βλέπουμε σε αυτή την φωτογραφία έναν Αντιδήμαρχο της νυν διοίκησης τον κ. Πούλο και ένα στέλεχος του ΕΝΑΚ μιας παράταξης που συμμετέχει στη διοίκηση του δήμου μας και προσφέρει ό,τι ο καθένας βλέπει( άμα βλέπει κιόλας αγαπητέ "ενεργέ" Ηλιουπολίτη και συνδημότη μας Άγγελε γιατί κάποιοι ονειρεύονται Βασιλεύουσες και βλέπουν "φαντάσματα" να περιφέρονται στη πόλη τα οποία θέλουν και να τιμήσουν). 

Τι είναι αυτό που βλέπουμε ; Για εμάς ακόμα μια άσκοπη συζήτηση για το "καλό" της πόλης που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Πούλος και Μπενάς θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ Χατζηδάκη, Καρανδρέας και Ευσταθίου τον εαυτό τους και την παράταξη τους και ο Γαβριήλ Αραμπατζής θα συνεχίσει να προσπαθεί να μας πείσει για την πόλη που θέλει ( με Π κεφαλαίο) αλλά εμείς και οι περισσότεροι δεν θέλουμε και εάν φερθεί έξυπνα θα ενσωματωθεί σε είτε με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ( πράγμα σχεδόν απίθανο εάν ήταν θα είχε συμβεί) ή με μία πιο νεανική που θα προσφέρει μια νέα διέξοδο για όσους δεν επιθυμούν εάν και κεντροδεξιοί να πάνε κατευθείαν στην επιλογή Χατζηδάκη. Να ψηφίσουν δηλαδή όπως συμβαίνει διαχρονικά σε αυτή την πόλη έναν κεντροαριστερό δήμαρχο σε μια πόλη με τέτοιους δημάρχους και δημότες με ΔΕΞΙΕΣ τσέπες! 

Δεν ξεχάσαμε τον κ. Τσουκαλά στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία για τα νέα του καθήκοντα ως γραμματέα του δημοτικού μας συμβουλίου ούτε ανησυχούμε για εκείνον και την παράταξή του θα παραμείνει και το 2023 σε αυτή αφού άλλωστε με βάση τα σημερινά δεδομένα έχει ελπίδες εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Και έχει επειδή το 32% της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" έγινε φύλλο και φτερό αφού οι δημοτικές μας παρατάξεις που είναι πάνω από κόμματα και χρώματα δεν παράγουν πολιτική αλλά ευχολόγια και λυκοσυμμαχίες για να χρησιμοποιήσουμε την ατάκα της κα Τσατσούλη που θα δει αυξημένα τα ποσοστά της αφού ουδείς ασχολείται να αποδομήσει όσα επικίνδυνα πρεσβεύουν οι κομμουνιστές και για την πόλη μας. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας τα στελέχη του ΕΝΑΚ συμμετείχαν στη φιέστα που στήθηκε στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας ( Δημήτρης Κιντής για να μην ξεχνιόμαστε πως σε αυτή την πόλη τιμούμε και οπαδούς της πιο στυγνής δικτατορίας) και ο μεν πρώτος ευελπιστεί να είναι και πάλι Αντιδήμαρχος ο δε δεύτερος θα συνεχίσει να ασχολείται με τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης μας και παράλληλα θα προτείνει πράγματα στη διοίκηση που δεν πρόκειται και να υλοποιηθούν αλλά ποιος νοιάζεται. 

Η φωτογραφία πάντως έγινε ανάρτηση σε δύο διαφορετικά ιστολόγια της πόλης και βασικά την χρησιμοποιήσαμε για να μην "χαθεί" και να την επαναφέρουμε προεκλογικά όταν οι τρεις ομάδες της φωτογραφίας και ΟΧΙ η μία όπως σας την παρουσιάζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα κονταροχτυπιούνται για το ποιος ενδιαφέρεται περισσότερο από τον άλλο για το "καλό" της πόλης. 

Και το καλό σε εισαγωγικά αφού για εμάς ουδείς μπορεί να μιλάει για το κοινό καλό και παράλληλα να μην έχει ποτέ του αντιδράσει σε μια πεπατημένη που δεν δημιούργησε έτσι και αλλιώς ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης αλλά που δείχνει να την ΥΠΗΡΕΤΕΙ καλύτερα και αυτό φάνηκε και στη χθεσινή εκδήλωση όπου  λόγω φόρτου εργασίας η επεξεργασία των φωτογραφιών θα καθυστερήσει. 

Εμείς θα σας παίξουμε ΜΟΝΟ την παρουσία των εκατοντάδων κεντροδεξιών που παραβρέθηκαν και που φυσικά σε εμάς δεν άρεσε ο συγχρωτισμός τους με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. 

Για όσους πιστεύουμε και σε κάτι και δεν είμαστε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ ή ΟΦΑ(Όπου φυσάει ο άνεμος) για μια χούφτα ΕΥΡΩ. 

Είδαμε πως ο κος Καραμαγκάλης και το ilioupolinews.gr περιορίστηκαν στον όρο δυναμική συγκέντρωση για την χθεσινή και με βάση την χθεσινή ( 100 φωτογραφίες θα σας έχουμε αργά το βράδυ) να δούμε ποιος μπορεί να παρουσιάσει περισσότερο κόσμο έστω μεταφέροντας δημότες και όμορων δήμων ή βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

Ήρθε και ο κος Νίκος Παππάς χθες στην πόλη μας και άδικα αναζητούσαν τα "μάτια και τα αυτιά μας" στην πόλη τον "Μανόλο" Πετσίτη κάπου εκεί γύρω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: