ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνης στην Ηλιούπολη ( 32 φωτογραφίες)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνης στην Ηλιούπολη ( 32 φωτογραφίες)


Στην άψογη σημερινή συνάντηση που διοργάνωσε ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο Νότιο Τομέα κ. Τάσο Γαϊτάνη,  οι παρουσίες Νεοδημοκρατισσών και Νεοδημοκρατών της πόλης ,μας έκαναν περισσότερο αισιόδοξους για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. 

Κοινή διαπίστωση πως ΟΛΟΙ εμείς που δεν θέλουμε να γυρίσει η χώρα μας πίσω σε όσα τραγελαφικά και επιζήμια για τους περισσότερους ζήσαμε την τετραετία 2015-1019 των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας και πέρα από προσωπικές πικρίες να αγωνιστούμε έτσι ώστε η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη να δώσει ενωμένη την μάχη γιατί μόνο τότε θα είναι νικηφόρα και θα επιτευχθεί ο στόχος της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ για την οποία πλέον αγωνιζόμαστε αφού η πρωτιά του κόμματος στις κάλπες θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ αλλά δεν χρειάζεται επαναύπαση από κανέναν μας. 


Ο κος Γαϊτάνης απάντησε υπομονετικά σε όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων και εξήγησε τι διακυβεύεται σε αυτές τις κάλπες . Εμείς το συνοψίζουμε.  Είτε με την ΨΗΦΟ μας δίνουμε ώθηση στο να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση να οδηγεί την χώρα μας μπροστά,  είτε γυρίζουμε πίσω σε όσα είναι μαθηματικά βέβαιο με δεδομένη την διακυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά , πως μας οδηγούν σε νέα χρεοκοπία. Όσα χτίστηκαν με κόπο από την σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και αυτήν της περιόδου 2012-2015 θα γκρεμιστούν και οι νέες ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ των αριστερών θα οδηγήσουν την χώρα μας σε νέες περιπέτειες πιθανόν περισσότερο καταστροφικές και σίγουρα επιζήμιες για τους πολλούς! 

 
Δυναμικός ο λόγος του κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου και με κύριο σύνθημα του αυτό της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που φέρνει ΝΙΚΕΣ 

Στο δίλημμα  Μητσοτάκης ή Τσίπρας δεν θεωρούμε πως υπάρχει έστω και ένας συναγωνιστής μας που να επιθυμεί τον δεύτερο , και φυσικά πέρα από λάθη , παραλείψεις ή αστοχίες δεν υπάρχει ούτε ένας νεοδημοκράτης που να προκρίνει τον δεύτερο για να ηγηθεί της προσπάθειας της χώρας να βγει στο ξέφωτο,  και να συνεχίσει την σημερινή πορεία που εάν δεν υπήρχε πανδημία, ρωσική εισβολή και η διεθνής ενεργειακή κρίση απόρροια της ρωσικής εισβολής , θα ήταν σαφέστατα καλύτερη. 

Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλήθηκε να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις την στιγμή που η χώρα είχε βρει τον δρόμο της μετά από 12 χρόνια μνημονίων. 

Η Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κα Άννα - Μαρία Σουνίου παρακολουθεί με ενδιαφέρον την ομιλία του κ. Γαϊτάνη

Στην σημερινή συνάντηση είδαμε μεταξύ άλλων εκτός από τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου , τον πρόεδρο του Οίκου του Ναύτου συνδημότη μας και δυναμικό κεντροδεξιό στέλεχος κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο που κάλεσε τους πάντες να εντείνουν τις προσπάθειές τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε για να καταγράψουμε ΝΙΚΕΣ, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ  Χαράλαμπο Κολιοφώτη , τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Θωμά Μηλούλη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Γιάννη Λαμπαδάκη, Δημήτρη Ρέππα, Άννα - Μαρία Σουνίου, τον την πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας και ενεργή συνδημότισσά μας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου, το μέλος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Νίκο Καραβαγγέλη και πλήθος συνδημοτών μας με αγώνες για τη ΝΔ,  που θα αναγνωρίσετε στις φωτογραφίες όσοι ασχολείστε και στηρίζετε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που έχει πάρει τις πιο δύσκολες και ορθότερες αποφάσεις για την πορεία της πατρίδας  μας. 

Το μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ κος Νίκος Καραβαγγέλης και εκ δεξιών του η κα Αναστασία (Νατάσα) ενεργή συνδημότισσα μας με ενδιαφέρον για τα κοινά. 
Δεν νομίζουμε πως χρειάζεται συστάσεις το δυναμικό μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Δημήτρης Ρέππας 
Ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης με τον συνδημότη μας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Μακρυπούλια 


Η πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου 
Δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες του πρώτου σε σταυρούς μέλους του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Γιάννη Λαμπαδάκη και για αυτό τον τραβήξαμε να παρακολουθεί την ομιλία






























Δεν υπάρχουν σχόλια: