ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παράγινε το κακό με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θυμήθηκαν τη ΝΔ τώρα και δεν είπαν τίποτα όταν ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αραμπατζής "έφτυσε" τους Νεοδημοκράτες κάτι που εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Παράγινε το κακό με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θυμήθηκαν τη ΝΔ τώρα και δεν είπαν τίποτα όταν ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αραμπατζής "έφτυσε" τους Νεοδημοκράτες κάτι που εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ


 Γράφει ο "γατούλης" των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  (φασιστών αφού δεν βλέπει ΚΑΙ ΔΕΝ  καταδικάζει τις ρατσιστικές αναρτήσεις υποψηφίων της παράταξης " Η πόλη που θέλω", του αγαπημένου του κ. Αραμπατζή φαντασίες που δεν πιστεύουν παρά μόνο "ψεκασμένοι"! 

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με παρατάξεις που έτσι και αλλιώς έχουν διαχωρίσει τη θέση τους με τους ψηφοφόρους της ΝΔ , αφού ο επικεφαλής τους ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το κόμμα για να δει τι θα κάνει με τις δημοτικές εκλογές του 2023 στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  και την ΜΙΑ και μοναδική υποψηφιότητα που θα οδηγήσει έστω στον δεύτερο γύρο έναν κεντροδεξιό υποψήφιο που έχει να πάει από το 2010! 

Τότε ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου είχε πετύχει αυτό τον στόχο,  και τέσσερα χρόνια πριν έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ που διατηρείται έως και τις μέρες μας  , ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας από την μεταπολίτευση έως και ΣΗΜΕΡΑ! 

Άρα καλά τα φληναφήματα κ. Κάνδηλα , αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ και η πραγματικότητα είναι εδώ,  και μας ΦΩΝΑΖΕΙ ( για όσους ακούνε) πως ΜΕ ΤΗΝ   πολυδιάσπαση των κεντροδεξιών δυνάμεων δεν επιτυγχάνεται το ελάχιστο της εισόδου κάποιου κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου  στον δεύτερο γύρο , αφού ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ήταν και παραμένει η ΝΙΚΗ,  και η δημαρχία για όσους το αγνοούν! 

Γιατί ΜΟΝΟ ως διοίκηση μπορείς να αλλάξεις μια πορεία που δεν είναι καλή,  και σίγουρα ο κος Διονύσης Χατζηδάκης ήρθε στην πόλη μας για να μας λύσει το πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε μεταξύ μας,  όσοι τουλάχιστον παραμένουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ,  και δεν έχουμε αυταπάτες πως τα προβλήματα της πόλης θα μας τα λύσουν πρόσωπα που δεν πιστεύουν καν στην Αστική μας Δημοκρατία! 

Πρώην αναρχικοί και χουντοβασιλικοί που αναζητούν τέως και έκπτωτους βασιλιάδες δεν είναι η ΛΥΣΗ των δικών μας προβλημάτων , αλλά μέρος του προβλήματος. 

Είτε διαφωνεί , είτε συμφωνεί κάποιος με εμάς τουλάχιστον εμείς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ πάντα κεντροδεξιό για δήμαρχο και από την εποχή που ζούσε ακόμα ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς , ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για μια ΕΝΟΤΗΤΑ που δεν θα έρθει όσο μέλη της ΝΔ όπως ο κύριος Αραμπατζής όταν γίνονται επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης , ξεχνάνε τις βασικές αξίες του κόμματος. 

Ενός κόμματος που έχει κλείσει ΙΣΟΒΙΑ στη φυλακή τους πραξικοπηματίες,  και που ΔΕΝ τιμά δοτούς δημάρχους τους. 

Μια παράταξη που πιστεύει στον ιδιωτικό τομέα και δεν "σκούζει" στα δημοτικά συμβούλια μαζί με τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ. 

Μια παράταξη που δεν λαϊκίζει και πήγε κόντρα στο ρεύμα τις πιο ορθές αποφάσεις για την χώρα. 

Μια παράταξη που λέει τους "ψεκασμένους" με το όνομα τους,  και που ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για να μην μπορούν οι Φασίστες να κατέλθουν σε εκλογές , όχι για τις ιδέες τους αλλά γιατί στη Δημοκρατία όχι μόνο δεν πιστεύουν αλλά  όταν τους δόθηκε η ΕΥΚΑΙΡΙΑ μέσα στο κλίμα του άκρατου λαϊκισμού που κάποιοι θέλουν να αναβιώσουν , δολοφόνησαν τον αείμνηστο Φύσσα, δολοφόνησαν οικονομικούς μετανάστες, ξυλοφόρτωσαν πριν τους αλλοδαπούς πρόσφυγες πρώτα τους  δικούς τους συναγωνιστές,  επειδή ΑΠΛΑ τους είπαν πως ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ. 

Και τα γράφουμε αυτά γιατί στην πόλη μας υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις που εκτρέφουν αυτόν τον ΦΑΣΙΣΜΟ,  που εμείς και προεκλογικά θα αναδείξουμε, Ας μην έχουν αυταπάτες οι ανεκτικοί σε αυτά "Κάνδηλες" και "Αραμπατζήδες"

Η παρέα με μαϊμού αναρχικούς που έδωσαν στους τσέους τους συντρόφους τους δεν θα τους σώσει από την δική μας ΚΑΘΑΡΗ ματιά που ενοχλεί όσους έτσι και αλλιώς θα συμμαχούσαν και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ μόνο και μόνο για να μην δουν άξιους συντρόφους τους σε θέσεις ευθύνης. 

Και αφού ανέχεστε και δεν αναδεικνύεται όλα αυτά κ. Κάνδηλα,  έχετε το θράσος να απευθύνεστε σε ένα κόμμα που έχει διαγράψει ουκ ολίγες φορές από τις τάξεις του τέτοια κουμάσια , να τους ζητάτε να αφήσει  τις δύο κατά εσάς κεντροδεξιές παρατάξεις που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ δημόσια καμία από τις κυβερνητικές επιλογές ( ΚΥΤ Υμηττού, Νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού, νέο νόμο για τις λαϊκές αγορές, καθιέρωση ελαστικών μορφών εργασίας, πανεπιστημιακή αστυνομία, κ.ο.κ) να συνεχίσουν να κινούνται στα θολά νερά που αντί να τους δίνουν και κεντροαριστερές ψήφους , τους έχουν οδηγήσει από το 35% που πήρε το 2019 η ΝΔ στην πόλη μας να συγκεντρώσουν και οι ΔΥΟ μαζί μόλις το 25%! 

Δεν ξέρουμε τι τελικά θα επιλέξει η ΝΔ για τον δήμο μας , αφού έχουμε περίπου 9 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ακόμα και εάν έλθουν σε θέσεις ευθύνης υιοθετώντας όσα προεκλογικά δηλώνουν γρήγορα θα τους ξεχνούσαμε! 

Για τον λόγο αυτό και εμείς αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα όσων θεωρούμε πιο κοντά μας ιδεολογικά έχοντας όμως αντιληφθεί καιρό τώρα πως η δική μας ατζέντα όχι μόνο δεν υιοθετείται αλλά και απορρίπτεται. Μάλλον θα την υιοθετήσουν άλλοι και σίγουρα θα φταίμε και πάλι εμείς που το όνειρο του Κάνδηλα να δει δήμαρχο έναν "Αραμπατζή" δεν θα γίνει πραγματικότητα. 

Χωρίς ούτε ΜΙΑ κεντροαριστερή ΨΗΦΟ άνετα ένας ΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος ( όχι κεντροδεξιός σκέτο ) θα έμπαινε στο δεύτερο γύρο αφού θα εξηγούσε σε μια πόλη που μόνο στο μυαλό σας είναι αριστερή πως οι ιδεοληψίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έχουν ηττηθεί από την ίδια την πραγματικότητα. 

Άρα το πρόβλημα είναι όσα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ οι δύο επικεφαλής  επειδή ακούνε "Κάνδηλες" και όχι όσοι  έτσι και αλλιώς γνωρίζουν πως ό,τι και να πουν δημόσια όσο και εάν ωρύονται στα δημοτικά συμβούλια  για τα δικαιώματα αργόσχολων συνδικαλιστών υπαλλήλων σε μερικά χρόνια η δική μας ατζέντα θα είναι αυτή που θα επικρατήσει, σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν θα οδηγήσει με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία. 

Οι διαχειριστές πρέπει να ξέρουν καλά μαθηματικά,  γιατί ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Τις σαχλαμάρες για τον δημόσιο - δημοτικό χαρακτήρα δομών που απασχολούν  εκατοντάδες υπαλλήλων προσφέροντας χείριστες υπηρεσίες τις πληρώσαμε ακριβά. 

Κάποιοι με την οικονομική τους καταστροφή,  και τη ζωή τους που διαλύθηκε για να μην κοπούν θέσεις αργόμισθων από το ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα , και για να μην κοπούν συντάξεις όσων έτσι και αλλιώς προσέφεραν ως εισφορές πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που ακόμα και μετά τις περικοπές λαμβάνουν. 

Αυτές τις αλήθειες εάν και τις γνωρίζουν καλά κάποιοι κεντροδεξιοί το παίζουν "Σαμαράδες" και θεωρούν πως είναι η ώρα να επιστρέψουμε στις εποχές που δανεικά λεφτά υπήρχαν,  και για που τα δικά μας χάλια έφταιγαν οι ξένοι , και η Ε.Ε στους οποίους οφείλουμε την ευδαιμονία μας για δύο τουλάχιστον δεκαετίες ,  εις βάρος άλλων ευρωπαϊκών λαών.

Το παραμύθι όμως αυτό τελείωσε,  όπως μετά τις δημοτικές κάλπες του 2023 , θα τελειώσουν και τα δικά σας για ομάδες που τάχα πετάνε , ενώ οι επικεφαλής τους ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ούτε για Β΄Εθνική για να μιλήσουμε με τους προσφιλείς σε εσάς ποδοσφαιρικούς όρους,  εάν και δεν μας αρέσουν. Αφού η πολιτική είναι ή θα έπρεπε να είναι για όσους έχουν δυνατό μυαλό και όχι πόδια. 

Οι "μάγοι" της μπάλας κάνουν κάτι απείρως ευκολότερο από όσους διαχειρίζονται τις τύχες μας και εάν δεν επιτευχθεί ο στόχος μιας ΝΙΚΗΣ για μια ομάδα μικρό το κακό , όμως οι πολιτικές αποφάσεις καθορίζουν το μέλλον πολλών για δεκαετίες. 

 Ό,τι συνέβη το 2019 δεν μπορεί να συμβεί και πάλι ως φαρσοκωμωδία το 2023,  και για τον λόγο αυτό αντί να προτρέπετε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ένα κόμμα να τα αφήσει όλα στην τύχη τους , βοηθείστε να αμβλυνθούν οι διαφορές, να σταματήσουν οι ανώφελες "κοκορομαχίες" και κυρίως να δείτε πως μέσα στη πόλη μας το αυγό του φιδιού έχει ήδη  σπάσει. Τα μαύρα και κόκκινα φασιστάκια μέσα από τα  μέσα  κοινωνικής δικτύωσης θεωρούν λογικό να αποκαλούν τα ΜΜΕ συστημικά , να αναπαράγουν θεωρίες συνωμοσίας και να αναμένουν "Μεσσίες" & "πατερούληδες". 

Και κάτι τελευταίο για να μάθετε να κάνετε αντιπολίτευση και όχι να συκοφαντείτε. Σαχλαμάρες για εταιρίες και δεκαχίλιαρα είναι το δένδρο και όχι το δάσος,  για το οποίο εμείς εδώ και δέκα χρόνια δουλεύουμε συστηματικά ώστε να είναι εμφανές ακόμα και στους "ψεκασμένους". 

Εάν εκπαιδεύετε τους πιθήκους σας να βλέπουν ευτελή ποσά ως τάχα διαφθορά μιας διοίκησης , εύκολα θα αναρωτηθούν πως είναι δυνατόν να επιβιώνουν πολιτικά όσοι εξαφάνισαν ακόμα και το βιβλίο επισκέψεων ενός δήμου όπου οι υπάλληλοί του παίζουν τους μουγγούς ακόμα και όταν η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΟΧΙ κάποια προηγούμενη τους πιάνει να κλέβουν! Κλέβουν πρωτίστως επειδή ουδέποτε τιμωρήθηκε υπάλληλος του δήμου μας για λιγότερο σοβαρά αδικήματα και έχουν μάθει πως εδώ στην Ηλιούπολη μπορούν να εργάζονται το 1/3 από ό,τι σε όμορους δήμους να αμείβονται το ίδιο και να απαιτούν να έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. 

Δεν υπάρχουν λοιπόν δύο κεντροδεξιές παρατάξεις στην πόλη,  αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο μία,  που έδωσε το παρών στη συνάντηση που έγινε. Αυτή απέτυχε (η συνάντηση εννοούμε) και οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης είναι αυτοί που απαιτούν ΝΙΚΗΦΟΡΑ πορεία κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο με ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα. 

Αφού δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ . Η δική μας πρόταση ήταν και παραμένει να ψηφίσουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για αυτό ( αφού για νεοδημοκράτη υποψήφιο δήμαρχο ψάχνουμε όχι για υποψήφιο δήμαρχο ψευτοοικολόγων ή σταγονιδίων της χούντας) τότε το κόμμα για εμάς ΟΦΕΙΛΕΙ να αποφασίσει για τον εκλεκτό του στην πόλη. 

Εάν η επιλογή αυτή είναι ικανή να φέρει την "Άνοιξη" και τις ΝΙΚΕΣ δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αφού ακόμα δεν έχουμε δει  αυτή την ΕΠΙΛΟΓΗ. Εάν δεν υπάρξει κάποια επιλογή και δεν ενωθούν οι υπάρχουσες δεύτερος γύρος δεν παίζει και ας λένε οι "Κάνδηλες" τα δικά τους όσοι ψήφισαν το 2019 και δεν έδωσαν σε κάποιο από τους δύο δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσουν και τώρα. Οι αλλαγές θα είναι μικρές και το ποσοστό ως σύνολο που θα συγκεντρώσουν και οι δύο μαζί θα είναι μικρότερο. 

Αυτό που με βεβαιότητα γνωρίζουμε είναι πως ο κος Αραμπατζής αντί να ζητάει από έναν δημοκρατικό δήμο να τιμήσει τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα θα ήταν καλύτερο να ζητήσει να τιμηθεί ο συνδημότης μας κος Κωνσταντέας , που συνέβαλε στο να καταλάβει επιτέλους ο χουντικός (μετά τις πιέσεις των γύρω του) πως οι εποχές άλλαξαν , και να αποσυρθεί. 

Επειδή πλέον δήμαρχο με ερπύστριες δεν παίζει να έχουμε έστω και εάν υπάρχουν "φλώροι" στο στρατό μας,  καλό θα ήταν να συμβιβάζεστε με την ιδέα της ήττας στις προσεχείς κάλπες αφού το ΜΟΝΟ σίγουρο που γνωρίζουν άπαντες ακόμα και στους όμορους δήμους μας  είναι πως ο κος Αραμπατζής δεν θα εκλεγεί ΠΟΤΕ δήμαρχος! 

Ας αντιληφθεί λοιπόν ο Γαβριήλ Αραμπατζής πως είτε ενώνεται με την παράταξη του κ. Ευσταθίου και δέχεται εάν και εφόσον η ΝΙΚΗ επιτευχθεί ρόλο Αντιδημάρχου , είτε εμμένει στα φληναφήματα του Κάνδηλα και καταστρέφει με την επιλογή του και τους δύο επικεφαλής,  αφού ήδη κεντροδεξιοί ανακοινώνονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε κεντροαριστερές παρατάξεις και δεν θα αργήσει με τέτοια ασυνεννοησία να μας φέρει  έναν νέο Κωνσταντέα που θα παίξει ακριβώς τον ρόλο που έπαιξε και ο προηγούμενος. 

Για εμάς επιτυχής , για τους αμετανόητους που περιμένουν να   ξεμαρμαρωθεί ο πεθαμένος Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ αφού  δεν άφησε τον "πορφυρογέννητο" να κατέβει ακόμα μερικές φορές υποψήφιος δήμαρχος,  για να πείσει τους αριστερούς της πόλης πως έγινε δοτός για να τους σώσει! 

Και άδικο δεν είχε,  ήταν έτοιμος να υπηρετήσει από καιρό οιαδήποτε δικτατορία αφού από την ΕΠΟΝ ξεκίνησε και εκεί ως γνωστόν πλέον σε όσους έχουν πρόσβαση σε διαδίκτυο, εκπαιδεύονταν για να υπηρετήσουν "πατερούληδες",  και όχι την Αστική Δημοκρατία. 

Άλλωστε τι να του έλεγε η Αστική Δημοκρατία , αφού πίστευε στην ελέω Θεού Μοναρχία που ευλόγησε κάθε λογής δικτάτορα! Από Μεταξάδες όργανα του Βασιλέα Γεωργίου έως Παπαδόπουλους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: