ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (22/1/2023)

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (22/1/2023)



  •  Δεν φτάνει που "καίει" μονίμως τον κ. Αραμπατζή με τις αναρτήσεις του προσπαθεί να "κάψει" και τον κ. Ψυρρόπουλο. Ο λόγος για τον "γατούλη" από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ για εμάς ΠΟΛΙΤΕΣ για τον ίδιο,  που μας πληροφορεί για νέα υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου  προβάλλοντας το παιδί μαζί με την μαμά του! Άστον να πάρει καμία ψήφο στις προσεχείς δημοτικές κάλπες μην τον καις στην πρώτη συμμετοχή του στα κοινά κε Άγγελε. Θες να τον περιλάβουμε εμείς ή μήπως θεωρεί ο κος Ψυρρόπουλος πως μη απαντώντας στη ρατσιστική επίθεση προχθές στον κ. Καραμαγκάλη από τη μητέρα υποψηφίου του "καθάρισε";


  • "Τι γράφεις για μένα" ρώτησε  επικεφαλής συλλογικότητας τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη σε εκδήλωση που έτυχε να βρεθούν στον ίδιο χώρο. Τα "καλύτερα" απάντησε ο ίδιος αφού μάλλον και αυτή η συνδημότισσά μας έχει θέμα και  δεν κατανοεί τι γράφουμε.  Αναζητεί "μετάφραση" από κάποιον που θεωρεί υπεύθυνο για αυτά. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν όποιος έχει πρόβλημα με αυτό εδώ το ιστολόγιο κάνει τα παρακάτω βήματα. Πρώτο βήμα ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ εγκλήματος για ταυτοποίηση ip με Έλληνα ή αλλοδαπό κάτοχο της. Εφόσον αυτή ολοκληρωθεί και έχει ο θιγόμενος ή η θιγόμενη τα στοιχεία μήνυση , αγωγή ή εν πάση περιπτώσει οιαδήποτε νομική ενέργεια επιθυμεί. Το να διαμαρτύρεστε στον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου κ. Σταύρο Μαρίνη ή να τον βγάζετε τρελό όπως ο κος Δημήτρης  Μωραίτης είναι μια μέθοδος που πιάνει ΜΟΝΟ σε  όσους τους αρέσουν τα μυθεύματα και οι φαντασίες . Για όλους τους υπόλοιπους λίγοι ή πολλοί εμάς μας είναι αδιάφορο, ΣΗΜΑΣΙΑ δεν έχει τι γράφει κάποιος αλλά τι προσκομίζει ως στοιχεία για αυτά που γράφει. Μην ασχολείστε λοιπόν με όσους έχουν επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και έχουν εξασφαλίσει πως δεν θα έχουν την τύχη του μακαρίτη και άγρια δολοφονημένου  Σωκράτη Γκιόλια. Εμείς για όσο υπάρχουμε και όπου υπάρχουμε , αφού και άλλους ενοχλούν τα γραφόμενα σε  ΜΜΕ που ελέγχουμε πλήρως , έτσι θα πορευτούμε.  Είμαστε πάντα απόλυτα σαφείς σε αυτά που γράφουμε και σίγουρα δεν ήρθαμε για να είμαστε ένα ακόμα ΜΜΕ, που θέλει την πόλη μας ΦΩΤΕΙΝΗ και στα ψηφοδέλτιά του αύριο θα μας έχει υποψηφίους συγγενείς ατόμων που κατηγορούνται επίσημα για συμμετοχή  σε εγκληματική οργάνωση. Για αυτό συνεχίστε εσείς την δουλειά σας και αφήστε εμάς να γράφουμε το 10% από όσα γνωρίζουμε,  άμα δούμε πως δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα σε αυτή την πόλη,  μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα σταματήσουμε να υπάρχουμε.
  • Όπως καταλάβατε δεν είχαμε καμία διάθεση σήμερα για "Ειδήσεις σε ένα λεπτό". Αλλά για να μην αφήνουμε αναπάντητο κάτι που μπορεί να είδε ο οιοσδήποτε συνδημότης μας καθίσαμε εάν και  πικραμένοι από την ήττα του Παναθηναϊκού να γράψουμε. Γιατί εμείς απαντάμε σε όλους.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: