ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαριά η ευθύνη του κ. Ψυρρόπουλου να υπερασπιστεί το 32% που είχε λάβει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις δημοτικές του 2019 στον πρώτο γύρο

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Βαριά η ευθύνη του κ. Ψυρρόπουλου να υπερασπιστεί το 32% που είχε λάβει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις δημοτικές του 2019 στον πρώτο γύρο

 


Ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το 1ο Τακτικό συνέδριο της δημοτικής παράταξης που ο ίδιος δημιούργησε βάζοντας τέλος στη φημολογία που διακινούν κάποιοι για συγκεκριμένους λόγους. 

Δηλώνει παρών,  στηρίζει το ΝΕΟ , και δείχνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα και χωρίς να νιώθει μειονεκτικά -με ένα σύνθημα που εμάς προσωπικά ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ (ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ) αφού η ηλικία κάποιου δεν του εξασφαλίζει πάντα "φρέσκες" ιδέες -πως θα σταθεί στο πλευρό του νέου επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ψυρρόπουλου  στη δύσκολη προσπάθειά του να ανασυνθέσει μια παράταξη , που πολλά στελέχη της είτε συνέργησαν με την νυν διοίκηση,  είτε βρήκαν "αγκαλιά" σε άλλες δημοτικές παρατάξεις. 

Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρει ο κος Ψυρρόπουλος , πάντως η ευθύνη του είναι βαριά , και για εμάς η στήριξη του πρώην δημάρχου προς το πρόσωπό του , τον "φορτώνει" περισσότερες ευθύνες για να πετύχει να κάνει την μεγάλη ανατροπή , στις δημοτικές  εκλογές του 2023. 

Τα "αντανακλαστικά" πολλών επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της πόλης έχουν δοκιμαστεί από αυτό εδώ το ιστολόγιο και δεν μας έχουν πείσει πως είναι καλά. Αυτό όμως είναι μια προσωπική μας εκτίμηση που δεν αφορά τον κ. Ψυρρόπουλο,  που ορθώς βγάζει ανακοινώσεις όταν θεωρεί πως αδικείται. 

Το θέμα στην πολιτική είναι και παραμένει , πως οι πολλοί περιμένουν από έναν επικεφαλής να κάνει ΡΗΞΕΙΣ ή έστω να ισχυριστεί πως θα κάνει , και εκεί θα "παιχτεί" και το "παιχνίδι" των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Εάν ουδείς από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΠΕΙΣΕΙ πως μπορεί να αλλάξει αυτό που όλες και όλοι μας βιώνουμε , ΤΟΤΕ και με ΕΥΘΥΝΗ των τοπικών ΜΜΕ,  δεν θα δούμε καμία ουσιαστική αλλαγή για όσα μας ταλαιπωρούν

Γνωρίζουμε από άτομα που είναι φίλοι μας και ακολουθούν τον Στάθη Ψυρρόπουλο σε αυτή του την προσπάθεια,  πως είναι φιλότιμος και του αρέσουν οι αλλαγές , αλλά δεν αποφεύγει κατά εμάς λάθη που αδικούν την προσπάθειά του. 

Εμείς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ δεν έχουμε για το τι θα επικρατήσει και στις βουλευτικές εκλογές , αλλά και στις δημοτικές που θα ακολουθήσουν , αλλά δεν απογοητευόμαστε.  Άλλωστε εμείς δεν πάμε για αυτή την πενταετία ή την άλλη,  αλλά για να ανατρέψουμε και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ όλους τους ΜΥΘΟΥΣ που συντηρούνται σε αυτή την πόλη για δεκαετίες. 

Έτσι δεν μας αφορά και ιδιαίτερα ποιος θα οδηγεί το "καράβι" του δήμου μας,  αλλά να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες εκείνες οι αναγκαίες για τη σωτηρία της χώρας μεταρρυθμίσεις και όταν αυτές γίνουν,  οποιοσδήποτε και εάν διοικεί τον δήμο μας , δεν θα μπορεί παρά να διαχειριστεί μια νέα πραγματικότητα  που είναι ήδη εδώ,  όλοι την βλέπουν αλλά ΜΟΝΟ εμείς και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης την αναδεικνύουν. 

Εμείς ΘΕΤΙΚΑ , η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ως κάτι το αρνητικό , για το οποίο πρέπει οι δημότες μας να αντιδράσουν. 

Έτσι για να έχει νόημα το σύνθημα , του λέμε από τώρα πως οι συνδημότες μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία είδαν το παλιό και δεν τους αρέσει , αλλά ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ με το νέο , ιδίως όταν αυτό τους ξεβολεύει. 

Αυτό το ΝΕΟ θα έρθει όσο και εάν αντιδρούν όσοι έχουν μείνει στο ΧΘΕΣ,  και αναμένουν "Μεσσίες" και τώρα τελευταία και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ! 

Είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες,  και για αυτό όπως λέμε και στους άλλους επικεφαλής εσείς απαντάτε και είτε εμείς οι "κακοί" και "διαπλεκόμενοι" είτε ξεμπροστιαζόμαστε εάν εσείς πείσετε , είτε σας "κλείνουμε τον δρόμο" αφού ό,τι και εάν σας λένε η ζημιά που μπορεί να κάνουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση αυτού που ονομάζουμε "κοινή γνώμη" είναι τέτοια που εάν δεν αντιδράς άμεσα το πράγμα μετά δεν μαζεύεται! 

Επομένως αντιδράμε άμεσα και κυρίως όταν θεωρούμε πως θιγόμαστε. Γιατί μετά η "Βαλασοκρατία" που ποτέ άλλωστε δεν υπήρχε,  η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" καταρρέει εκ των έσω επειδή κάποιοι αποφάσισαν πως τώρα που γίναμε γνωστοί,  μπορούμε και μόνοι μας . Και τελικά μπόρεσαν. Και μπόρεσαν γιατί δούλευαν για τους εαυτούς τους και όχι για την παράταξη από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο δημαρχείο! 

Είμαστε σίγουροι πως ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν θα ξεχάσει ποτέ την στήριξη αυτή που του προσφέρει ένας πρώην δήμαρχος. Εμείς άλλωστε το ξέρουμε από δική μας εμπειρία , όταν μόνος ένας πρώην δήμαρχος  είχε το θάρρος να βγει ΔΗΜΟΣΙΑ και να υποστηρίξει όσα ψεύδη ακούγονταν για εμάς ( η για να ακριβολογούμε για έναν από εμάς) από αυτούς που όπου να είναι θα εμφανιστούν και πάλι για να μας "σώσουν" από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που αναζητούν για δεκαετίες στις εκάστοτε διοικήσεις αδιαφορώντας για αυτή που  είναι δίπλα τους! 

Μπορεί να είναι Ναζί ή σταλινικοί αλλά ισχυρίζονται πως έχουν χέρια καθαρά και δεν τα βουτάνε στο μέλι! Και αυτό είναι μια ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΗ τους αφού όταν και εάν έλθουν σε θέσεις ευθύνης εκτός από τον περιορισμό των δικών μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ θα είναι οι πρώτοι που θα βολέψουν κολλητούς φίλους και συγγενείς και θα γεμίσουν τις τσέπες τους! Το είδαμε την επταετία όταν οι έντιμοι τάχα καραβανάδες εκτός από φασίστες αποδείχθηκαν και μεγάλα λαμόγια! Για τους κομμουνιστές πιάστε κάποιον από τους χιλιάδες οικονομικούς μετανάστες που έζησαν στους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" για να σας εξηγήσουν πως κάποιοι καλοπερνούσαν στο όνομα του λαού και με τον δικό του κόπο. Γιατί και εκεί οι κοινωνίες δεν ήταν αταξικές κάποιοι δεν είχαν ζάχαρη και κάποιοι είχαν δυτικά προϊόντα κατηγορώντας παράλληλα την Δύση ως Αυτοκρατορία του Κακού! Τόσο υποκριτές , τόσο ανήθικοι,  τόσο σταλινικοί! 

Καλές διεργασίες να έχετε στο συνέδριό σας  εκεί στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" , και εμείς χρόνια φωνάζουμε πως πρέπει τέτοιες ανοιχτές διεργασίες να γίνονται και από τις κεντροδεξιές δημοτικές  παρατάξεις για να μην έχει κανείς την αυταπάτη πως το "μαγαζί" είναι δικό του,  να νιώθει την πίεση των "δελφίνων" και να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος επικεφαλής!


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: