ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πανδημία θερίζει ξυπνήστε!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Η πανδημία θερίζει ξυπνήστε!

34.799 είναι έως σήμερα οι νεκροί στην πατρίδα μας από την πανδημία και το γεγονός πως οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι δεν θα έπρεπε να μας επαναπαύει αλλά να μας αφυπνίζει.

Οι "ψεκασμένοι" πέτυχαν να αρθούν εδώ και καιρό τα μέτρα προστασίας , να μην τηρούνται για να προστατευθεί η όποια επιχειρηματικότητα και πλέον κατηγορούν την κυβέρνηση πως μας άφησε να πεθάνουμε! 

Η "γριπούλα" που σας έλεγαν και η "κατασκευασμένη" πανδημία για να περιορίσει τάχα τις ελευθερίες μας στέλνει στον τάφο βρέφη 2,5 μηνών αλλά για τους "ψεκασμένους" και τους "συνωμοσιολόγους" πέρα βρέχει. Έως ότου κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο φύγει από αυτόν τον μάταιο κόσμο από την πανδημία αλλά κάποιοι αμετανόητοι και για το γεγονός αυτό κατηγορούν την κυβέρνηση που δεν γέμισε την χώρα ΜΕΘ για να "χορεύουν" αυτοί με τους "Κασιδιάρηδες" και υγειονομικούς που έπρεπε ήδη να έχουν απολυθεί και όχι να επιστρέφουν στις εργασίες τους παίρνοντας αναδρομικά και όλους τους μήνες όπου κάθονταν και πληκτρολογούσαν τις ανοησίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα "πετσωμένα" ΜΜΕ και εμείς που δεν είμασταν στη λίστα Πέτσα και έτσι κανένα όφελος δεν είχαμε να σας αφυπνίσουμε και να προσέχετε μην πεθάνετε οι μεν πρώτοι δεν έπεσε νέο ζεστό χρήμα και εμείς βαρεθήκαμε να εξηγούμε στον κάθε μ@λ@κ@ πως κινδυνεύει να χάσει γονείς , παππούδες και σε ορισμένες περιπτώσεις και υγιή νέα άτομα που παραμένουν ανεμβολίαστα. 

Χωρίς το εμβόλιο οι νεκροί στη χώρα μας θα ήταν τουλάχιστον τριπλάσιοι αλλά αφού δεν τους πέρασε και οι περισσότεροι εμβολιάστηκαν δεν θα μάθουμε και ποτέ που θα μας οδηγούσε η απερισκεψία και ο ψευτοτσαμπουκάς τον πρώην αντιμνημονιακών φασιστών που ντύθηκαν πλέον τον μανδύα του προστάτη των ελευθεριών μας! 

Ποιοι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών με το έκφυλο παπαδαριό που βγαίνει και μας βγάζει λάδι τον γεμάτο ιδιαιτερότητες πατέρα Αντώνιο που του άρεσαν τα αγόρια! 





Επειδή τα μέτρα προστασίας ατόνησαν και καμία κυβέρνηση προεκλογικά δεν θα τα επαναφέρει έως τις κάλπες θα "θυσιαστούν" στο βωμό της ανευθυνότητας μας πολλοί ακόμα συνάνθρωποι μας που μαζί με τα άλλα προβλήματα υγείας που έχουν η covid-19 τους δίνει την χαριστική βολή. 

Το πάθημα των κομμουνιστών Κινέζων οδηγεί πιο γρήγορα την χώρα τους σε ανατροπή του αυταρχικού και αντιδημοκρατικού καθεστώτος που κυβερνά την χώρα χωρίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πραγματικές εκλογές και προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να κινηθεί η Δύση εάν θέλει πραγματικά να ζούμε όλες και όλοι μας σε έναν πιο ασφαλή κόσμο  όπου καθεστώτα τύπου Κίνας και Βόρειας Κορέας θα εκλείψουν οριστικά. 

Δεν σας λέμε να προσέχετε , κάντε ό,τι καταλαβαίνετε και ευχόμαστε να παραμείνετε υγιής και "ψεκασμένοι" για να μας λέτε και την επόμενη δεκαετία τις διασκεδαστικές θεωρίες συνωμοσίας σας που φέρνουν περισσότερους "Κασιδιάρηδες" στη Βουλή που έτσι και αναλάβουν θέσεις ευθύνης θα αποδειχτούν Μελόνι της Ιταλίας ! 

Για όσους δεν έχουν πληροφόρηση για τα όσα διαδραματίζονται στην Ιταλία η Μελόνι έχει μετατραπεί στον μεγαλύτερο θαυμαστή των ΗΠΑ και της Δύσης αφήνοντας πίσω της τις ανοησίες για συμμαχία με την Ρωσία του Πούτιν που ζέχνει από φασισμό!

Αυτά και έως τις κάλπες που θα είμαστε όλοι αμολητοί για να συμμετάσχουμε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και άλλα event ας προσέχουμε όσο μπορούμε ιδίως όσοι δεν έχουν περάσει την covid-19 και δεν ξέρουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: