ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοπή πίτας για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μέσα στο Φεβρουάριο που θα βγάλει ειδήσεις που ελπίζουμε να είναι ευχάριστες για τους κεντροδεξιούς

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Κοπή πίτας για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μέσα στο Φεβρουάριο που θα βγάλει ειδήσεις που ελπίζουμε να είναι ευχάριστες για τους κεντροδεξιούς

 


Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. 

Εάν και έχουμε 18 μέρες ακόμα έως την μέρα της εκδήλωσης που φανταζόμαστε πως θα ανακοινωθούν και κάποια ονόματα νέων υποψηφίων σας το γράφουμε από τώρα και θα σας το υπενθυμίσουμε και πάλι πριν την εκδήλωση. 

Ο χώρος για την εκδήλωση (Μνησικλέους & Ύδρας)  έχει κλειστεί ήδη  για την Κυριακή 12/1/2023 στις 11:00 π.μ  και οι σχετικές προσκλήσεις έχουν ήδη τυπωθεί όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πάνω. 

Η δημοτική παράταξη επέλεξε μεγαλύτερο χώρο από όσους οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν "ομάδες" που πετάνε (την παράταξη δηλαδή του κ. Αραμπατζή που πριν ένα μήνα "έφτυσε" τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας με την αποχή του από συνάντηση για να βρεθεί λύση για ΚΟΙΝΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για τις κάλπες του 2023) αλλά μάλλον έχουν το σύνδρομο του "αόρατου γορίλλα" και έχει και νέες  απώλειες στα ελάχιστα πλέον κεντροδεξιά στελέχη που τον ακολουθούν πιστεύοντας προφανώς στα "θαύματα"! 

Αυτά και ας κοιτάξει να αναζητήσει αντικαταστάτες στα δύο άκρα θα του προτείναμε την κυρία Κυριακή Παρασκευά εάν και είναι πλέον δημότης άλλου δήμου , αλλά για έναν "πορφυρογέννητο" θα έκανε μάλλον μεταδημότευση. Άλλωστε κοινώς τους στόχος που τελικά δεν επετεύχθη ήταν η δική μας αποδόμηση αλλά δεν τους έκατσε! 

Αυτή την στιγμή η πόλη έχει μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου και έως να υπάρξει άλλη προφανέστατα και ως δεξιό τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε και άλλη επιλογή για όσους διαμαρτύρονται και θέλουν να παίξουν σε αυτό εδώ το ιστολόγιο ρόλο Αρχισυντάκτη ή ακόμα και ιδιοκτήτη αφού προφανέστατα και δεν οφείλουμε να παίζουμε κανέναν που βρίσκεται απέναντι στις δικές μας αρχές και αξίες. 

Πρέπει να προσέξουν όλοι στην επιλογή των υποψηφίων δημοτικών τους συμβούλων όχι προφανώς για να μην στεναχωρήσουν εμάς ( αυτό θα γίνει έτσι και αλλιώς που να βρεις 87 "διαμάντια" σε αυτή την πόλη) αλλά για να μην εκτεθούν οι ίδιοι αφού εμείς δεν οφείλουμε τίποτα και σε κανέναν! Και κυρίως σε αυτούς που τώρα πολιτεύονται για να αλλάξουν την κακή εικόνα του δήμου μας που εάν και είναι εμφανής ο κόσμος είναι διστακτικός και δεν δίνει σε κανέναν από τους υποψηφίους το ρόλο του ΑΚΛΟΝΗΤΟΥ φαβορί στις κάλπες που θα στηθούν τον Οκτώβριο του 2023 στην πόλη μας. 

Δεν μπορεί π.χ να ισχυριστεί κάποιος όπως συμβαίνει σε άλλους όμορους δήμους μας πως ο τάδε θα είναι σίγουρα ο επόμενος δήμαρχος και αυτό κάνει την εκλογική διαδικασία που δεν θα γίνει με το σύστημα της απλής αναλογικής πολύ ενδιαφέρουσα. 

Το εάν θα προκύψει από αυτή κάτι καλό για την πόλη ( και το καλό είναι πολύ υποκειμενικό όπως έχει φανεί διαχρονικά) θα το ξέρουμε σε περίπου 9 μήνες από σήμερα. 

Έως τότε καλό θα ήταν να αποφευχθούν "κοκορομαχίες" που θα ξεχαστούν αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και στην μια εβδομάδα που μεσολαβεί έως τον δεύτερο καλό θα ήταν αυτή την φορά να έχουμε καθαρή επιλογή όσων θέλουν να σώσουν την πόλη μας ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται. Πάντως το 2019 την "έσωσαν" και αυτοί που τότε μας έβριζαν μας κατηγορούν εμάς που σας είχαμε προϊδεάσει προς τα που θα πάμε πως θέλουμε την παραμονή της νυν διοίκησης επειδή ρωτάμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ τι θα αλλάξει εάν απλά αλλάξουν κάποιοι καρέκλες με κάποιους άλλους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: