ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Πελέ" της τοπικής αυτοδιοίκησης σύμφωνα με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ο υβριστής μας!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

"Πελέ" της τοπικής αυτοδιοίκησης σύμφωνα με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ο υβριστής μας!

 


Κωμικές έχουν καταντήσει οι αναρτήσεις των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης που βέβαια προκαλούν τεράστια ζημιά στην παράταξη του κ. Αραμπατζή. 

Έτσι οι "γατούληδες" της πόλης βρήκαν να γράψουν για τον υβριστή μας (δες εδώ) πράγματα που θίγουν τον "προπονητή" της ομάδας λέγε με Γαβριήλ που θα πάει στις κάλπες του 2023 με σύνθεση που δεν θα βγάλει παρά ΜΟΝΟ ένα ΗΜΙΧΡΟΝΟ! 

Δεν μας αρέσει η χρησιμοποίηση ποδοσφαιρικών όρων για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που είναι υπόθεση σοβαρή και η σχέση της με το ποδόσφαιρο την υποβαθμίζει κάτι που εμείς ως μη λαϊκιστές δεν επιθυμούμε. 

Έτσι εάν η "εξυπνάδα" περί Πελέ, τα φληναφήματα περί  αξιαγάπητου και επιτυχημένου επιχειρηματία, και όλα τα συναφή για  θετικές αναφορές και καλά λόγια (άραγε από ποιους και γιατί όχι δημόσια;) πείθουν μόνο όσους είναι αφελείς! 

Ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει από γεγονότα και όχι από φαντασίες "γατούληδων". Ο "γατούλης" θα έπρεπε να γνωρίζει καλά πως τα καλά λόγια δεν αρκούν,  κάτι που συνέβη με επικεφαλής δημοτικής παράταξης το 2019 που έχει σίγουρα περισσότερες συμπάθειες από τον συνδημότη δημοτικό σύμβουλο  που ο "γατούλης" θέλησε να του φτιάξει το προφίλ του. 

Σε κάθε περίπτωση και εμείς από εδώ ευχόμαστε στον "Πελέ" , να είναι υγιής λιγότερο νευρικός με ανθρώπους που έτσι και αλλιώς δεν του φταίνε,  αφού όποιος δεν θέλει αναφορές αρνητικές για αυτόν καλό είναι να μην ασχολείται με την πολιτική.

Τέλος καλό θα ήταν οι κόντρες ανάμεσα σε κεντροδεξιά στελέχη να σταματήσουν και για συμβεί αυτό πρέπει να απομονωθούν όσοι διαχρονικά έκαναν ζημιά στις κεντροδεξιές παρατάξεις, επιλέγοντας άλλες δημοτικές παρατάξεις  πέρα της ιδεολογίας τους.

Εάν έχουν βέβαια , γιατί ο καιροσκοπισμός κάποιων δεν χρειάζεται ούτε καν την δική μας ανάδειξη για να γίνει κατανοητό στους συνδημότες μας που έτσι και αλλιώς γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αναμένουν "Μεσσίες". 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους συνειδητά πλέον έχουν απομακρυνθεί από τους ψηφοφόρους της ΝΔ αφού έχουν επιλέξει να καταρτήσουν ψηφοδέλτια με επιλογές υβριστών της παράταξης που πήρε τις πιο σωστές αποφάσεις για την πορεία της χώρας μας. 

Γιατί οκ καλή η κριτική στα κακώς κείμενα της κυβέρνησης αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κατσαπλιάδες που κινούνται μία στο ένα πολιτικό άκρο και μία στο άλλο ανάλογα την περίσταση. 

Δεν μας είπαν και την γνώμη τους οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για το θέμα του χειρισμού από την κυβέρνηση του τέως Βασιλιά ή έκπτωτου εάν προτιμούν Κωνσταντίνου Β΄ και πάλι καλά που δεν είδαμε και καμία ανακοίνωση δημοτικής παράταξης που θα εξέφραζε την βαθύτατη λύπη της για έναν παράγοντα αποσταθεροποίησης . 

Και το λέμε γιατί η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" πιστεύει τόσο στους θεσμούς και στην Αστική μας Δημοκρατία ώστε  πρότεινε σε δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας!  προφανώς γιατί υπηρέτησε μια δικτατορία που οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου και που για 7 χρόνια έβαλε σε "γύψο" όσους σαν και εμάς μάχονται για να μπορεί ο καθένας ελεύθερα να εκφράζει την άποψή του,  και να επιλέγει αυτόν που θέλει να κυβερνήσει την χώρα ή να διοικήσει τον δήμο. 

Ας μην ανησυχεί πάντως ο κος Αραμπατζής "σταγονίδια" έχουν και άλλες παρατάξεις ενώ και στο άλλο άκρο οι σταλινοφασίστες κάνουν πάρτι σε μια πόλη που ζέχνει από φασισμό. Για όλους θα γράψουμε όσους κατέλθουν υποψήφιοι δεν θα περιοριστούμε σε υποψηφίους μιας παράταξης άλλωστε ο δικός μας αγώνας κατά του φασισμού δεν περιορίζεται στα ναζιστικά μορφώματα αλλά και στα κομμουνιστικά. 

Προεκλογικά θα αναδείξουμε τέτοια θέματα,  επειδή κάποιοι με εμετικά ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διεκδικήσουν την ψήφο σας . Εμείς οφείλουμε θα σας ενημερώσουμε και ας σκούζουν όσοι έτσι και αλλιώς παρακαλάνε να μπει το κόμμα Κασιδιάρη στη Βουλή , και ήδη κλαίνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την "αντισυνταγματική" όπως ισχυρίζονται απόφαση της κυβέρνησης και ελπίζουμε και ενός ακόμα κόμματος της Βουλής,  να του επιτραπεί η συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές! 

Κόμμα με Κασιδιάρη επικεφαλής και άλλους ποινικούς δεν θα δείτε στα ψηφοδέλτια των προσεχών εκλογών και το κόμμα "Έλληνες" ας πρόσεχε ποιους έβαζε στα συλλογικά του όργανα πριν αρχίσει να φωνάζει για αντιδημοκρατικές μεθόδους ας κοιτάξουν τους ποινικούς - μπράβους και εμπόρους ναρκωτικών που μάζεψαν έως ότου ακούσετε και εσείς απολαυστικούς διαλόγους στελεχών του! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: