ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....(31/1/2023)

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....(31/1/2023)



  •  Δημοτικό συμβούλιο σήμερα και ευκαιρία για να αντιληφθούν και όσοι δεν γνωρίζουν πως καταγγελία χωρίς αποδείξεις θα έχει την κατάληξη της συνδημότισσάς μας που γύριζε ταινίες πορνό στον Σειρηνάκη και βγήκε να καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ τον πατέρα της για ΒΙΑΣΜΟ! Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον δήμο όσο αρκετοί εξακολουθούν και λένε τις πουτάνες κυρίες ενώ οι πραγματικές μένουν στο περιθώριο! 

  • Δεν ξεχάσαμε τις φωτογραφίες από την κυριακάτικη εκδήλωση στο δημοτικό μας αναψυκτήριο αλλά η επεξεργασία καθυστερεί λόγω δικών μας υποχρεώσεων εκτός πόλης. Σε κάθε περίπτωση και επειδή μια εβδομάδα θα παίξει το υλικό για όσους δεν κατανοούν τα αυτονόητα στόχος και σκοπός της ανάρτησής μας ( φωτορεπορτάζ) από την εν λόγω εκδήλωση θα είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ όσων δηλώνουν κεντροδεξιοί και κάνουν τον "τροχονόμο" σε όσες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες κατεβαίνουν υποψήφιοι με δημοτικές παρατάξεις κεντροαριστερές. Να δούνε και εκεί στην Πειραιώς πως κινούνται οι βουλευτές τους στα Νότια Προάστια μπας και τους μαζέψουν και δεν δούμε στη Βουλή "Κασιδιάρηδες" που εκμεταλλεύονται τέτοιες καιροσκοπικές κινήσεις ολίγων βουλευτών για να πείσουν πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι. Εμείς το ξέρουμε πως δεν είναι αλλά για τα "φάλτσα" κάποιων εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να απολογηθούμε. Άλλωστε στην επόμενη Βουλή δεν θα δείτε Θεοχάρηδες και Καλλιάνους και εάν συνεχίσει γερά και ΔΥΝΑΤΑ η ΕΥΠ δεν θα δείτε και Θεοδωρικάκους! 


  • Την προσεχή Κυριακή έχει εκδήλωση στην οποία θα παραστούμε και θα μετριάσει τις όποιες εντυπώσεις έχουν δημιουργηθεί για μια πόλη που έτσι και αλλιώς ΑΡΙΣΤΕΡΗ δεν είναι. Οι "ασθένειες" της δεκαετίας του 1980 και του 1990 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί η πόλη είναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ με σημαντικό ποσοστό στα άκρα και των δύο φασμάτων του πολιτικού μας συστήματος που όχι μόνο κλείνει το ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά τον έχει αγκαλιάσει κάτι που θα δείτε το προσεχές προεκλογικό διάστημα με φυλλάδια , τρικάκια και άλλα παλαιομοδίτικα που θυμήθηκαν όσοι ισχυρίζονται πως είναι αντισυστημικοί αλλά συμμετέχουν σε εκλογές μπας και πείσουν αφελείς πως η Αστική μας Δημοκρατία χρειάζεται ανατροπή και αντικατάσταση από μαύρη δικτατορία. Άλλωστε είναι τόσο "ψεκασμένοι" που θεωρούν πως θα ανατρέψουν εκ των έσω το πολίτευμα και ποντάρουν σε αυτό σε αποστράτους και μέρος του στρατεύματος που ονειρεύεται Παπαδόπουλους!

  • Οι "άμπαλοι" έχουν "αγώνα" σήμερα πάλι ηττημένοι θα φύγουν όπως συμβαίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια. Άλλωστε με ΨΕΜΑΤΑ και "αγιοποιήσεις" δεν πείθουν παρά ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Έφτασαν στο έσχατο σημείο να διαφημίζουν ξεδιάντροπα ανήθικες και φυσικά τις "εκμεταλλεύεται" καλύτερα όποιος έχει γεμ


Να τους βάλουμε και ένα ωραίο "κομμάτι" γιατί έχουν μείνει στο Θεοδωράκη και ονειρεύονται "επαναστάσεις" που έχουν ήδη συντελεστεί χωρίς καν να το αντιληφθούν! Γιατί προφανέστατα και αυτοί που μας πρήζουν για την ανατροπή του καπιταλισμού και την "ηθική" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν κατανοούν καν πως η νεολαία μας έχει περισσότερο δημιουργικά ακούσματα δεν τρώει παπά ούτε ακούει πλέον μουσική που δημιουργεί ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: