ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφία που προϊδεάζει για το μέλλον της πόλης μας τράβηξε ο κος Άγγελος Κάνδηλας

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Φωτογραφία που προϊδεάζει για το μέλλον της πόλης μας τράβηξε ο κος Άγγελος Κάνδηλας

Σταύρος Γεωργάκης, Απόστολος Στασινόπουλος, Θανάσης Αθανασίου και Γιάννης Αντζινάς!

Αυτούς τράβηξε ο Άγγελος Κάνδηλας και κάτω από αυτούς έγραψε την σημερινή του στήλη με της ΤΣΟΥΧΤΡΑΣ τα καμώματα θέλοντας προφανώς να μοιάσει (ανεπιτυχώς) στην Τσούχτρα από την Γλυφάδα που έχει βγάλει δήμαρχο τον κ. Γιώργο Παπανικολάου που όντως κάνει ως δήμαρχος την διαφορά. 

Αντί να γράψει κάτι σχετικά με την παραπάνω φωτογραφία που έπεσαν μαζεμένοι όσοι θα μας "προβληματίσουν" στο μέλλον άρχισε πάλι να κατηγορεί εμάς (πάντως αφού είμαστε λεβεντόπαιδα πάλι καλά χα χα χα ) πως τάχα ρίχνουμε λάσπη στον κ. Αραμπατζή που πάει τρένο ΜΟΝΟ στο να ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ υποψηφίων του και παράλληλα να μας ποστάρει δακρύβρεκτα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ για την Ναζιστική Θηριωδία. 

Μας αναγκάζει λοιπόν για όσους έχουν μυαλό και σκέφτονται ακόμη σε αυτή την πόλη να αναφέρουμε πάλι αυτά που θεωρεί ΛΑΣΠΗ ένας γελωτοποιός που αρνείται να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τον ΦΑΣΙΣΜΟ από όπου και εάν προέρχεται. 

Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο

Μάζεψε τον υποψήφιό σου κ. Αραμπατζή, που ονειρεύεται και Ειδικά Δικαστήρια για τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη !

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την οδήγησε σε ήττα!

Και για όσους βαριούνται να διαβάζουν ας πάρουν μια ΓΕΥΣΗ από όσα η παράταξη "Η πόλη που θέλω" δεν καταδικάζει και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  δεν ΒΛΕΠΟΥΝ!




Είναι δύσκολο άμα είσαι και ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ να ξεχωρίσεις τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και βέβαια βλέπεις τον παίχτη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ ως εισβολέα εάν δεν έχει τον σωματότυπο του "ατόφιου Ελληνικού DNA " του κ. Αραμπατζή. Όλα αυτά για τον κ. Κάνδηλα είναι ΛΑΣΠΗ και φαντασίες για εμάς όμως είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει στην "δική" τους "οικογένεια" έτσι και όσοι συμμετέχουν σε αυτή μην έχουν καμία αυταπάτη πως για εμάς και για τους πολλούς δεν είναι στη λάθος πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Και για να το τελειώνουμε με τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης που μπέρδεψαν την πατριδοκαπηλία τους με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ στην πέμπτη και βάλε δεκαετία της ζωής τους πως αυτή η πόλη δεν εξέλεξε ποτέ πατριδοκάπηλους για δημάρχους ας πάνε παραδίπλα όπου τέτοιοι ξεφτίλες έγιναν δήμαρχοι και με την ΨΗΦΟ φασιστών που τώρα αναγκαστικά έγιναν δημοκράτες. 

Οι πολιτικά διωκόμενοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν κατάλαβαν πως οι εποχές άλλαξαν και αναπολούν μαρμαρωμένες ΜΟΥΜΙΕΣ και "μαϊμού" Βασιλιάδες αφού γνωρίζουν σαν άλλοι "Μωραίτηδες" πως σε εκλογές δεν έχουν καμία ΤΥΧΗ. 

50 χρόνια πάλευε ένας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ πρώην ΕΠΟΝΙΤΗΣ να γίνει δήμαρχος και δεν τα κατάφερε ας έχει αντοχές ο κος Αραμπατζής η πόλη μας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Αραμπατζή βγάλε καμία selfi με τον Τασούλα μπας και μπεις σε "Κολυβήθρα του Σιλωάμ" ή με τον παπά "ψέκα" και άσε να ασχοληθούν με την πολιτική όσοι έχουν να εκφέρουν λόγο και όχι ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ανάλογα του Ηλία Κασιδιάρη!  

Μέχρι και ο Κυριάκος Βελόπουλος μάζεψε τους δικούς του "ψεκασμένους" μετά το επιτυχημένο συνέδριο που έκανε η "Ελληνική Λύση" στη Θεσσαλονίκη εδώ αντί να μαζέψεις τα "φάλτσα" πας να μειώσεις τον δημοσιογράφο που απλά κάνει την δουλειά του. 
Για φαντάσου τις μ@λ@κίες που γράφουν στο facebook τα στελέχη σου να τα έγραφαν στελέχη της ΝΔ πόδι θα είχαν πάρει όπως και ο Μπογδάνος για πολύ λιγότερα από αυτά. 

Και κάτι τελευταίο κάποιοι εξακολουθούν και γράφουν επειδή θεωρούν πως δεν μπορούμε να δούμε τις αναρτήσεις τους. Να ξεκαθαρίσουμε πως μπορούμε ακόμα και εάν είμαστε μπλοκαρισμένοι δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς αυτό. Άλλωστε κάποια από τα θέματά μας αφορούν αναρτήσεις σε προφίλ τα οποία εμείς ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ και δεν είναι και ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβετε πως παρά τις δεκάδες καθημερινές αναφορές στα προφίλ μας στο facebook αυτά δεν πέφτουν. Εδώ η Λουκρητία έστειλε στο facebook ολόκληρο δισέλιδο και δεν έβγαλε άκρη τελείως απονήρευτοι είσαστε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: