ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή για την διαχρονική υποστήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ηλιούπολης

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή για την διαχρονική υποστήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ηλιούπολης


Μία από τις ξεχωριστές στιγμές στη διαδρομή μου που θα θυμάμαι με πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη για τους συμπολίτες μου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Εξαιρετική η τιμή προς το πρόσωπό μου. Με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη θεωρούμαι αυτονόητη την υποχρέωση μας να είμαστε συνεχώς δίπλα στους εθελοντές και τις εθελόντριες του και να στηρίζουμε το μεγάλο κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους έργο.

Δεν ξεχνάμε πως ιδρυτές του παραρτήματος του Ε.Ε.Σ στην πόλη μας ήταν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, οι αείμνηστοι δημοτικοί σύμβουλοι Φύτρος και Αγαδάκος.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον Πρόεδρο του Δρ. Αντώνη Αυγερινό, στον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Σκούμα, στην κ. Γεωργία Συνοδινού, στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος της Ηλιούπολης και σε όλα τα μέλη του.

Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια μας, για όλους αδιακρίτως τους συμπολίτες μας.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: