ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νικόλαος Τηλεβερίδης δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά όχι στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως πήγαν κάποιοι άλλοι παλιοί συνοδοιπόροι του!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Νικόλαος Τηλεβερίδης δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά όχι στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως πήγαν κάποιοι άλλοι παλιοί συνοδοιπόροι του!


Ιδιαίτερα κινητικός και δραστήριος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Νικόλαος Τηλεβερίδης που έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του 2019 δείχνει πιο ώριμος στο να κάνει σε αυτές την διαφορά. 

Νέος με αγάπη για την πόλη μας και έχοντας προσπαθήσει να σταθεί σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που κληρονομήσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι στις νέες γενιές έχει καταλάβει πως το "επιχειρείν" στη χώρα μας σχεδόν ποινικοποιείται. 




Με καλές σχέσεις με τους συνομήλικούς του που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με εκείνον, παρακολουθεί πως εμείς οι "παλιότεροι" καταφέρνουμε ΠΑΝΤΑ από το μακρινό 2006 έως και σήμερα να κερνάμε με πίκρα και να χαρίζουμε ΜΟΝΟ ήττες όσους μοιράζονται τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Της ΝΔ που έχει πάρει τι πιο δύσκολες και ορθές αποφάσεις για αυτόν Τόπο ,βάζοντας την χώρα μας σε οργανισμούς ( Ε.Ε. ΝΑΤΟ) που εξασφαλίζουν την αταλάντευτη πορεία της πατρίδας μας σε δημοκρατικές διακυβερνήσεις και σε όσα ξεχωρίζουν την πολιτισμένη Δύση από την βάρβαρη Ανατολή. 




Έχουμε συναντήσει τον "μικρό" σε πολλές εκδηλώσεις και ΄όχι μόνο σε κομματικές ,και σε στέκια όπου συχνάζουν συνδημότες μας με κοινές ανησυχίες για όσα τραγικά ζούμε σε αυτό τον δήμο. Τον βλέπουμε πιο ώριμο από ό,τι τον γνωρίσαμε παλιότερα, και περισσότερο διατεθειμένο από ποτέ να συμβάλλει στον κοινό στόχο που θα έπρεπε να είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των κεντροδεξιών αυτής της πόλης σε μια ΓΡΟΘΙΑ, και όχι ο κατακερματισμός της σε μικρές ή μεγαλύτερες παρατάξεις που δεν έχουν τύχη δεύτερου γύρου. 



Όμως επειδή αυτά τους τα "κληρονόμησαν" όσοι βρέθηκαν κάποτε ΟΛΟΙ μαζί έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους και μαζί με αυτούς και εμείς που πάλι θα γίνουμε στόχος όσων θεωρούν πως έχουν λόγο για τον κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας περισσότεροι από τα 500 περίπου μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που εκτίθενται ΔΗΜΟΣΙΑ για την κομματική τους επιλογή και έχουν την απαίτηση να προτιμούνται στις επιλογές επικεφαλής κεντροδεξιών παρατάξεων και όχι συνδημότες μας που έχουν άλλη ιδεολογική προέλευση και κομματική ταυτότητα. 

Το πάνω από κόμματα και χρώματα κατέληξε συνοδοιπόρος του Συριζαίου πλέον νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη και φυσικά ας μην αναμένει ουδείς από εμάς πως θα στηρίζουμε τον οιοδήποτε υποψήφιο που δεν δηλώνει ΔΕΞΙΟΣ , οπαδός της Αστικής Δημοκρατίας , λάτρης του δυτικού πολιτισμού και των αξιών που απορρέουν από αυτόν και φυσικά ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά όσων υψώνουν σημαίες με σφυροδρέπανα και σβάστικες! 



Έτσι επειδή εμείς δεν θέλουμε νέους με φωτογραφίες δίπλα σε όσους αναζητούν την λύση των προβλημάτων για την πόλη μας σε συνέργειες με ψευτοοικολόγους και fake αναρχικούς θεωρούμε σωστή την απόφαση του κ. Τηλεβερίδη να κατέβει με την μοναδική έως τώρα κεντροδεξιά παράταξη της πόλης μας . Γιατί σε λίγο καιρό οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όσοι συνετέλεσαν το 2019 ώστε να μην έχουν οι ΔΕΞΙΟΙ ΦΩΝΗ σε αυτή την πόλη μάλλον θα κατηγορούν και πάλι εμάς πως τους φταίμε επειδή επί τόσα χρόνια δεν τα βρίσκουν. 

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Νίκο και ευχόμαστε "εκβιάζοντας" προς κάθε κατεύθυνση η φαρσοκωμωδία που παίζεται σε αυτό το δήμο με τη ΝΔ να έχει το 35% και να μην έχει υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. 

Και θα τελειώσει ..... 


Ο Νίκος θα είναι υποψήφιος και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την δημοτική παράταξη που του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία κάτι που τον τιμά σε αντίθεση με όσους θέλησαν να συνεργήσουν με μια αριστερή διοίκηση φωτογραφιζόμενοι παράλληλα με δεξιούς υπουργούς! 

Η κάρτα είναι παλιά από τις δημοτικές εκλογές του 2019 αντίστοιχες κάρτες υποψηφίων του 2019 που είπαν να μετακινηθούν έχουμε πολλές στην κατοχή μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: