ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια επιτυχημένη συνάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ στη πόλη μας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μια επιτυχημένη συνάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ στη πόλη μας

Μια επιτυχημένη συνάντηση διοργάνωσε με επιτυχία ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή Νοτίου Τομέα κ. Τάσο Γαϊτάνη. 

Σε αυτή την συνάντηση πολλοί συνδημότες μας που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στον εκπρόσωπο της ΝΔ και να του υποδείξουν θέματα στα οποία η κυβέρνηση θα πρέπει να ρίξει το βάρος της στους μήνες που μεσολαβούν έως τις βουλευτικές εκλογές. 



Κοινός Τόπος όλων όσων παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση ο κοινός ΑΓΩΝΑΣ όλων μας για να μην επανέλθει η χώρα στην ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ της αριστερής διακυβέρνησης,  με τα capital control, την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης , την ανεύθυνη πολιτική στο μεταναστευτικό με όσους "λιάζονταν",  και ένα σωρό άλλα θέματα που εμείς δεν ξεχνάμε και για τον λόγο αυτόν πέρα από τις προσωπικές πικρίες δεν πρέπει να γυρίσουμε την χώρα πίσω αλλά να παλέψουμε για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ στις προσεχείς κάλπες. 




Ο στόχος θα επιτευχθεί ΜΟΝΟ εάν είμαστε ενωμένοι , και κυρίως εάν σκεφτούμε λογικά και ψηφίσουμε με βάση το δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας,  και ΟΧΙ αντιδραστικά , πάνω στο ΘΥΜΟ μας για πράγματα που και εμάς ομολογούμε μας έχουν στεναχωρήσει. 



Αναλυτικά περισσότερα με 60 φωτογραφίες από την συνάντηση αυτή , και το ποιοι  παραβρέθηκαν,  σε άλλη ανάρτησή μας στις 10 το βράδυ αφού τρέχουμε και εμείς αυτή την περίοδο ασχολούμενοι με πολλά . Και  ως γνωστόν ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ πολλά "καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: