ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαγγέλης Κεφαλάς: Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να λάμψει επιτέλους αυτή η πόλη και να βγει από το βαθύ σκοτάδι που χρόνια τώρα βρίσκεται

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Βαγγέλης Κεφαλάς: Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να λάμψει επιτέλους αυτή η πόλη και να βγει από το βαθύ σκοτάδι που χρόνια τώρα βρίσκεται


Αλυσοδεμένη πλέον η διοίκηση του Δήμου απέρριψε το δίκαιο αίτημα της πλειοψηφίας των επαγγελματιών δασκάλων Σχολών Οδηγών της Πόλης, για τον εκ νέου προγραμματισμό της δράσης "Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση πιστοποιημένων αντιολισθητικών αλυσίδων" προχωρώντας τελικά σήμερα στην διοργάνωση αυτής! Κρίμα!
Η πλειοψηφία των Δασκάλων δυστυχώς δεν εισακούστηκε! Απλά τους απέρριψε η διοίκηση! Έκλεισε για άλλη μια φορά τα αυτιά και δεν θέλησε να καταλάβει το λάθος της! Η κατά το δοκούν επιλογή επιχειρηματιών, ο διαχωρισμός και η απόρριψη των πολλών, μόνο τριγμούς και ερωτηματικά δημιουργούν.

Η εκάστοτε Διοίκηση οφείλει να αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Πόλης χωρίς επιτέλους κανένα κριτήριο.

Αλήθεια, οι δεκατρείς (13) σχολές Οδηγών της Πόλης ενημερώθηκαν επίσημα από την Διοίκηση; Αν ναι με ποιον τρόπο; Αν όχι, γιατί; Ποια τα κριτήρια για την επιλογή συγκεκριμένων και μόνο Σχολών Οδηγών;
 
Αν, φίλες και φίλοι αυτό αποτελούσε το μόνο λάθος της παρούσας Διοίκησης, θα ίσχυε το "ουδείς αλάνθαστος" όμως εδώ ισχύει το "συνεχώς λάθος".

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να λάμψει επιτέλους αυτή η Πόλη και να βγει από το βαθύ σκοτάδι που χρόνια τώρα βρίσκεται.
 
Βαγγέλης Κεφαλάς 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη- Φωτεινή Πόλη"
22.1.23


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Έχει γίνει μόδα το πόλη με κεφαλαίο Π που παραπέμπει μόνο στην Κωνσταντινούπολη αλλά εντάξει δεν κολλήσαμε σε αυτό και για αυτό δημοσιεύσαμε την ορθή άποψη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που έρχεται σε αντίθεση με μια πραγματικότητα όπου η εκάστοτε διοίκηση ευνοεί τα δικά της παιδιά! 

Και για αυτό θα κριθεί στις προσεχείς κάλπες μέχρι να έρθουν οι επόμενοι που και αυτοί θα βολέψουν τα δικά τους ή θα κάνουν την διαφορά εάν δεν έχουν την "τρέλα" να πολιτευτούν και πάλι. Γιατί για να αλλάξει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ αναζητείται υποψήφιος δήμαρχος που δεν θα τον ενδιαφέρει η επανεκλογή θα κάνει ΡΗΞΕΙΣ θα ξεβολέψει και θα αποσυρθεί το 2028 όταν θα έχει επιτελέσει τον ρόλο του. 

Γιατί προφανέστατα και εμείς δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία πως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας στέκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και διατηρεί ΜΥΘΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ξεπερασμένες από την ίδια τη ζωή. 

Αυτό αφορά και την συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών της πόλης μας που μέσω των δύο συλλόγων τους έχουν μέσω των δελτίων τύπων που εκδίδουν κατά καιρούς το ιδεολογικό τους στίγμα. Και αυτό συνοψίζεται σε "προστατευτισμό" και τοπικισμούς που δεν χωρούν σε καπιταλιστικές κοινωνίας . Ας αλλάξουν συνθήματα δεν θα αντέξουν τις οικονομικές συγκυρίες. Το ΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΨΩΝΙΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ας γίνει ΨΩΝΙΖΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: