ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρός Άλιμος- βρώμικη Ηλιούπολη γιατί εκεί οι εργαζόμενοι καθαριότητας δουλεύουν και την Κυριακή!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Καθαρός Άλιμος- βρώμικη Ηλιούπολη γιατί εκεί οι εργαζόμενοι καθαριότητας δουλεύουν και την Κυριακή!



Ο δήμος Αλίμου βγάζει οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων και την Κυριακή και ο αριθμός εργαζομένων στο τομέα της Καθαριότητας είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ στον όμορο δήμο,  από τον αντίστοιχο δικό μας. 

Και βέβαια δεν φταίει ούτε η διοίκηση Χατζηδάκη εάν αυτό θέλουν να το ακούσουν οι "ψεκασμένοι" της πόλης αλλά οι επικεφαλής ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων που βάζουν πλάτη και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ δημόσια τις πρακτικές του ΣΕΔΗ! 

Με λύπη είδαμε πως επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης  πήγαν στην κοπή βασιλόπιτας του σωματείου εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης , βάζοντας απέναντί τους όσους έτσι και αλλιώς θέλουν να τελειώνουν με την Σοβιετία. 

Θεμιτό οι εργαζόμενοι του δήμου μας να θέλουν να εξασφαλίσουν τα κεκτημένα δεκαετιών ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ,  άλλωστε ο χρόνος που τους απομένει έως την ΠΛΗΡΗ ιδιωτικοποίηση δημοτικών δομών είναι μικρότερος από αυτόν που φαντάζονται αλλά ας μην θεωρούν πως οι δημότες μας θα πειστούν πως είναι "βρωμιάρηδες" και των όμορων δήμων "καθαροί" και συνεπείς στο να βγάζουν τα απορρίμματά τους πέντε λεπτά πριν περάσει η σκουπιδιάρα! 

Η ιδιωτικοποίηση δομών όπως η καθαριότητα θα απαλλάξει πολλούς δημάρχους από έναν καθημερινό βραχνά και θα αδειάσει και λίγο τις τσέπες τους αφού ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως ο στόλος των απορριμματοφόρων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έχουμε σχέσεις διαπλοκής με όσους μέσω των γνωστών διαγωνισμών ή και απευθείας αναθέσεων καλούνται να τον "συντηρήσουν". 

Στην ουσία ο στόλος είναι άχρηστος ενώ έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ για αυτόν και σύντομα θα χρειαστεί πλήρη ανανέωση για να χρησιμοποιηθεί όπως χρησιμοποιείται και να διαλύσει και αυτός για να πάμε στον επόμενο. 

Όποιος είναι έστω και ελάχιστα παρατηρητικός βλέπει την διαρκή συντήρηση μέσω των αναρτήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φυσικά έχει μπροστά του και την εικόνα των απορριμματοφόρων που αγκωμαχάνε στις ανηφόρες της Αγίας Μαρίνας όταν τις επισκέπτονται γιατί το είδαμε και εμείς πως σε ορισμένα στενά δεν περνάνε κάθε μέρα και εμείς έως και χθες βγάζαμε ψεύτες δημότες που κατέγραφαν και μας έστελναν πως η αποκομιδή σε αυτούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση! 

Δεν γνωρίζαμε είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ πως ο όμορος δήμος μας βγάζει κάθε Σαββατοκύριακο απορριμματοφόρα σε όλα τα σημεία του δήμου Αλίμου και επειδή βρεθήκαμε σε οικία στον όμορο δήμο μας έκανε εντύπωση πως ξημερώματα Κυριακής μάζευαν τα απορρίμματα σαν να ήταν καθημερινή. 

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον γενικό γραμματέα του όμορου δήμου που μας έστειλε αναλυτικά για τον τρέχον μήνα βάρδιες και απορριμματοφόρα που έδρασαν στην διπλανή πόλη. Εκεί τα οχήματα του δήμου έχουν ενεργό GPS εντοπισμού ώστε να είναι ασφαλή τα οχήματα και το προσωπικό που μεταφέρει αυτά από ενδεχόμενο κίνδυνο. Εδώ θα μας κλέψουν κανένα και δεν πρόκειται να το βρουν ποτέ ενώ είναι εμφανές από τα graffiti πάνω τους πως και ο χώρος του γκαράζ έχει πλημμελή φύλαξη μην πούμε τίποτα χειρότερο. 

Σε κάθε περίπτωση η επιτυχημένη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε τάχα το σωματείο εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης αλλά στην ουσία η διοίκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επιβεβαίωσε πως όσοι θεωρούν πως θα πάρουν από τους 900 εργαζομένους του δήμου μας και είναι κεντροδεξιοί πάνω από 50 ψήφους απλώς ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. 

Μπράβο στον Κονδύλη που σέβεται τους εργαζόμενους που δουλεύουν και τους δίνει οικονομικά κίνητρα σε αντίθεση με τους δικούς μας εδώ που λειτουργούν ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ και το αποτέλεσμα το βλέπουμε στους δρόμους της πόλης μας όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: