ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σεφτελής: Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σεφτελής: Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης


Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηλιούπολης είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, αφού έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις και πανελλήνια πρωταθλήματα.
Σε μια πολύ θερμή και σεμνή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/01/2023 στο εντευκτήριο του συλλόγου, η κοπή της πίτας του.

Με το Δήμαρχο μας Γιώργο Χατζηδάκη, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννα Σκλαβενίτη, παραβρεθήκαμε και τιμήσαμε αθλητές του και παράγοντες που διακρίθηκαν το 2022.



 
Εκτός από τους πολλούς φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν, αλλά και τις ηχηρές απουσίες τοπικών διεκδικητών της διοίκησης του Δήμου μας, υπήρξαν και πολλές σημαντικές παρουσίες και αυτές αξίζει να αναφερθούν.




 
Ξεχωρίσαμε λοιπόν την παρουσία του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Μακρόπουλου, του Προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Στάθη Ευσταθόπουλου, του Αντιπροέδρου του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου,
του πρώην Γενικού Διευθυντή του ΕΟΤ κ. Κώστα Κατσιγιάννη και του Προέδρου του Ζήνωνα Γλυφάδας κ. Παναγή Σκλαβούνου.




Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, στον Πρόεδρο κ. Λουκά Ζαχείλα, όπως και σε όλα τα μέλη του στο Δ.Σ.
 
Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις!

Κώστας Σεφτελής 
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: