ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θετική η πρώτη μας γνωριμία με τον νέο υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Θετική η πρώτη μας γνωριμία με τον νέο υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου

Τεχνοκράτης με 23 χρόνια  πείρα σε επιτελική θέση μεγάλης ελληνικής εταιρίας κατασκευής και πώλησης λογισμικού σε Τράπεζες,  είναι ο μπασκετικός κος Δημήτρης Ευαγγέλου  ο συνδημότης μας που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει αναλάβει και φέρνει εις πέρας με επιτυχία τον ψηφιακό μετασχηματισμό του αθλήματος. Ένας συνδημότης μας που έχει επιτελική θέση σε εταιρία που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες , για εμάς εύκολα μπορεί να διοικήσει έναν δήμο,  αρκεί να κάνει ΡΗΞΕΙΣ. Και αφού δεν είναι πολιτικός καριέρας θεωρούμε πως μπορεί! Το θέμα ήταν και παραμένει εάν κάποιος θέλει να στεναχωρήσει αρκετούς για να ευνοήσει την πλειοψηφία που όσες καρέκλες και εάν μοιράσει η παρούσα διοίκηση ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! 

Συναντηθήκαμε χθες στο καφέ "Μένουμε Πλατεία"  στο πλαίσιο επαφών που κάνει με όλα τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας που τα ενημέρωσε αρχικώς πριν ένα περίπου μήνα για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και που σε 10 μέρες από σήμερα θα παρουσιάσει το όνομα της δημοτικής του παράταξης μαζί  με λίστα από τα πρώτα στελέχη που θα πλαισιώσουν την προσπάθειά του. 

Είχαμε γράψει ήδη 2-3 φορές για την υποψηφιότητα του κ. Ευαγγέλου και δεν ξέφυγε της δικής μας κριτικής η παρουσία του σε bazaar πολιτικού κόμματος παρόλο που αυτό έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη "Ηλιοτυπία",  διαβάσαμε και μια μίνι συνέντευξη του , και έτσι ξέραμε ή είχαμε καταλάβει ,  έτσι νομίζαμε , ποιον θα συναντούσαμε. 

Τελικά συναντήσαμε έναν συνδημότη χωρίς έπαρση με γνώσεις , άνθρωπο της ελεύθερης αγοράς, με μεγάλη πορεία στον ιδιωτικό τομέα,  ενώ περιμέναμε είναι η αλήθεια να συναντήσουμε έναν ακόμα υμνητή του δημόσιου τομέα που μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης δημιούργησε τις προϋποθέσεις να ασχοληθεί και με την πολιτική. 

Γιατί και οι αυτοδιοικητικοί οφείλουν να παράγουν πολιτική ή έστω να την εφαρμόζουν,  αφήνοντας στην άκρη τις απολιτίκ τάχα επιλογές και την ανέξοδη  κριτική πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τα λιγοστά χρήματα που μας δίνει η κεντρική διοίκηση! 

Καταλάβαμε πως ο κος Ευαγγέλου έχει ήδη βρει  μερικούς ικανούς συνεργάτες σε θέματα όπως η σχεδίαση και υλοποίηση μελετών για να διεκδικηθούν χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα για τον δήμο μας , και σε κάθε περίπτωση ο ευγενικός κύριος που είχαμε απέναντί μας δεν θέλησε  να μας κάνει κήρυγμα , δεν μονοπώλησε την συζήτησή μας , και κυρίως μας έπεισε πως δεν είναι η περίπτωση του κλασσικού αυτοδιοικητικού που σου πλασάρει εύκολες και πάντα "μαγικές" λύσεις για τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε. 




Σε καμία περίπτωση δεν μας έφερε σε δύσκολη θέση αφού και αυτός είχε διαμορφώσει άποψη για εμάς που δεν νομίζουμε πως είναι θετική αφού άλλωστε έχουμε "πετύχει" να τα έχουμε βάλει με την μισή πόλη! 

Η επιλογή μας αυτή είναι συνειδητή και επειδή θα αναμένουμε και εμείς να δούμε με ποιους θα κατέβει , να ξεκαθαρίσουμε εδώ πως εμείς θεωρούμε ικανούς τους κύριους  Μαρίνο Μπασούρη αλλά και τον κ. Άγγελο  Δημητρόπουλο ( πρώην Αντιδημάρχους της διοίκησης Βαλασόπουλου που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του) και συμπαθούμε περισσότερο τον πρώτο γιατί ο δεύτερος είναι περισσότερο πολιτικό ον με την έννοια πως εύστοχα και με έξυπνο τις περισσότερες φορές τρόπο αναδεικνύει τα κακώς κείμενα της δεξιάς ή τέλοσπάντων της κυβέρνησης Μητσοτάκη που παλεύει ανάμεσα σε δεξιά , κέντρο και αριστερά έχοντας εδώ και καιρό αρνηθεί τον διαχωρισμό ανάμεσα σε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ επειδή δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να χωρίσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες 70 χρόνια και μετά την λήξη του εμφυλίου σε πατριώτες και μιάσματα! Και βέβαια η επιλογή του αυτή μπορεί να ευνοήσει το κόμμα αλλά θα φέρει μέσα στη Βουλή όσους από αντίδραση θα ψηφίσουν τους κάθε λογής και πολλούς "Κασιδιάρηδες" για να τιμωρήσουν όσους τσουβαλιάζουν την Ιστορία αυτού του Τόπου μη θέλοντας να τιμήσουν όσους το αξίζουν αλλά τους πάντες! 

Θα μπορούσαμε και μόνο με τον τίτλο της ανάρτησης να αρκεστούμε στο θετική είδαμε και 1-2 πράγματα που δείχνουν τον σεβασμό του χθεσινού συνομιλητή μας στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και φανταζόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους το αδύνατο σημείο του δεν έχουμε καμία πρόθεση να το αναφέρουμε εδώ . 

Άλλωστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο είμαστε σίγουροι πως σε όλα τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων θα υπάρχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ενοχλούνται από την δική μας παρουσία. 

Το θεωρούμε απόλυτα λογικό αφού εμείς δεν ήρθαμε να συμπληρώσουμε τα άλλα τοπικά ΜΜΕ αλλά παρουσιάσουμε κυρίως τις δικές μας απόψεις , την δική μας ατζέντα και εν τέλει εάν θέλει να μας φτύσει όλη η πόλη όπως ισχυρίστηκε πριν αρκετούς μήνες η συνδημότισσά μας κα Διαμαντή εμάς ελάχιστα μας αφορά αφού αυτό δεν πρόκειται να συμβεί! 

Για τέλος σας αφήσαμε ένα σύντομο βιογραφικό που κυκλοφορεί παντού και έφτασε και στο site Notia.gr από όπου το δανειστήκαμε παίρνοντας να ευχηθούμε για την καλή χρονιά συνάδελφό μας που είναι η ΨΥΧΗ αυτού του site! 




Σύντομο βιογραφικό Δημήτρη Ευαγγέλου     

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Έχει σπουδάσει στη Γαλλία. Σήμερα είναι στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιρειών, έχοντας μεγάλη πείρα από την πορεία του στον ιδιωτικό τομέα. Εδώ και 4 δεκαετίες, επίσης, ασχολείται ενεργά με το Μπάσκετ. Έχει θητεύσει ως αθλητής, προπονητής και μετέπειτα πρόεδρος στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ενώ πριν 1,5 χρόνο εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχοντας αναλάβει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

ΥΓ: Για να μην δημιουργούνται ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ εμείς θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε για τον δήμο μας όσους δηλώνουν δημόσια ΔΕΞΙΟΙ ακόμα και εάν δεν είναι , δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση πως η πόλη αυτή είναι αριστερή και σε κάθε περίπτωση επιμένουμε πως η πόλη αυτή ζέχνει από φασισμό , ανέχεται διαχρονικά "περίεργες" καταστάσεις,  και η ΣΩΤΗΡΙΑ της θα έρθει μόνο από όσους επιλέξουν να κάνουν ΡΗΞΕΙΣ με όσους βρίσκονται πίσω από τα κακώς κείμενα ( συνδημότες μας είναι δεν γίνονται τα καλά ή τα κακά από τα αδέσποτα της ΖΕΗ ) και για να αναδειχθούν αυτοί δουλεύουμε εμείς τα τελευταία 10 χρόνια της διαδικτυακής μας παρουσίας μέσα από εδώ. 

Αυτά και καλή συνέχεια σε ό,τι και εάν κάνετε δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν πως η πόλη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει ως πλειοψηφία θα μπορούσαμε να δούμε και πολύ χειρότερα αφού δεν μπορείς να αναζητάς διοίκηση "αγγέλων" σε μια τοπική κοινωνία που έχει εξορίσει εδώ και χρόνια οτιδήποτε το "αγγελικό". 

Αφού υπάρχουμε ακόμα πρέπει να ανησυχούμε εμείς θεωρούμε πως δεν χαλάσαμε μαζί τους αλλά τελικός κριτής όλων μας είσαστε εσείς! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: