ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκδήλωση για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στις 19 Φεβρουαρίου και κάποιοι θεωρούν πως η κριτική τους θα μένει όπως συνέβαινε στο παρελθόν αναπάντητη!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στις 19 Φεβρουαρίου και κάποιοι θεωρούν πως η κριτική τους θα μένει όπως συνέβαινε στο παρελθόν αναπάντητη!

 


Εκδήλωση διοργανώνει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και φυσικά κάποιοι που έτσι και αλλιώς βγάζουν σπυριά στο γαλάζιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης βγήκαν να πουν το κοντό τους και το μακρύ τους παίζοντας για ακόμα μια απευθυνόμενη σε αριστερό ακροατήριο που είναι μαθημένο στο σανό! 

Στις 19 Φεβρουαρίου λοιπόν η τοπική οργάνωση έχει εκδήλωση με φαγητό σε αίθουσα άνω των 150 ατόμων που δεν βρίσκεις στην πόλη μας και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της την κάνει μαζί με την Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και την Νομαρχιακή Επιτροπή Β΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας πρόσκληση παρακάτω αφού κάποιους τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την τοπική αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ξεχνώντας πόσο στήριξε η ΝΔ όλους αυτούς την περίοδο της πανδημίας και για τον λόγο αυτό πάει στις εκλογές με πλεονέκτημα αφού όλες και όλοι θυμούνται την καταστροφική περίοδο 2015-2019 των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και οι πολλοί έχουν απόλυτα συνειδητοποιήσει πως ο υπέρμετρος δανεισμός της χώρας επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ οδήγησε την χώρα μας στη χρεοκοπία! 





Έτσι στην κάλπη της 9ης Απριλίου οι δημότες μας θα επιλέξουν εάν επιθυμούν την διακυβέρνηση της ΝΔ ή θέλουν οιαδήποτε άλλη "προοδευτική" κυβέρνηση από αυτές με τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ με τις οποίες χρέωσαν όλες και όλους εμάς με δισ. ευρώ στην πλάτη! 

Επομένως και αφού ήδη σας έχουμε ενημερώσει για την εκδήλωση που γίνεται στο δήμο μας στο δημοτικό αναψυκτήριο την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου 2023 στο δημοτικό αναψυκτήριο σας καλούμε να στηρίξετε και την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:30 στο κέντρο "Μυστικό" για να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε την αναγκαιότητα να βάλουμε στην άκρη προσωπικές πικρίες στην κοινή μας προσπάθεια να μην ξαναγυρίσει η χώρα σε αριστερή διακυβέρνηση και μπει εκ νέου σε περιπέτειες. 

Κάποιοι δεν είχαν συνηθίσει την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ να απαντά άμεσα στους επικριτές της και θα πρέπει να συνηθίσουν σε μια διαφορετική κατάσταση εγρήγορσής και άμεσων απαντήσεων,  μη παρασυρόμενοι από ιδεοληψίες που είναι έτσι και αλλιώς ξεπερασμένες. 

Δείτε και τα άμεσα αντανακλαστικά ιδίως όσοι εάν και επικεφαλής κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων σπάνια βγαίνουν μπροστά να υπερασπίσουν το "σπίτι" τους αρεσκόμενοι στις λυκοφιλίες με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Γιατί φυσικά και δεν πρεσβεύουν τα ίδια πράγματα ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΔ ή το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο αυτό προσπαθούν ελλείψει αντιπολιτευτικού ρόλου να πιαστούν από το ΤΙΠΟΤΑ για να το παρουσιάσουν ως ΚΑΤΙ!  


Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ είναι και η μόνη που έχει ασκήσει όταν χρειάστηκε σκληρή και ουσιαστική κριτική στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας,  την στιγμή που κάποιοι περιφέρονται στους δρόμους της πόλης αγκαλιά με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους,  και πολλοί διαχρονικά επιλέγουν εάν και δηλώνουν κεντροδεξιοί να κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  με κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις. 

Αυτό κάποτε πρέπει να τελειώσει , και θα τελειώσει όταν αρχίσουν τα τοπικά μας στελέχη να υπερασπίζονται ΔΗΜΟΣΙΑ το κυβερνητικό έργο , και όχι να γίνονται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης ή του μονοψήφιου και στην πόλη μας ΠΑ.ΣΟ.Κ , μέσα στα δημοτικά συμβούλια. 

Οι εποχές άλλαξαν,  και θα περισωθούν ΜΟΝΟ όσοι κατανοήσουν πως πλέον τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν εκ νέου οι "ηθικοί" της Αριστεράς  δεν πουλάνε παρά σε "ψεκασμένους".

Οι Αριστεροί προσπαθώντας να αναβιώσουν ένα νέο κύμα λαϊκισμού που θα τους οδηγήσει σε πλατείες τάχα "αγανακτισμένων" αλλά στην ουσία φασιστών, ποντάρουν στην αφέλεια όσων δεν κατανοούν πως η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά,  εάν δεν ξεκόψει πλήρως από τις παλιές κακές της συνήθειες. 

Αυτά προς το παρόν και καλούμε όλες τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας να δώσουν βροντερό παρών και στις δύο εκδηλώσεις , έτσι ώστε να γίνει σαφές πως οι πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν τις ψήφους τους σε όσους μάλλον εξακολουθούν και έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: