ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανακοινώνουν υποψηφιότητες για δημοτικοί σύμβουλοι στον Βύρωνα με την παράταξη του προέδρου της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Μίλτου Μπαντή!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ανακοινώνουν υποψηφιότητες για δημοτικοί σύμβουλοι στον Βύρωνα με την παράταξη του προέδρου της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Μίλτου Μπαντή!

 



Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαμε πολλούς φίλους Βυρωνιώτες να ανακοινώνουν πως θα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ με την παράταξη "Μαζί για τον Βύρωνα" του τωρινού προέδρου της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα κ. Μίλτου Μπαντή! 

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ο κος Μπαντής θα πάρει στήριξη ή ακόμα και χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ! Και βέβαια η εύλογη απορία μας είναι εάν συμβαίνουν όλα αυτά ποιο το νόημα να παραμένει πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα ένας υποψήφιος δήμαρχος και τι κόστος θα έχει όλο αυτό στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές για το κόμμα της ΝΔ στον δήμο Βύρωνα. 

Να θυμίσουμε πως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 ο έτερος κεντροδεξιός υποψήφιος ο κος Χρήστος Γώγος είχε πάρει στον πρώτο γύρο ποσοστό 23,45% με δεύτερο το σημερινό Συριζαίο δήμαρχο κ. Άκη Κατωπόδη και τρίτο τον κ. Μίλτο Μπαντή με ποσοστό 18,69%. 

Πάνω από 1100 ψήφοι ήταν η διαφορά του πρώτου Γώγου με τον τρίτο Μπαντή και φανταζόμαστε πως στη ΝΔ θα πρέπει να εξηγήσουν τους λόγους που προκρίνεται για στήριξη ή χρίσμα ο τρίτος και όχι ο πρώτος! 

Στον δεύτερο γύρο είναι φανερό πως οι ψηφοφόροι του κ. Μπαντή δεν υπερψήφισαν όπως ήταν λογικό τον κ. Γώγω γιατί θα ήταν σήμερα δήμαρχος αλλά προτίμησαν ή την ΑΠΟΧΗ ή την ΥΠΕΡΨΞΗΦΙΣΗ ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ υποψηφίου δημάρχου! 

Με δεδομένο πως στις βουλευτικές εκλογές του 2019 η ΝΔ στον Βύρωνα ήρθε δεύτερο κόμμα με ποσοστό 34,12% με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ποσοστό 36,4% οι δύο κεντροδεξιοί υποψήφιοι τα πήγαν καλά αφού μαζί συγκέντρωσαν ένα 42,14% !

Εάν αναλογιστείτε τι έγινε στον δικό μας δήμο όπου και οι δύο μαζί έχασαν ένα 10% από τους ψηφοφόρους της ΝΔ καταλαβαίνετε πως εκεί τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα! Και μάλιστα εδώ η ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές είχε βγει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ! 

Στο Βύρωνα κάποιοι μαθαίνουμε πως ετοιμάζουν και τρίτη υποψηφιότητα από τον χώρο της κεντροδεξιάς και αναρωτιόμαστε πόσοι ακόμα δήμοι θα χαθούν και πόσες ακόμα ΔΕΞΙΕΣ ψήφοι όσο η ΝΔ δεν διαγράφει όσους εάν και ΔΕΞΙΟΙ το παίζουν "αντάρτες". 

Ευτυχώς για κάποιους δεν μένουμε Βύρωνα για να ασχοληθούμε με τα "κακώς κείμενα" και εκεί στον χώρο της κεντροδεξιάς πάντως με αυτά και με τα άλλα είναι πολύ πιθανόν πως η ΝΔ θα ηττηθεί στον συγκεκριμένο δήμο με διαφορά πέραν των 5 ποσοστιαίων μονάδων από το ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό θα συμβεί γιατί η αγανάκτηση είναι μεγάλη όχι τόσο για τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσο για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως επιτρέπει σε κομματικά της στελέχη να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αριστερά ψηφοδέλτια στις κάλπες που έρχονται! 

Το φαινόμενο πάνω από κόμματα και χρώματα οδηγεί και τον δικό μας δήμο σε μια ακόμη τετραετία της νυν διοίκησης αφού γνωρίζουμε πάνω από 5 κεντροδεξιούς που θα είναι ανάμεσα στους 87 που θα ανακοινώσει ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης ως υποψηφίους του δημοτικούς συμβούλους στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Δεν ξέρουμε γιατί δεν τα βρίσκουν Γώγος και Μπαντής φανταζόμαστε για τους ίδιους λόγους που δεν τα βρίσκουν Ευσταθίου και Αραμπατζής και έτσι σε κάθε περίπτωση πάμε παρακάτω αφού είναι εμφανές πως εμείς πάνω από κόμματα και χρώματα δεν είμαστε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από ένα κόμμα που ασκεί διοίκηση και έχει την ΕΞΟΥΣΙΑ να επιλέγει ποιον από τα στελέχη του θέλει ΔΗΜΑΡΧΟ για μια πόλη και να εξηγεί και το ΓΙΑΤΙ!

Αυτά και καλή νέα θητεία στον κ. Κατωπόδη που παίζει ΠΑΝΤΟΥ με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - ΠΑΣΟΚΟΥΣ και κάποιους που το παίζουν ΔΕΞΙΟΙ και ίσως είναι και ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ να δηλώνουν στον Βύρωνα πως δεν τους ενδιαφέρουν τα χρίσματα του κόμματος αυτοί επιλέγουν με βάση την "αγάπη" τους για την πόλη και βρήκαν ικανό τον κ. Κατωπόδη και "άχρηστους" τους Γώγω και Μπαντή! 

Έτσι η Νέα Εποχή για τον Βύρωνα δεν βλέπουμε να έρχεται για ακόμα μια φορά αφού το κόμμα γέμισε Μπαντήδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: