ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ενωμένοι Μπορούμε" όπως δεν μπορέσαμε την περίοδο 2006-2010 όταν τιμούσαμε τον κομμουνιστή δήμαρχο και εγκαινιάζαμε το Μουσείο Εθνικού Διχασμού!

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

"Ενωμένοι Μπορούμε" όπως δεν μπορέσαμε την περίοδο 2006-2010 όταν τιμούσαμε τον κομμουνιστή δήμαρχο και εγκαινιάζαμε το Μουσείο Εθνικού Διχασμού!

 


Το παραμύθι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πόλης έχει ξεφτίσει εδώ και πολλά χρόνια και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ οδήγησε στην διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη όπου δύο πρώην δήμαρχοι ένας κεντροαριστερός και ένας κεντροδεξιός ένωσαν δυνάμεις για να φέρουν το "νέο" που αποδείχθηκε περισσότερο αναποτελεσματικό ακόμα και από τον σπουδασμένο στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Στην πόλη τιμούμε διαχρονικά όσους την κατέστρεψαν με τις εμμονές και τις ιδεοληψίες τους και ερχόμαστε πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές να πούμε στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης πως οι παλιοί δεν τα πήγαν καλά και πως θα τα πάει αυτός που έκανε συνέντευξη με όποια δεν νιώθει ντροπή να τιμά τους αγώνες της ΕΠΟΝ και των αγωνιστών της που πάλεψαν και ευτυχώς ηττήθηκαν για να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Επονίτες γνωστοί "υπερπατριώτες" από τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ της πόλης μας μέχρι τον Μίκη Θεοδωράκη που πρέσβευε Καραμανλής ή τανκ! Τελικά ήρθε ο εθνάρχης και νομιμοποίησε όσους έτσι και αλλιώς δεν επέτρεψαν ποτέ στους συμμάχους μας να νιώσουν πως η χώρα στην οποία γεννήθηκε ο δυτικός πολιτισμός στέκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Και ενώ οι "ψεκασμένοι" αναμένουν από τις κάλπες να δικαιώσουν τις ιδεοληψίες τους και να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες ανάλογες της περιόδου του 2015 τα εδώ κεντροδεξιά στελέχη συναγωνίζονται το ποιος θα τιμήσει πιο πολύ αυτούς που μαζί με τον "δεξιό" και "πατριώτη" Καμμένο συνωστίζονταν στις πλατείες της αγανάκτησης διεκδικώντας τις ψήφους ορθοδοξοταλιμπάν , συνωμοσιολόγων και "Κολοκοτρώνηδων" που φώναζαν μαζί με τους Χρυσαυγίτες "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους". 

Αγνοώντας προφανώς πως ο ήρωας της ελληνικής επανάστασης πέθανε ως υπασπιστής του Γερμανού βασιλιά Όθωνα και ποντάροντας στο γεγονός πως η Ιστορία μας διδάσκεται από δασκάλους και καθηγητές που δεν έχουν αξιολογηθεί κάτι που συμβαίνει με όλο το επιστημονικό προσωπικό της χώρας που έχει δώσει δείγματα για την "εξυπνάδα" της Φυλής που έχει σπουδαίους δημοσιογράφους, επιστήμονες, κ.ο.κ αλλά μια χούφτα πολιτικών και η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν την αφήνει να "μεγαλουργήσει". 

Ο Μεγαλοϊδεατισμός και το χαϊδεμα αυτιών σήμερα οδηγεί την χώρα σε γραφικές συγκεντρώσεις "ψεκασμένων" και αύριο με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε νέες Μικρασιατικές καταστροφές αφού όλο και κάποιος νέος Βενιζέλος θα βρεθεί για να μας οδηγήσει σε νέες 'λαμπρές" σελίδες Ιστορίας λίγο πριν υπογράψει ταπεινωτικές συμφωνίες για την χώρα υπό το βάρος στρατιωτικών ηττών για τις οποίες πανηγυρίζουν δικαίως οι γείτονές μας. 

Γιατί και αυτοί πατρίδα αγαπάνε και εθνικιστές δηλώνουν και σήμερα καλούνται να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για να γίνουν περισσότερο δυνατοί και περισσότερο δυτικοί την στιγμή που εμείς εδώ προσπαθούμε να αναστήσουμε φαντάσματα της Ανατολής και συνεχίζουμε να μαγευόμαστε μα τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της. 

Τα πράγματα είναι απλά και ο λαός δεν θα σώσει τον λαό σε καμία περίπτωση γιατί οι λαοί δεν είναι αμέτοχοι ευθυνών και γιατί η Ιστορία γράφετε από τους ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι από "ψεκασμένους". 

Αναμένουμε λοιπόν από όσους μας χαρακτήρισαν υπερβολικούς για την αντίδρασή μας για επιλογές για εμάς λανθασμένες να μας παρακολουθήσουν και προεκλογικά όταν θα ζητούν την ψήφο σας για να σας σώσουν όσοι καιροσκοπικά και χωρίς ΑΙΔΩ προσπαθούν να βγάλουν εμάς "τρελούς" και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι τους γράφουμε για πράγματα που βιώνουν και βλέπουν καθημερινά με ελάχιστους να μην ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Δεν θα εξηγήσουμε τι σημαίνει το επώνυμο της κυρίας για την πόλη μας ούτε φυσικά θα μπούμε σε αντιπαράθεση μαζί της αφού οι επιλογές της είναι σε όλες και όλους γνωστές. Εμείς τα βάζουμε πάντα με όσους θεωρούσαμε πως τουλάχιστον θα κατανοούσαν πως εμείς δεν είμαστε ΚΚΕ να πουλάμε "επαναστάσεις" βολεμένοι στο σύστημα που τάχα κάποτε θα ανατρέψουμε αλλά υπερασπιστές του μοναδικού συστήματος που μας επιτρέπει να εκφράζουμε τις απόψεις μας ΔΗΜΟΣΙΑ με μόνο φόβο μήπως τα προνόμια της Αστικής μας Δημοκρατίας τα εκμεταλλευθούν οι δολοφόνοι του Γκιόλια , του Καραϊβάζ και όσων "πολεμούν" και αυτοί την Νέα Τάξη Πραγμάτων γιατί δικαιολογημένα τους θεωρεί αναλώσιμους.  

 Δεν έχει λόγους η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να αυτοεξεφτελίζεται στηρίζοντας όσους έως χθες καταδίκαζε ΔΗΜΟΣΙΑ. Άλλωστε κατανοεί πως τα παραμύθια της πλέον δεν έχουν δράκο,  και έχει αποδεχθεί τελεσίδικα το παρακάτω τραγούδι κάθε φορά που δείχνει πως φλερτάρει  με την πιο χυδαία μορφή καπιταλισμού που εκπροσωπούν στην πόλη μας "Οι Ηλιουπολίτισσες".  

Δεν υπάρχουν σχόλια: