ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είμαστε αρκετά "τρελοί" , δεν θα μας παραμυθιάσουν πως αυτοί δεν κάνουν και κάνουν όσοι διαχρονικά μετράνε ΜΟΝΟ αποτυχίες και ήττες!

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Είμαστε αρκετά "τρελοί" , δεν θα μας παραμυθιάσουν πως αυτοί δεν κάνουν και κάνουν όσοι διαχρονικά μετράνε ΜΟΝΟ αποτυχίες και ήττες!


Μια πλειάδα  υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της "Φωτεινής πόλης"  αφιερωμένη κυρίως σε κάποιους κεντροδεξιούς που αναρωτιούνται μα  με ποιους θα διοικήσει ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου;

Κανέναν δεν γνωρίζουμε προσωπικά 1-2 φορές έχουμε πιει καφέ με τον κ. Βαγγέλη Κεφαλά και γνωρίζουμε μόνο τον πατέρα του κ. Χρήστου  Μάνου (ΛΟΥΚΟΥΜΟΣ) και όχι τον ίδιο , ενώ δεν γνωρίζουμε καμία από τις κυρίες παρά μόνο διαβάζουμε τα σύντομα βιογραφικά τους , και κυρίως αναζητούμε πληροφορίες αφού εμείς κυρίως με "χτυπήματα" κινούμαστε σε κάθε προεκλογική περίοδο σας λέμε δηλαδή ποιοι κατά την δική μας άποψη δεν πρέπει να βγούνε! 

Το 2019 σας λέγαμε πως κέρδισε η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Εάν και η νυν διοίκηση τα πήγε καλύτερα από ό,τι φανταζόμασταν (για τόσο χάλια τους βλέπαμε,  και τους βλέπουμε) μας ενοχλεί να ακούμε ανοησίες ιδίως από κεντροδεξιούς με ποιους θα διοικήσει εάν αύριο βγει δήμαρχος της πόλης μας ο κος Ευαγγέλου. 







Μαζί του κατεβαίνει και ο φίλος και καλός αυτοδιοικητικός κος Μαρίνος Μπασούρης ενώ για όποιον θέλει "τρανταχτά" ονόματα να του θυμίσουμε πως πολλούς από τους σημερινούς Αντιδημάρχους δεν τους γνωρίζαμε καν πριν ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλους τους παρουσιάσει ως την ομάδα του που θα άλλαζε την πόλη. Και καλά που δεν τους γνωρίζαμε εμείς αλλά δεν είχαν κάνει και κάτι σημαντικό στον τομέα εργασίας τους ενώ κάποιοι ήταν και παραμένουν "παιδιά του κομματικού σωλήνα" και καλούνται να επιλύσουν προβλήματα που οι ίδιοι δεν αντιμετώπισαν ποτέ! 

Εμείς τον κ. Ευαγγέλου δεν θα τον ψηφίσουμε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ( γιατί κινούμαστε με βάση μια 'λογική" που δεν μας προσφέρει απολύτως τίποτα , και μάλλον αναζητούμε μια ΔΕΞΙΑ που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει) όμως εάν περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κάνοντας την μεγάλη έκπληξη σίγουρα θα είμαστε από αυτούς που θα το προτιμούσαν στη θέση του δημάρχου αντί του κ. Χατζηδάκη. 

Και θα τον ψηφίσουμε και θα τον στηρίξουμε καλώντας τους επικεφαλής των τριών κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων να πράξουν το ίδιο και να μην νίψουν τα χείρας τους ως Πόντιοι Πιλάτοι όπως έπραξαν το 2019 και μας βγήκε Γιώργος Χατζηδάκης. 

Όσοι κεντροδεξιοί δεν συμμετείχαν σε εκείνες τις εκλογές βγήκαν και ΔΗΜΟΣΙΑ και τον στήριξαν γιατί για εμάς ΔΗΜΟΣΙΑ πρέπει να γίνονται αυτά άλλωστε καλά με όλες και όλους δεν μπορείς να τα έχεις. 

Και εμείς θα στεναχωρήσουμε πολλούς με αυτή μας την ανάρτηση αλλά την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ που πάντα επιβεβαιώνεται δεν την αφήνουμε για εμάς. Μας "εκθέτουμε" ΔΗΜΟΣΙΑ και για τον λόγο αυτό έχουμε αποκτήσει φανατικούς εχθρούς αλλά και φίλους! 

Με θεωρίες συνωμοσίας και με χαρακτηρισμούς που έχουμε ξανακούσει και στο παρελθόν όταν ο "αδύναμος" και "άσχετος" για αυτούς Βασίλης Βαλασόπουλος μας κέρδισε το 2010 θεωρούμε πιθανό ένας με λιγότερο αυτοδιοικητική πείρα να θριαμβεύσει αφού κάποιοι αποφάσισαν πως αφού δεν μπορούμε ούτε καν με δύο κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους να περάσουμε στο δεύτερο γύρο να κατεβάσουμε και έναν τρίτο! 

Είναι φανερό στους αναγνώστες μας πως το ιστολόγιο αυτό αφού μπήκε στο τρυπάκι να υπηρετεί συγκεκριμένη ΔΕΞΙΑ ατζέντα δεν μπορεί να στηρίζει οτιδήποτε άλλο που να μην την υιοθετεί! 

Και βέβαια ξεκάθαρα σας γράψαμε πως την δική μας ΑΝΤΖΕΝΤΑ δεν την υιοθετεί ούτε στο ελάχιστο καμία από τις υπάρχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις αλλά ούτε αυτή που διοίκησε το δήμο μας την περίοδο 2006-2010 για λόγους που κατανοούμε αλλά δεν ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. 

Άρα καλό θα ήταν να μην προκαλούν την τύχη τους να κοιτάνε τους δικούς τους υποψήφιους που είχαν βγει πρώτοι να κράξουν αυτό το ιστολόγιο και τον δημιουργό του υιοθετώντας ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ , ας πάρουν επιτέλους θέση για τον καιροσκόπο ιερέα της Αγίας Μαρίνας και για στελέχη τους που τιμούν τους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε μια περίοδο που αυτές έχουν καταρρεύσει και ας μην ακούμε ανοησίες ποιος είναι ο Διαμαντής, ο τάδε και ο δείνα. Μια χαρά βλέπουν ποιος είναι αλλά προτιμούν και μας το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν την κα Διαμαντή και όχι ανθρώπους ικανούς και τεχνοκράτες που θα βοηθήσουν την πόλη αφού έχουν μάθει πως λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν! 

Εμάς αντίπαλός μας είναι η νυν διοίκηση και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ με την δεύτερη μην τα βάζετε αφήστε τους χαλαρούς για να σας εκθέτουν καθημερινά και όταν με το καλό γίνετε και πάλι διοίκηση αλλά όχι και ποιους έχει μαζέψει ο κος Ευαγγέλου πάει πολύ εάν θυμηθούμε ποιοι διατέλεσαν διαχρονικά Αντιδήμαρχοι στην πόλη μας και πως ένας δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ έγινε έμμισθος σύμβουλος μιας διοίκησης. Τι άραγε σας συμβούλευε πως θα απαξιώσετε τα ΜΜΕ που δεν είχαν και πολλές επιλογές μετά την πτώση της "Εθνοσωτηρίου" παρά να την κράξουν για τα αποδεδειγμένα εγκλήματά της;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: