ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΝΑΚ : Πόσο καιροσκοπισμό να αντέξουμε και εμείς οι κεντροδεξιοί αυτής της πόλης; - Το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να μην είναι εδώ ενωμένο δυνατό αλλά το παλεύει να εκλέξει και πάλι δήμαρχο εάν και μονοψήφιο στο δήμο μας !

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΕΝΑΚ : Πόσο καιροσκοπισμό να αντέξουμε και εμείς οι κεντροδεξιοί αυτής της πόλης; - Το ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να μην είναι εδώ ενωμένο δυνατό αλλά το παλεύει να εκλέξει και πάλι δήμαρχο εάν και μονοψήφιο στο δήμο μας !

Το ΕΝΑΚ είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ! σύμφωνα με τον επικεφαλής τους κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο αλλά στις τοπικές εκλογές είναι πάνω από χρώματα και κόμματα ,και έχουν σήμα την ΚΟΥΤΑΛΑ!  Το δεύτερο δεν το είπε φυσικά αλλά το αντιλαμβάνονται καλά όσοι παρακολουθούν την πορεία του και για εμάς ήταν ένα από τα σοβαρότερα βαρίδια της νυν διοίκησης! 

Η συμμετοχή στο ΕΝΑΚ (σας ενημερώνει ο κος Πανταζόπουλος)   προϋποθέτει να έχεις θετική ενέργεια , και σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ! ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης είναι ευφυής , εργατικός και οργανωτικός! Δεν μοιράζεται τις σκέψεις του ( μάλλον φοβάται μην του τις κλέψουν) και έχει προσήλωση στους στόχους του. 

Τον κ. Πανταζόπουλο τον έχει εντυπωσιάσει η πορεία της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" αφού δημιούργησαν κατά αυτόν μια όαση αισιοδοξίας ! Για τον καιροσκοπισμό τους δεν είπε κουβέντα , αφού άλλωστε είναι ΚΟΙΝΟΣ! 

Και οι δύο συνεργούν με την διοίκηση σπαταλώντας τα λεφτά σας , και αύριο θα σας πουν και μαλάκες που ψηφίσατε αυτούς που εκείνοι σας υπέδειξαν. 

Ποιοι αποτελούν το ΕΝΑΚ Τσάκωνας , Σταύρος Γεωργάκης , Πούλος, Μπενάς, κ.ο.κ τα γνωρίζετε,  αυτό που μάλλον δεν γνωρίζατε ήταν πως οι "γκρίνιες" είναι για το θεαθήναι σαν τις φωνές των "Οι Ηλιουπολίτισσες" που έβριζαν τον νυν δήμαρχο και σήμερα φωτογραφίζονται μαζί του. Εμείς τα έχουμε όλα κρατήσει και θα τα παίξουμε και προεκλογικά αφού τέτοιοι είμαστε! 

Επειδή μας είπαν να γράφουμε μικρά κείμενα για να μην είναι ακαταλαβίστικα ( βασικά δεν τους συμφέρουν οι αλήθειες,  όχι πως δεν καταλαβαίνουν τα λαμόγια) σε απλά και κυρίως σύντομα ελληνικά ο κος Πανταζόπουλος παραμένει μαζί  την παράταξή του στηρίζοντας μια από τις πλέον αποτυχημένες διοικήσεις του δήμου Ηλιούπολης,  και έχει καλά λόγια για όλες και όλους. 

Δεν ρώτησε και η Γωγώ για άλλα πρόσωπα της πόλης κολλημένη και αυτή με τον δήμαρχο και την διοίκηση για να πάρει τις ίδιες "διπλωματικές απαντήσεις" όμοιες με εκείνες που δίνει και η ίδια δικαιολογώντας τον εαυτό της για τις αυταπάτες της. Βγήκε να γράψει πως την ενοχλεί και που έβριζαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ τον Μητσοτάκη θεωρώντας προφανώς πως η ίδια έχει ξεφύγει από αυτό. Θα της παίξουμε και αυτηνής τι έγραφε για τον πρωθυπουργό αφού μια αμνησία λόγω ηλικίας την έχει. 

Χαρακτηριστικό του καιροσκοπισμού της παράταξης των "ΠΑΣΟΚΩΝ" του 8% στον δήμο μας , είναι πως θεωρούν επίτευγμά του ς πως συνέβαλαν τα μέγιστα στην "αλλαγή" που πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας το 2019 με την εκλογή Χατζηδάκη , και έτσι όσοι είχαν αυταπάτες πως θα μπορούσε να ξεκολλήσει ένας ΠΑΣΟΚΟΣ παλιάς κοπής από την καρέκλα μάλλον ατύχησαν. 

  Αλλαγή ανάλογη με αυτή του 1981 που η χώρα μας έφυγε από το ΝΑΤΟ και την τότε ΕΟΚ αμέσως μόλις οι πεινάλες πήραν θέση ευθύνης. Τι δεν το θυμάστε πως έτριξε τα δόντια των Αμερικανών ο Ανδρέας Παπανδρέου και πως την επόμενη κιόλας μέρα έφυγαν οι ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ; 

Εάν δεν τον θυμάστε τότε δεν βλέπετε πράσινα όνειρα και δεν ήσασταν από αυτούς που βρέθηκαν με βίλες και κότερα εξαιτίας της χαμηλής νοημοσύνης που είχαν και έχουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που βγήκαν διαδικτυακά να κράξουν τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επειδή μάλλον μας θεωρούν ηλίθιους να μην καταλαβαίνουμε πως αυτός τουλάχιστον δεν έκλεψε όπως συνεχίζουν και κλέβουν όσοι έχουν στο κόμμα τους Τσοχατζόπουλους , Μαντέληδες , και τώρα την κα Καϊλή που προσπαθεί και αυτή μας πείσει πως έγινε στόχος για τις πολιτικές της πεποιθήσεις και όχι επειδή έβαλε το χέρι στο μέλι. 

Η Διαφθορά θα πουν και δίκιο έχουν πως δεν έχει χρώμα και κόμμα . Όμως το ΠΑΣΟΚ την καθιέρωσε ως επάγγελμα και εισήγαγε στον πολιτικό βίο την αμφισβήτηση των ΜΜΕ πολύ πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και μας μιλήσει μαζί με τους κάθε λογής Κασιδιάρηδες για τα δήθεν συστημικά ΜΜΕ. 

Ποια συστημικά αυτά που έδιναν διαφορά  ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ 8,5% και τελικά ήταν 20%! 

Περαστικά σε Μπενάδες και λοιπούς εντεταλμένους συμβούλους του δημάρχου και μπράβο μόνο σε όσους έφυγαν "ΝΩΡΙΣ" από το ΕΝΑΚ καταλαβαίνοντας  τον τυχοδιωκτισμό του . 

Το ΕΝΑΚ "άφησε τα χνάρια του" στη διοίκηση Χατζηδάκη. Έχει τον κ. Γιάννη Πούλο και τον κ. Σταύρο Γεωργάκη ως Αντιδημάρχους στη διοίκηση και ετοιμάζεται ( κανέναν δεν αφορά μια παράταξη με μονοψήφιο ποσοστό) να σας εξηγήσει για ποιους λόγους θα στηρίξει εκ νέου την νυν  διοίκηση. 

Για όσους τρώνε ακόμα παπά πως ο ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων ραντεβού τον Οκτώβριο στις κάλπες όταν κεντροδεξιός δήμαρχος θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μετά το μακρινό 2010 και αυτό δεν αρέσει σε όσους θεωρούν λογικό να παραμείνει δήμαρχος ο κος Γιώργος Χατζηδάκης για να έχουν αυτοί καρέκλες και να πετάνε τα χρήματα μας σε ανούσιες εκδηλώσεις. 

Βιαζόμαστε θα πουν κάποιες και κάποιοι . Όχι θα πούμε εμείς απλώς βαρεθήκαμε από Πασόκους που ήταν και παραμένουν απείρως πιο "ψεκασμένοι" από τους Συριζαίους να μας αναλύσουν πως οι κομματικές ταυτότητες παύουν όταν μπαίνεις μέσα στο δημαρχείο ή είσαι μέσα στην πόλη . 

Επειδή εμάς τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για αριστερές πόλεις δεν μας αρέσουν μην τολμήσει και πάρει κανέναν από δαύτους ο κ. Δημήτρης Ευαγγέλου στα ψηφοδέλτιά του γιατί προφανέστατα και καλώς ο σανός αλλά προτιμούμε τους Πασόκους του Ψυρρόπουλου από όσους δεν τους άρεσε λέει ο Βασίλης Βαλασόπουλος και η επιλογή του κόμματος και έκαναν "αντάρτικο" για να μας φορτώσουν τον Χατζηδάκη. 

Όσο για το οδοιπορικό του τάχα Δημοκρατικού Στρατού Πελοποννήσου που ετοιμάζεται να αποτυπώσει ο δάσκαλος σε βιβλίο να του επιστήσουμε την προσοχή πως τέτοιο σανό δεν τρώνε παρά μόνο  όσοι "κοιμούνται" ήδη σε νεκροταφεία. 

Η Ιστορία γράφετε από τους νικητές , οι κατσαπλιάδες αυτοί πολέμησαν για να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ . Ευτυχώς για την πατρίδα μας ηττήθηκαν και όσοι τους αναγνώρισαν ως τάχα "εθνική" αντίσταση πήγαν στο 11% στην πόλη μας είναι σε μονοψήφιο ποσοστό και έρχονται και δεύτερες κάλπες όπου ακόμα και ΗΛΙΘΙΟΣ να είναι κάποιος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ θα αντιληφθεί ποιοι οδήγησαν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε αυτή την ταπεινωτική ήττα. 

Εκτός και ευελπιστούν πως τώρα που δεν βγάζουν ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για Ε.Ε και ΝΑΤΟ ξέχασαν οι πολλοί τις μαλακίες που έλεγαν για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες και που απαξίωσαν κάθε αγώνα αυτών που τάχα τίμησαν γιατί δεν γίνεται να είσαι ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και να τιμάς τάχα όσους σφαγιάστηκαν από τους Έλληνες Εθνικιστές και του συμμάχους τους. 

Δεν ξέρουμε εάν στον επόμενο αιώνα θα "δικαιωθούν" οι αγώνες του Άρη Βελουχιώτη και των "συντρόφων" τους το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να τιμάς κάποιον έχοντας ως συμμάχους τους δολοφόνους του. 

Αυτά και επειδή είχαν αυταπάτες για την καιροσκοπική στάση του ΕΝΑΚ πολλοί σε αυτή την πόλη η συνέντευξη αυτή βοήθησε να πάψουν να τις έχουν. 

Πολλά γράψαμε και επειδή οι "αγωνιστές" της πόλης με δυσκολία καταλαβαίνουν ακόμα και τα βασικά το σταματάμε εδώ,  μη ασχολούμενοι με ένα ΕΝΑΚ που πλέον δεν υπάρχει. Υπάρχει ως πολτός στις επιδιώξεις του νυν δημάρχου και η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του είναι δύο θέσεις αντιδημάρχων ένας επόμενος γενικός γραμματέας του δήμου που εάν εκλεγούν θα είναι ο κος Πανταζόπουλος και μερικοί εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Κάποιες και κάποιοι συμβασιούχοι σε καθαριότητα και ΝΠΔΔ του δήμου μας , με τον ΠΑΟΔΗΛ να έχει ξεπεράσει τις δικές μας αντοχές και με μια αντιπολίτευση που δεν μπορεί να συνεννοηθεί στο πως θα κινηθεί ώστε να αλλάξει αυτή η διοίκηση με μία ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ. 

ΕΝΑΚ - ΤΕΛΟΣ λοιπόν για όσους τουλάχιστον το φαντάζοντας ως τον μεγάλο ανατροπέα της διοίκησης Χατζηδάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: