ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θετικά υποδέχθηκαν οι συνδημότες μας την παραίτηση του κ. Γιάννη Πούλου από την θέση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Δημότη

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Θετικά υποδέχθηκαν οι συνδημότες μας την παραίτηση του κ. Γιάννη Πούλου από την θέση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Δημότη



 Με ανακούφιση δέχθηκαν οι συνδημότες μας την παραίτηση του κ. Γιάννη Πούλου από την θέση Αντιδημάρχου. 

Ο αρνητικός σχολιασμός για τις μέρες που ήταν Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την αρχή της θητείας Χατζηδάκη,  ακόμα και στην προσωπική του σελίδα στο facebook δεν πέρασε σε εμάς απαρατήρητος. Δεν συμφωνούμε με τέτοιου είδους σχολιασμό στο προσωπικό του προφίλ ,  αφού δεν έχει καμία αξία. Τα πολιτικά πρόσωπα ακόμα και τα αυτοδιοικητικά κρίνονται στις κάλπες.  Έτσι εάν κάποιος θεωρεί πως ένας Αντιδήμαρχος δεν επιτέλεσε τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν με επάρκεια , απλώς δεν τον  ξαναψηφίζει. 

Η ψήφος είναι  το μοναδικό "όπλο" μας και με δεδομένο πως ο κος Πούλος είχε έρθει τρίτος σε σειρά κατάταξης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του νυν δημάρχου μιλάμε για απώλεια που θα πρέπει να καλυφθεί από την παρούσα διοίκηση στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Εκτός και πιστεύουν πως είχε ήδη φθαρεί και δεν θα συγκεντρώσει ικανό αριθμό ψήφων που θα τους δημιουργήσει πρόβλημα. 

Συγχαρητήρια για την παραίτησή του απέσπασε από τον Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας Σεραφείμ Δημητρίου και οι φίλοι του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ βρήκαν ευκαιρία να εξάρουν το ήθος και την εντιμότητά του. 

Όλοι αυτοί βέβαια έχουν τους δικούς τους κώδικες ηθικής και αναμένουν από τις κάλπες που θα στηθούν στις 25 Ιουνίου "νεκρανάσταση"  ενός Κινήματος που διέλυσε οικονομικά και ηθικά την ελληνική κοινωνία οδηγώντας σε ποσοστό συντριπτικό ( αφού κυβέρνησε τα περισσότερα χρόνια από την μεταπολίτευση έως σήμερα ) την χώρα μας σε χρεοκοπία. 

Το 8,5% που έχει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο δήμο μας,  "βαρίδι" αποτελεί για την εκάστοτε δημοτική παράταξη αφού και ο δήμος μας έχει καταλήξει σε αυτή στην κατάσταση που είναι εξαιτίας κομμουνιστών και Πασόκων. 

 Τα 16 χρόνια του Θεόδωρου Γεωργάκη και τα 9 του Βαλασόπουλου με τον δεύτερο να φωνάζει για τα "χάλια" που παρέλαβε και τον πρώτο να μην αναδεικνύει ποτέ το χάος που παρέλαβε ως δήμαρχος από τον προκάτοχό του  κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. 

Σίγουρα ο κος Πούλος θα βρει παράταξη να τον φιλοξενήσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές , δεν θα έχει θέμα σε αυτό,  αλλά δύσκολα θα πείσει όπως και οι υπόλοιποι του ΕΝΑΚ πως αντιλήφθηκαν πως το πράγμα δεν πάει καλά,  τέσσερις μόλις  μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Το να τους παρέσυραν τα τοπικά ΜΜΕ δεν παίζει τα περισσότερα άσκησαν σκληρή κριτική στη διοίκηση και βγάζουμε έξω εμάς που σας είχαμε ενημερώσει πως έρχεται η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. 

Για εμάς και το ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ για πολλοστή φορά η διοίκηση Χατζηδάκη με το δυναμικό που είχε πριν τις συνεργασίες ΠΗΓΕ καλύτερα από όσο εμείς φανταζόμασταν. 

Η πολυδιάσπαση λοιπόν  συνεχίζεται και ίσως για ακόμη μια φορά οι "παρέες" γράψουν Ιστορία και στις κάλπες του Οκτωβρίου,  αφού εμείς καμία ιδεολογική συνοχή δεν βρίσκουμε στις δημοτικές παρατάξεις της πόλης και όχι μόνο,  κάτι που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε περαιτέρω απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Κανείς ή ελάχιστοι πιστεύουν στις συνεργασίες χωρίς ιδεολογικό μπούσουλα σε μια κοινωνία που καιρό τώρα γέρνει προς τα ΔΕΞΙΑ! 

Δεν ήμασταν ψηφοφόροι του κ. Πούλου και σίγουρα δεν θα είμαστε και στο μέλλον , αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλει να ενημερώσει αυτούς που τον ψήφισαν το 2019 σε ποια θέματα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ και οδηγήθηκε σε παραίτηση. 


Όχι πως τους νοιάζει και πολύ αφού η τοπική κοινωνία μας αδυνατεί εδώ και δεκαετίες να ξεχωρίσει τα χρώματα και ασκείται σε μια κριτική χωρίς ουσία για εμάς,  αφού λύσεις δεν προτείνει , δεν συμμετέχει ενεργά στις παρατάξεις τις οποίες κάθε φορά επιλέγει , και εάν αυτό το πράξει το κάνει μόνο για να ζητήσει κανένα ρουσφέτι. 

Εμείς μια φάρσα όπως το 2019 βλέπουμε να επαναλαμβάνετε και στις κάλπες του Οκτωβρίου το φωνάζουμε πολλούς μήνες πριν και οι ευθύνες είναι τεράστιες σε όσους δεν τους φτάνει το 37% της ΝΔ στην πόλη αλλά αναζητούν "κάλπικους" Μεσσίες! 

Η λύση θα έρθει από τα δεξιά ή δεν θα έρθει καθόλου.  Μην διαβάζουμε χαζομάρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τραγική σημερινή  εικόνα της πόλης μας εκτός και ήρθαν χθες σε μια πόλη που αγόρασε τους πρώτους κάδους απορριμμάτων την δεκαετία του 1990! 

Και στον τομέα της καθαριότητας και του Πρασίνου τα πράγματα δεν άλλαξαν προς το χειρότερο και ίσως βοήθησαν και οι προσθήκες σε προσωπικό συμβασιούχων πάντως και με Βαλασόπουλο και με Χατζηδάκη βρωμάμε ως πόλη. 

Το καλό της πόλης λοιπόν  δεν μπορεί να υπάρξει ,  όσο αποκρύπτουμε την Ιστορία της που είναι γεμάτη μαύρες σελίδες για τις οποίες κάποιοι έχουν το θράσος να πανηγυρίζουν! 

Επειδή μεσολαβούν εθνικές εκλογές και στόχος για εμάς είναι το 37%  της ΝΔ να γίνει 40% ή και παραπάνω εάν αυτό είναι εφικτό (και είναι)  αφήνουμε για μετά τις αναλύσεις για την παραίτηση αυτή. 


Ως τοπικό ΜΜΕ την κρίνουμε θετική αφού απαλλαγήκαμε από έναν κακό Αντιδήμαρχο. Ποιος θα τον αντικαταστήσει για να σας εξυπηρετεί,  θα μάθουμε τις επόμενες μέρες από την δημοτική αρχή. 

Όπως  θα μάθουμε με ποια παράταξη θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Πούλος , από τον ίδιο . 

Το να σας γράψουμε εμείς από τώρα που θα πάει δεν θα το κάνουμε , απλώς θα γράψουμε πως σίγουρα η παράταξη που θα τον δεχθεί θα φέρει μια έντονη πράσινη στάμπα η οποία εμάς είναι λόγος να τους έχουμε απέναντι! 

"Όσοι πέσατε από τα σύννεφα" μάλλον δεν διαβάζετε τα τοπικά ΜΜΕ που είχαν εδώ και καιρό επισημάνει μια "γκρίνια " από μέλη του ΕΝΑΚ , με τον επικεφαλής της όμως πριν μερικές μέρες να εκθειάζει τον νυν  δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη  για την εργατικότητά του . 

Μάλλον οι άλλοι δεν δουλεύουν,  εάν πιστέψουμε τον κ. Πανταζόπουλο και τον εκθέτουν! 

Βασικά αυτός που δεν σας λέει κανείς είναι πως οι εργαζόμενοι του δήμου μας δεν αλλάζουν ρυθμούς στο χώρο εργασίας τους , και για εμάς είναι δεδομένο πως ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ δεν θα πετύχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ σε δομές όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ , εάν δεν τις ιδιωτικοποιήσει. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: