ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Το επαινετικό σχόλιο του βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνου για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας έκανε ως ανάρτηση στο ιστολόγιό μας πολλαπλάσιες επισκέψεις από ό,τι οι δύο αναρτήσεις για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Γιάννη Πούλου. Το γεγονός μας αποθάρρυνε στο να γράφαμε σήμερα για δύο δημόσιες διαφοροποιήσεις του κ. Πούλου με αποφάσεις της νυν διοίκησης που και τότε μόνο εμείς είχαμε αναδείξει μέσα από εδώ αφού μάλλον θα τις διαβάζαμε μόνοι μας. Οι πολλοί ακολουθούν το ρεύμα και στην πόλη μας όσο και εάν δεν το αντιλαμβάνονται κάποιοι δεν ευνοεί τις αλλαγές. Σε μια πόλη που η εξαγορά συνειδήσεων είναι θέμα καλής τιμής μάλλον το να ασχολούμαστε να σας υποδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ είναι χάσιμο χρόνου! 

  • Όλοι οι σχεδόν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων  θα ήθελαν τον κ. Γιάννη Πούλο και τις 753 ψήφους που πήρε στην δική τους παράταξη. Οι περισσότεροι έχουν φωτογραφηθεί με τον πατέρα Σεραφείμ Δημητρίου και δεν ενοχλούνται με τις ύβρεις του κατά της κυβέρνησης , τον Ορθοδοξοταλιμπάν λόγο του και κυρίως με δράσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα ποιμαντικά του καθήκοντα. Όχι πως τον ακούνε και πολύ τα "πρόβατα" Μητσοτάκη πήγαν και ψήφισαν και στο δήμο μας κατά χιλιάδες δεν πείστηκαν πως είναι διώκτης της Θρησκείας μας ή δεν πιστεύουν και πολύ στην ακραία και ρατσιστική εκδοχή του Ορθόδοξου δόγματος που πρεσβεύει ο Αρχιμανδρίτης.

  • Στις 7 το απόγευμα προεκλογική συγκέντρωση στο Αναψυκτήριο της πόλης μας (Δημήτρης Κιντής)  έχει ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος. 


  • Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης θεωρούν λογικό ο δήμος να επιδοτεί με δικά σας χρήματα όσους έχουν κάνει την φιλανθρωπία μεροκάματα! Πάνω από 36 τα σωματεία της πόλης που χρηματοδοτούνται σε πολλά έχουν παραχωρηθεί δημόσιοι χώροι ως γραφεία έναν ολόκληρο στρατό τέτοιων συντηρεί η νυν διοίκηση και όταν θα αλλάξει σε πέντε χρόνια θα καταλάβουν πως πολλά από αυτά τα προνόμια που απολαμβάνουν σήμερα θα κοπούν γιατί δεν θα υπάρχουν  χρήματα. Τότε όπως συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων πολλές από αυτές τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δηλώνουν ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ θα κλείσουν όπως έχουν κλείσει δεκάδες ΜΚΟ που πρόσφεραν σε πρόσφυγες και μετανάστες όταν η ροή του χρήματος ήταν αρκετοί για να καλύψει τις δικές τους ανάγκες. Εάν μια ομάδα στο facebook μαζεύει πάνω από από 10.000 ευρώ τον χρόνο για να στειρώνει γάτες και σκύλους και εκείνοι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 30.000 για να "βοηθήσουν" όσους έτσι και αλλιώς το κράτος είναι υποχρεωμένο να βοηθά τότε έχουμε αποτύχει ως κοινωνία εμείς και ως σωματείο εκείνοι!  Ο κρατισμός των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης αφού θεωρούν λογικό πως πρέπει το κράτος να επιδοτεί και ιδιωτικά σωματεία για να το παίζουν "φιλάνθρωποι" οδηγεί σε νέα χρεοκοπία της χώρας και νέα μνημόνια. Εδώ δεν έχει λεφτά ο δήμος να πληρώσει τους υπαλλήλους του και κάποιοι φαντάζονται πως μπορεί να κάνει και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ιδιωτικών αθλητικών σωματείων! 


  • Αυτό ήταν και σήμερα διαβάστε και το άρθρο του Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Θανάση Βαμβίνη που σας "αποκαλύπτει" το σχέδιο του κόμματος για τις πράσινες μεταφορές και μείνετε συντονισμένοι αφού στη θέση των διαφοροποιήσεων του κ. Πούλου με την διοίκηση θα σας παίξουμε τι γράφαμε πριν τέσσερα χρόνια για την νυν διοίκηση που εσείς υπερψηφίσατε στις δημοτικές εκλογές του 2019 για να σας βγάλει από τα "αδιέξοδα". Όπως θα αποδείξουμε και προεκλογικά το κάνατε για να βολευτείτε με 36 έως τώρα συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων της παράταξης ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ να εργάζονται στο δήμο και με τα αστεράκια του ΠΑΟΔΗΛ στα ονόματα των συνεργατών του να μην μας επιτρέπουν να "ανακαλύψουμε" άλλους τόσους! Να θυμίσουμε πως το ανώτερο που μπορούσε να κατεβάσει μια δημοτική παράταξη στις κάλπες του 2019 ήταν 62. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: