ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δικαίωση της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου σύμφωνα με τους εκκαθαριστές της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Δικαίωση της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου σύμφωνα με τους εκκαθαριστές της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ

Πλήρης δικαίωση της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου για το "σκάνδαλο κακοδιαχείρισης" που δεν βρήκαν οι εκκαθαριστές, αφού έτσι δίνεται το δημοτικό χρήμα από όλες τις διοικήσεις του δήμου μας σε εργαζόμενους που δουλεύουν σε δομές της. 

Άρα μην αναζητούμε εμείς τέτοιες σπατάλες σε άλλες δομές,  όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιουπόλεως έτσι είναι αυτά τα πράγματα , ο κάθε δήμαρχος διαχειρίζεται "εν λευκώ" τις κρατικές επιχορηγήσεις εκατομμυρίων και ωφελημένοι είναι μονίμως οι υπάλληλοι της Σοβιετίας μας. 

Υπάλληλοι που κάποιοι πέτυχαν δικαστικά την νομιμοποίησή τους στον δήμο και αρκετοί βρέθηκαν χωρίς εργασία αφού ήταν συμβασιούχοι. 

"Μπράβο" στους εκκαθαριστές για την δουλειά τους,  την οποία θα πρέπει να πληρωθούν αφού την έκαναν άψογα και φυσικά στον "κουβά" και εμείς που δεν θεωρούσαμε και δεν θεωρούμε λογικό να υπάρχουν τόσα ΝΠΔΔ του δήμου μας , και κυρίως θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός πως ο δήμος μας έχει υπερβεί τους 900 εργαζομένους ( μόνιμους και συμβασιούχους). 


Το άνοιγμα που ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ  μέσα σε ενάμιση χρόνο στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ , ήταν η συνήθης πρακτική και σύμφωνα με τους εκκαθαριστές ουδείς ΠΗΡΕ χρήμα που δεν δικαιούνταν. Σε απλά ελληνικά ουδείς από τους τότε διοικούντες και έχοντας την ΕΥΘΥΝΗ δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι!   



Δεν μας άρεσε η στάση των κεντροδεξιών παρατάξεων στη συγκεκριμένη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά πριν τους τα πούμε από κοντά δεν θα την σχολιάσουμε. 

Διαβάστε και την ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή για το θέμα από τους "Ενεργούς" του κ. Κάνδηλα για να αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει κοινή γραμμή ακόμα και σε όσους ανήκουν και ψηφίζουν το κόμμα της ΝΔ. 



Το θέμα πήγε στο δημοτικό συμβούλιο , και εκεί ο κος Αραμπατζής δεν έμεινε έως το ΤΕΛΟΣ για να δούμε τι τελικά θα ψηφίσει . 

Πήγε όχι για την ουσία της υπόθεσης που έχει κριθεί θα δείτε αναλυτικά όλο το βίντεο σε μερικές μέρες αλλά για το γεγονός πως κάποιοι θεώρησαν πως η εταιρία που έκανε την εκκαθάριση δεν θα έπρεπε να πληρωθεί τα συμφωνηθέντα παρόλο που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και κέρδισε πρωτόδικα το δικαστήριο. 

Για τους εκκαθαριστές ΘΕΜΑ δεν υπάρχει στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ ,  όλα έγιναν όπως πρέπει και συνεχίζουν να γίνονται , δεν κατανοούμε γιατί δεν επανέρχεται πάνω σε όσα ειπώθηκαν ο κος Αραμπατζής αλλά εξακολουθεί να  πουλάει σανό,  αναπαράγοντας όσα έπραξε πριν το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο. 



Για την ουσία της υπόθεσης προφανέστατα και εμείς ό,τι είχαμε να γράψουμε το έχουμε γράψει θα αναρτήσουμε το σχετικό βίντεο για να φέρουμε σε δύσκολη θέση την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που εκμεταλλεύθηκε την υπόθεση προφανώς για αντιπολιτευτικούς λόγους το 2010 και αργότερα για να κρατήσει σε ομηρεία όσους πέτυχαν το 2019 και την έστειλαν στον "αγύριστο". 


Δεν παίξαμε το θέμα στην ώρα του όχι επειδή είχαμε αναδείξει το "σκάνδαλο κακοδιαχείρισης" (για εμάς  τέτοια πορίσματα οδηγούν σε πλήρη απαξίωση των ΟΤΑ) αλλά επειδή για εμάς το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν και παραμένει τα πάνω από 10.000.000 ευρώ ετησίως που ξοδεύονται για τον τομέα καθαριότητας και δεν πιάνουν τόπο,  αφού η πόλη μας βρωμάει με ευθύνη όλου του δημοτικού συμβουλίου που εμμένει στην εσφαλμένη για εμάς αντίληψη που έχει,  πως οι πάνω από 200 υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας του δήμου μας δεν επαρκούν και χρειάζονται και άλλοι. 



Αυτά και μπράβο σε όλους όσους μετά από 13 χρόνια ΑΘΩΩΣΑΝ την διοίκηση Αναγνώστου για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ.  Άλλωστε η είσοδος του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2010 και το ποσοστό του 12% με άλλες δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις απέναντί του ήταν η δική σας απάντηση σε όσους δημιούργησαν μετά από αυτόν κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις. 



Καμία αντίδραση και από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη",  αφού η σκανδαλολογία την ευνόησε ώστε να ρίξει το 2010 την διοίκηση Αναγνώστου. Θα ψάχνουν ακόμα το ημερολόγιο των ραντεβού του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δεν εξηγείται πως ένα θέμα που είχαν κάνει σημαία τους προεκλογικά το 2010 και έπαιζαν τους εξυγιαντές δεν τους αφορά 13 χρόνια μετά όταν οι περισσότεροι από δαύτους έχτισαν πολιτικές καριέρες πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην μαθευτεί πως από την αρχή οι εκκαθαριστές είχαν εκφράσει την βεβαιότητα πως ΣΚΑΝΔΑΛΟ δεν υπήρχε! 

Άντε να βγει μια επόμενη διοίκηση να αρχίσει και πάλι "εκκαθαρίσεις" για να μάθουμε μετά από 20 χρόνια πως όλα ήταν όπως προβλέπεται να γίνονται σε "δημοκρατίες" σοβιετικού τύπου,  όπου ΜΟΝΟ ο λαός θα σώσει τον λαό με την προϋπόθεση αυτός να είναι διορισμένος στο ΔΗΜΟΣΙΟ! 

Άρα δικαιωμένος πλέον ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου μπορεί να πορευτεί εάν το επιθυμεί σε νέες "περιπέτειες", Η "ομηρία" του έληξε από το 2022 οριστικά και  οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν κατάφεραν να τον καταδικάσουν! Μάλιστα από το 2014 γνώριζαν οι διοικούντες του δήμου πως τίποτα μεμπτό ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ αλλά δεν ενημέρωσαν ένα δημοτικό συμβούλιο που έτσι και αλλιώς ελάχιστα ενδιαφέρεται για τα οικονομικά θέματα. 

Για εμάς κακοδιαχείριση είναι και τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που δίνονται κάθε χρόνο στον τομέα καθαριότητας για να βρωμάει η πόλη από άκρη σε άκρη αλλά αφού δεν αντιδρούν οι δημότες ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ιδιωτικοποίηση της δομής και ψηφίζουν όσους δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ στη Σοβιετία μας εμείς απλώς καταγράφουμε μια διαφορετική άποψη που κάποια στιγμή όταν απαξιωθεί ΠΛΗΡΩΣ η δομή θα ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: