ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι θέσεις υπουργού σε τηλεπωλητές και παρλαπίπες !

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Όχι θέσεις υπουργού σε τηλεπωλητές και παρλαπίπες !

Δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό που θέλει αύριο τη ΝΔ να κάνει το πρώτο βήμα της,  προς την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

Την ΝΙΚΗ θα πιστωθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι το περιβάλλον του το οποίο πολλές φορές τον έμπλεξε σε περιπέτειες τις οποίες θα πρέπει να αποφύγει εάν του δοθεί αύριο ισχυρό προβάδισμα ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ που θα τον διατηρήσει στη θέση του. 

Έχει ανακοινώσει άλλωστε ριζικές αλλαγές στην νέα του κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες και έχει φροντίσει προσωπικά να "ξεριζωθούν" ζιζάνια που αμαυρώνουν την εικόνα της παράταξης. 

Έχει διαγράψει αρκετούς η ΝΔ από το 2016 που έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχηγός της έως και σήμερα αλλά έχει κρατήσει επαφές με έναν χώρο που ελάχιστα θα της χρειαστεί στο μέλλον. 

Ένας χώρος ψευτοπατριωτών και στην ουσία ρωσόφιλων που μη μπορώντας να χωνέψουν την ανεπάρκειά τους έχτισαν πολιτικές καριέρες πουλώντας "πατριωτισμό" και φούμαρα. 

Η ΝΔ είναι το κόμμα των μεγάλων αποφάσεων δεν μπορεί να αναλίσκετε σε συζητήσεις με "ψεκασμένους" και συνωμοσιολόγους και έχει χαθεί ήδη πολύς χρόνος για να γίνουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα μας εξαιτίας των δεινών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η παρούσα κυβέρνηση και ΑΝΙΚΑΝΩΝ υπουργών της. 

Υπουργοί που θα έπρεπε να συνεχίσουν τις τηλεπωλήσεις τους αντί να πληγώνουν καθημερινά την παράταξη με την θλιβερή παρουσία τους στα ΜΜΕ! 

Εάν δεν μπορεί να το πράξει άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και δούμε πάλι Πλεύρηδες , Γεωργιάδηδες σε θέσεις υπουργών ε τότε πάμε για τον επόμενο με τον κ. Νίκο Δένδια να φαντάζει ως η πιο ενδεδειγμένη επιλογή. 

Αυτά και μην πανηγυρίζεται από τώρα γιατί εάν δεν πάνε όλες και όλοι αύριο στις κάλπες ένα ποσοστό της τάξεως του 31%-33% θα δημιουργήσει προβλήματα στις δεύτερες κάλπες που δεν μπορούν να αποφευχθούν εξαιτίας όσων προαναφέραμε. 

Ούτε καζίνο στο Ελληνικό αλλά ούτε και εικόνα οικονομίας που να εμπνέει εμπιστοσύνη για τα δύσκολα που δεν πέρασαν αλλά είναι μπροστά μας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: