ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά πήγε και αυτό! - Ανακάλυψαν πως ο πατέρας Σεραφείμ είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Αντώνιου οι ΕΝΕΡΓΟΙ και τον "συκοφαντούν" με σημερινή τους ανάρτηση !

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Καλά πήγε και αυτό! - Ανακάλυψαν πως ο πατέρας Σεραφείμ είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Αντώνιου οι ΕΝΕΡΓΟΙ και τον "συκοφαντούν" με σημερινή τους ανάρτηση !

 


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και η παραπάνω είναι από εκκλησιαστικό site για να μας γράψουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ πως ο πατέρας Σεραφείμ Δημητρίου είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Αντώνιου της "Κιβωτού του Κόσμου".

Σύμφωνα με το "ρεπορτάζ" του εκκλησιαστικού site διαβάστε εδώ οι "πιστοί" αθώωσαν τον πατέρα Αντώνιο για τα εγκλήματα που κατηγορείτε επειδή περίμενε επί 4,5 ώρες για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας  "Άξιον Εστί" στη Μητρόπολη Αθηνών! 

Επομένως όσοι κακοποιείτε παιδιά και βαπτίζετε τα μεροκάματα φιλανθρωπία υπάρχει λύση περιμένετε στην ουρά να προσκυνήσετε την εικόνα της Παναγίας και εάν σας καταδικάσει η Αστική Δικαιοσύνη θα πέσει "φωτιά να τους κάψει" τους "διεφθαρμένους" δικαστές που δεν άφησαν ούτε το "παλικάρι μας" τον Ηλία  Κασιδιάρη να συμμετάσχει στις εκλογές για να μας διδάξει "Δημοκρατία" 

Διώκουν την ΠΙΣΤΗ μας εξακολουθούν να φωνάζουν όσοι έχουν κάνει την πατριδοκαπηλία μεροκάματο και αποζητούν τρόπους να σας ξαφρίσουν τα πορτοφόλια σας . 

Σας καλούν μάλιστα να "τιμωρήσετε" όσους σας απάλλαξαν από "Κιβωτούς του Κόσμου" και "πατριώτες" του μεροκάματου!  Επειδή θα χάσουν και σε αυτές τις εκλογές θα επικαλεστούν τα γνωστά και ανιστόρητά τους πως ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει και για την περίπτωσή μας θα πουν πως έρχεται ο Αντίχριστος και για αυτό παρέμεινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης για να τον υποδεχτεί! 

Για την ουσία του θέματος φυσικά και πνευματικό παιδί του πατέρα Αντώνιου δεν είναι ο πατέρας Σεραφείμ συνεργάτες υπήρξαν και αποτελούν ένα τμήμα της Ελλαδικής Εκκλησίας που πληγώνει όσους πιστεύουν ακόμα σε δόγματα και "Αγίους". 

Πάντως οι "πιστοί" πρέπει να βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν το δόγμα τους που κινδυνεύει από ανάξιους ιερείς κάτι που φυσικά δεν θα συμβεί όσο η Ελλαδική Εκκλησία περιμένει να σκάσει πρώτα το θέμα στα ΜΜΕ και μετά να θέσει σε αργία ιερείς που αμαυρώνουν την εικόνα της. 

Δεν έχουμε και πολλές ελπίδες πως ο πατέρας Αντώνιος δεν θα ξαναβρεθεί και πάλι να προσφέρει "αλληλεγγύη" σε πρόβατα αφού άλλωστε στην Ελλάδα όλα ξεχνιούνται ακόμα και η "χούντα" Μητσοτάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: