ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με επιτυχία στέφθηκε η κοινή εκδήλωση της Παταπίας Καπράλου - Δήμητρας Καντεράκη στο δημοτικό αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" της πόλη μας

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Με επιτυχία στέφθηκε η κοινή εκδήλωση της Παταπίας Καπράλου - Δήμητρας Καντεράκη στο δημοτικό αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" της πόλη μας


Ένας πρώην δήμαρχος ο κος Γιάννης Αναγνώστου και οι επικεφαλής των δύο έως τώρα κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων στην πόλη μας παραβρέθηκαν στη σημερινή συζήτηση που διοργάνωσαν στο δημοτικό αναψυκτήριο φίλες και φίλοι των υποψηφίων βουλευτριών  Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κας Παταπίας Καπράλου και Δήμητρας Καντεράκη που είναι "πρωτάκια" στην πολιτική, και συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση  εν όψει των εκλογών της 21ης Μαίου που θα κρίνουν  το μέλλον της πατρίδας μας. 





Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος που μαζί με τον ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Γιάννη Λαμπαδάκη έδωσαν το παρών. 

Επειδή η κα Καπράλου έχει καταγωγή από την Μεσσηνία δεν θα μπορούσε να λείψει και να "τρέξει" για την σημερινή συνάντηση η πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου. 

Ο επίσης Μεσσήνιος δημοτικός σύμβουλος κος Παναγιώτης Καρανδρέας φυσικά και συνόδευσε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην σημερινή συνάντηση ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γιατρός και νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ίδια παράταξη κος Δημήτρης Μπέγκας. Στην εκδήλωση και ο φίλος διευθυντής του "Φροντιστηρίου Κυρίτσης" κος Νικόλαος Κυρίτσης που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του νυν δημάρχου. 






Χαρήκαμε που είδαμε στην συνάντηση τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου κ. Παυλάτο και προβληματιστήκαμε ακόμα για μια φορά για την εύστοχη παρατήρηση του συνδημότη μας και φίλου κ. Νίκου Καραβαγγέλη πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νικάμε , ενώ χωρισμένοι και διασπασμένοι χάνουμε κάτι που σίγουρα συμβαίνει στην πόλη μας όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά. Δεν συμβαίνει μόνο στον δικό μας δήμο ανάλογα "κρούσματα" διχόνοιας έχουμε και σε όμορους ( Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας , κ.ο.κ) αλλά εμείς για τα δικά μας ασχολούμαστε στην δική μας πόλη θέλουμε να δούμε και ΠΑΛΙ κεντροδεξιό δήμαρχο μετά από την θητεία (2006-2010) του κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Καλά τα είπε ο Νίκος Καραβαγγέλης αλλά το ζητούμε της ΕΝΟΤΗΤΑΣ απομακρύνεται όλο και περισσότερο όπως όλα δείχνουν.

Εμείς σίγουρα προβληματιστήκαμε πιο πολύ από ό,τι δείχνει η φωτογραφία που βγάλαμε χωρίς να το γνωρίζει τον κ. Καραβαγγέλη του οποίου τις ορθές τοποθετήσεις για θέματα που αφορούν τον δήμο μας παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις παρεμβάσεις του σε διάφορες δημόσιες  συζητήσεις  συμφωνώντας τις περισσότερες φορές με αυτές. 




Σε κάθε περίπτωση σε τρεις ώρες από τώρα έχουμε προγραμματισμένη την δική μας τοποθέτηση για τα τοπικά όπως σας είχαμε υποσχεθεί καιρό τώρα εσείς δείτε τις φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση και φυσικά ευχόμαστε ως ευγενείς που οφείλουμε να είμαστε στις δύο κυρίες που κατεβαίνουν υποψήφιες στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών και διεκδικούν τις δύο ψήφους από τις τέσσερις συνολικά που θα βάλετε. 









 

Αυτά και 8 μέρες πριν τις βουλευτικές κάλπες σας καλούμε να αποφασίσετε με νηφαλιότητα και πέρα από προσωπικές πικρίες να στηρίξετε τη ΝΔ και τους υποψηφίους που εσείς επιθυμείτε για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω. 

Δήμητρα Καντεράκη 


Τιμωρείστε όσους πλήγωσαν με πράξεις και δηλώσεις τους την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και μην πάτε στα άκρα , δεν αντέχει η χώρα να αναβιώσει τις εποχές των "αγανακτισμένων" και βολεμένων που δεν λείπουν φυσικά και από την δική μας παράταξη! 

Άλλωστε η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν μείωσε τον αριθμό των υπαλλήλων της και αποτελεί ακόμα έναν βραχνά για τους πολλούς και μόνιμη απειλή για να ξαναβρεθεί η πατρίδα μας να αναζητά δανεικά. 

Ως τοπικό ΜΜΕ και όχι μόνο στηρίζουμε πάντα όσους ομιλούν για ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ και φυσικά κάποιοι θα κριθούν για το γεγονός πως όταν βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης αυτή την θέση του κόμματος όχι μόνο την ξέχασαν αλλά πέρασαν και στο απέναντι άκρο αποδεικνύοντας πως οπαδοί του άκρατου κρατισμού βρίσκονται ακόμα και τις πιο καλές πολιτικές οικογένειες.












Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: