ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε δελτίο τύπου του δήμου Ηλιούπολης εμφανίζεται ο κος Βαμβίνης ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης!

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Σε δελτίο τύπου του δήμου Ηλιούπολης εμφανίζεται ο κος Βαμβίνης ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης!

 

Κάνοντας κλικ εδώ διαβάζετε το δελτίο τύπου για την εκδήλωση μνήμης  που διοργάνωσε ο δήμος με τον σύλλογο Ποντίων Ηλιούπολης "Η Τρυγόνα" πριν μερικές μέρες με αφορμή την συμπλήρωση 104 ετών από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. 

Ανάμεσα στους λοιπούς επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων εμφανίζεται και το ονοματεπώνυμο του κ. Αθανάσιου Βαμβίνη! 

Μάλλον στο δήμο γνωρίζουν πως το Αυτοδιοικητικό Φόρουμ Ηλιούπολης θα μετατραπεί σε δημοτική παράταξη και ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης. 

Και επειδή μάγκες σίγουρα θα το έχουν δει τα καμία 40αρια άτομα που ετοιμάζονται να κατέβουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του ή πήραν χρίσμα από την σημαία της ΝΔ ή ετοιμάζονται να κατέλθουν χωρίς αυτό παρασύροντας τον επικεφαλής τους κ. Βαμβίνη σε μια ταπεινωτική ήττα όχι για τον ίδιο ( αφού χθες ήρθε στην πόλη και δεν γνωρίζει τι εστί το επώνυμο Τσακογιάννη) αλλά για όσους προσπαθούν ανεπιτυχώς να μας πείσουν πως είναι περισσότερο ΝΔ από ό,τι ο πάντα πιστός στο κόμμα κος Τάσος Ευσταθίου. 

Δεν βαριέσαι άμα δεν το παίξεις "αντιμνημονιακός" και τάχα "φιλάνθρωπος" ή αντιεμβολιαστής σε αυτό το δήμο μέλλον δεν έχεις. Και ο κος Τάσος Ευσταθίου σίγουρα δεν το έπαιξε ποτέ αντιμνημονιακός έκανε κανονικά το "μπόλι" και κρύβει την φιλανθρωπία σε μια πόλη που ακόμα και οι ιερείς την διατυμπανίζουν με τα λεφτά άλλων! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δύσκολα θα δοθεί χρίσμα από τη ΝΔ στον οποιοδήποτε εμείς θεωρούμε πλέον βέβαιο πως δεν θα θελήσει ο Τομεάρχης Μεταφορών της  ΝΔ να κατέλθει υποψήφιος ως δήμαρχος Ηλιούπολης για να καταγράψει ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό. 

Γιατί χωρίς χρίσμα αυτό θα γίνει αν αναλογιστεί κανείς πως στις κάλπες του 2014 με τρεις κεντροδεξιές υποψηφιότητες το χρίσμα της ΝΔ έδωσε μόλις 8,5% σε αυτόν που το είχε. 

Δεν ξέρουμε για εμάς παρατράβηξε η υπόθεση μιας τρίτης κεντροδεξιάς υποψηφιότητας , και η πόλη πρέπει να έχει κεντροδεξιό δήμαρχο από την 1/1/2024,  δεν συγχωρούνται από κανέναν άλλα τέτοια λάθη. 

Ας καταλάβουν καλά εκεί στην Πειραιώς πως όπως η τοπική κοινωνία δεν "τρώει αμάσητο" το γεγονός πως βουλευτής του Νοτίου Τομέα της ΝΔ άφησε τον συνεργάτη του να γίνει επιστημονικός συνεργάτης του νυν δημάρχου κ.  Γιώργου Χατζηδάκη,  έτσι θα αντιδράσει και εάν όσοι θέλουν να παραμείνει η νυν διοίκηση κατεβάσουν τελικά ως υποψήφιο δήμαρχο χωρίς κομματικός χρίσμα τον κ. Αθανάσιο Βαμβίνη , για να μην υπάρξει κεντροδεξιός υποψήφιος  δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  γιατί αυτή την φορά όλοι και όλες ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι  πιστεύουν πως ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: