ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γέμισε το αναψυκτήριο της Ηλιούπολης χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος που θα σαρώσει σε ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαίου !

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Γέμισε το αναψυκτήριο της Ηλιούπολης χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος που θα σαρώσει σε ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαίου !


 Όπου πηγαίνει γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους των προεκλογικών του ομιλιών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Έτσι και η χθεσινή του συγκέντρωση στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας συγκέντρωσε πολύ κόσμο και έδωσε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ και της πρωτιάς με ΔΙΑΦΟΡΑ της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές. 

Ο ίδιος έχει εξασφαλίσει ήδη την δεύτερη θέση από τους υποψηφίους βουλευτές του Νοτίου Τομέα της ΝΔ και πάει για την πρώτη παλεύοντας με τον επίσης επιτυχημένο υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια. 

Πολύ δύσκολα θα τον ξεπεράσει αλλά και μόνο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως "γκρέμισε" από την δεύτερη θέση έναν βουλευτή που πλήγωσε την παράταξη κατά την διάρκεια της κυβερνητικής μας θητείας του πιστώνετε στα θετικά. 

Ελπίζουμε μετά τις κάλπες της 21ης Μαίου ΟΛΟΙ οι βουλευτές που πλήγωσαν με τις πράξεις τους ή με δηλώσεις τους το κόμμα της ΝΔ να τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους και να μείνουν εκτός Βουλής. 

Η επόμενη Βουλή θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις για την χώρα μας και οι λαϊκιστές δεν χωράνε σε αυτήν ιδίως από τον κεντροδεξιό χώρο. 

Οι άλλοι χάνουν τις εκλογές για αυτόν τους τον λαϊκισμό θεωρείται λογικό να στείλουμε πάλι στη Βουλή όσους μας πλήγωσαν με δηλώσεις τους ; 

Ψηφίστε νέες και νέους υποψήφιος βουλευτές για τη νέα Βουλή με ήθος και εντιμότητα για να μην γεμίσει πάλι το κόμμα με Πάτσηδες και όσους δεν κατανοούν την καθημερινότητα σας. 

Αδιανόητο για ένα κόμμα να ανέχεται βουλευτές που δεν τους καλούν στα μεγάλα ΜΜΕ επειδή γνωρίζουν εκ των προτέρων πως θα προσπαθήσουν να συναγωνιστούν επάξια τους "ψεκασμένους" της άλλης πλευράς και θα δημιουργήσουν σύγχυση που ευνοεί την ακυβερνησία. 

Δεν μπορεί στην επόμενη κυβέρνηση να υπάρχουν υπουργοί τύπου Άδωνι και Πλεύρη είναι ΝΤΡΟΠΗ για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη να εξακολουθεί να πιστεύει πως τέτοιοι τύποι είναι ικανοί για υπουργοί. 

Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ κινδυνεύει να χαθεί από "αδιευκρίνιστους" και όσους χαρακτηρίζουν τεμπέληδες τους νέους μας μη έχοντας ποτέ οι ίδιοι δουλέψει σε εργασίες με αξιοκρατικά κριτήρια. 

Δεν θα μας μάθουν οι "ουρανοκατέβατοι" πως θα συμπληρώσουμε το βιογραφικό μας είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν ακόμα και τα αυτονόητα και λαϊκίζουν δημιουργώντας σύγχυση στους ψηφοφόρους μας. 

Με αυτούς τελειώνουμε στις 22 Μαίου και είναι αυτοί που τελικά θα μας στερήσουν και την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ αφού η ηγεσία του κόμματος αποφάσισε να πορευτεί μαζί τους και σε αυτές τις κρίσιμες κάλπες. 

Οι σύμμαχοί μας επιθυμούν κυβέρνηση συνεργασίας και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσουμε στις δεύτερες κρίσιμες κάλπες για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων μετά από αυτές. 

Δεν μπορούν να κυβερνήσουν μόνοι τους όσοι ανέχονται μέσα στο κόμμα τους ανθρώπους που εάν και δηλώνουν πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση έχουν επαφές και προωθούν τα "παιχνίδια" της βάρβαρης Ανατολής. 

 Ο Κώστας Καραμανλής πήγε σπίτι του , ο Αντώνης Σαμαράς θα εξακολουθεί και θα πιάνει μια θέση βουλευτή για να μας θυμίζει ποιους δεν πρέπει να ανεχτούμε και πάλι στην ηγεσία του κόμματος και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα διασωθεί από τις προσεχείς κάλπες επειδή οι σύμμαχοί μας δεν ξεχωρίζουν τον Άδωνι από τον Πολάκη. 

Η χώρα δεν χρειάζεται μια κυβέρνηση μέσα στην οποία θα υπάρχουν ψευτοπατριώτες που θα υψώσουν την σημαία της "επανάστασης" όταν η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ θα απαιτήσει να λυθούν όλες οι διαφορές ανάμεσα σε δύο κράτη μέλη του ΝΑΤΟ ( Ελλάδα- Τουρκία) γιατί δυστυχώς για εμάς η Τουρκία χωρίς τον Ερντογάν θα είναι ένας περισσότερο αξιόπιστος σύμμαχος για τις ΗΠΑ και αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο από όσους θεωρούν πως έχουμε σε όλα δίκιο και κυρίως πως είμαστε οι αδικημένοι. 

Δεν είμαστε , ποτέ δεν ήμασταν πάντα η Ελλάδα ευνοήθηκε και έγινε μέλος σε οργανισμούς που δεν δικαιούνταν να συμμετάσχει και που η πλειοψηφία των πολιτών της δεν θέλει να είναι. 

Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας λόγω Ιστορίας έχουμε ευνοηθεί περισσότερο από οιοδήποτε άλλο κράτος από τον δυτικό κόσμο αφού εδώ γεννήθηκαν οι ΑΞΙΕΣ ενός κόσμου που επικράτησε με τον Πολιτισμό του παγκοσμίως αφήνοντας πίσω όλους τους άλλους πολιτισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: