ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δεν υπάρχει σωτηρία θα κάνουν και πάλι πως έπεσαν από τα σύννεφα!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Δεν υπάρχει σωτηρία θα κάνουν και πάλι πως έπεσαν από τα σύννεφα!




 Κάποιοι δεν μαζεύουν τους υποψηφίους τους που εξακολουθούν και πουλάνε "τρέλα" μάλλον σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτή την πόλη ας τους μαζέψουν γιατί προεκλογικά θα έχουμε "δράματα". 

Διαδίκτυο έχουν όλοι και μπορούν με μια απλή αναζήτηση στο google να βρουν τι βαραίνει αυτή την πόλη. Δεν μας ζηλεύει κανείς για όσα είμαστε και επειδή είναι και προεκλογική περίοδος και έρχονται δύσκολες μέρες για τα οικονομικά της χώρας ένα "ταρακούνημα" η πόλη θα το φάει! 

Ας είναι φειδωλοί και φειδωλές οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μην πέσουν πάλι κάτω από τίποτα σύννεφα όταν διαπιστώσουν πως γινόμαστε πρωτοσέλιδα για τους λάθος λόγους. 

Μην προκαλούν την τύχη τους βαρεθήκαμε να κάνουμε τους "κακούς" και έχοντας γερές πλάτες δεν φοβόμαστε ένα χθες που δεν τρομάζει πλέον κανέναν. 

Αυτά προς το παρόν άλλωστε με αυτά που διαβάζουμε έχουμε ήδη κλείσει τις αναρτήσεις μας για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο δεν έχουμε ανάγκη να γράψουμε ούτε για κάνα τροχαίο ή για τους γεμάτους κάδους σκουπιδιών αυτά τα αφήνουμε για τους άλλους εμείς έχουμε άλλον ρόλο και φυσικά δεν θα αρκεστούμε στα μικρά και ασήμαντα αλλά σε όσα βρωμίζουν την Ιστορία της πόλης μας και λερώνουν όποιον τα "ακουμπήσει". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: